Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-) (beszélgetős fórum)
Tényleg? Ez akkor jó hír :-) Köszönöm szépen :-) Szerdán felhívom a dokimat, ha addig nem jönne meg, de remélem megjön és akkor mondom neki, hogy inkább adjon szurit, ne szenvedjünk a gyogyival, főleg ha nem is hat. Köszönöm a segítséget :-)
Egy kérdésem még lenne felétek, hogy a hőm miért lehet magas? 2. napja mérem és 37, meg 36,9. Tippjeitek?
Szia babóca. Tegnap beszélgettem egy barátnőmmel hasonló dologról. Ő a 40. napon esett teherbe. Mindkét terhesség gyógyszeres rásegítéssel sikerült. Mert egy évben csak 3-szor volt mensije. Azt mesélte, hogy kapott injekciókat, amitől megjött neki, és csak vártak. De nem jött meg neki újra, viszont a teszt negatív lett. Aztán elegük lett az egészből és már nem számolgattak. Úgyhogy mikor elment az UH-ra, mert végre pozitív lett a teszt, már azt hitte, hogy legalább 8 hetes terhes és kiderült, hogy csak 5.
Hát ez egy kicsit kacifántosra sikeredett, de remélem a lényeg érthető.
- Ez a módszer új reményt nyújt a nőknek a családtervezés területén.
-Nem vagy fogamzóképes, habár nincs semmi meghatározott orvosi ok erre?
- Ovulácoót elősegítő gyakorlatok. /15 gyakorlat/
- Saját hormonod felserkentésével normalizálhatod a hormonszíntedet.
- Az optimális hormonszint növeli a fogamzóképességet.
- Meddőség esetén. Sok esetben amikor a nő még soha nem tudott gyereket szülni, ezzel a módszerrel 40- 41 éves korában is megszüli az egészséges gyermekét.
Nem baj :-)
Iszogatok jó forró teákat, hátha segít :-) tegnap tornáztam is, meg most ezt az Arwen tornát találtam és sokan ajánlják. Segít a peteérésben, hormonháztartás rendbetételén, cisztás betegeken és stb. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Éppen elfogy a gyógyszerem, mire nagyon nem kellene, hogy megjöjjön, tehetek valamit?