Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
meg is kukkoltam :)
este dióbél lesz a vacsi :D
Nálunk már tegnap este óta fúj a szél megállás nélkül,de iszonyatosan :(
Nekem még van bőven... 28-án kiderül minden..
Most valahogy úgy vagyok vele, hogy abszolút úgy érzem nem sikerült...
Kedden még vissza kell mennem uh-ra megnézi a doki, hogy valóban megrepedtek-e a tüszők. Szerintem tegnap volt a napja, mert alig bírtam menni úgy fájt a hasam és mára ez megszűnt. 3 napig úgy feszített, hogy a leülés is fájt...
Kedden és tegnap is rádolgoztunk hát majd meglátjuk
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Ki hogy van ma?
Jó reggelt mindenkinek!
Nem sűrűn fórumozok, de most szeretnék tanácsot kérni.
A párommal régóta tervezünk babát.
Minden praktikát bevetettünk már. A legutolsó mensim jún. 26-tól volt. A párommal júl 8 és 10 voltun együtt. Az pont a félidő. Júl 12-én vettem ovu tesztet (a következő ciklusra) de kíváncsiságból teszteltem egyet, és bőven erős csíkos lett, szóval szerintem akkorra már volt pé-m.
Tegnaptól iszonyú erős alhasi fájdalmaim és görcseim vannak, és úgy érzem magam, mint akit teletöltöttek levegővel. És a méhem soha nem látott magasságokba emelkedett fel.
Szerintetek mitől lehet ez?
(Mivel az együttléttől számított 4-5 napról van szó beágyazódás még szóba se jöhet. Illetve nem gondolnám, hogy azt így érezné az ember. )
Egyébként a ciklusom átlag 30 napos, tehát a következőt júl 25-re (nem) várom.
A válaszokat előre is köszönöm.
Jajj csajok annyit termeltek fel kell kelni hajnalban visszaolvasni :-)
Mostanában keveset vagyok sorry :-((
DE olvaslak ám titeket.
Csak az uram arat és mire hazajön már nem tudok jönni erős sincs meg semmi.
Most is felkeltem mert nem tudtam aludni de megyek mindjárt lefekszem mert a gép előtt meg ugy elálmosodom hogy csuda.
Ma bolognait csinálok,levest nem,nincs kedvem.
Hányinger van,kis vukk most nincs,szedem a 3x1 utrot,magnéziumot meg gravidát...jól vagyok,de tegnap ugy megszédültem hogy meg kelett kapaszkodnom,pedig sosem voltam szédelgős fajta :-(
No mindegy.
Ma vagyok 6 hetes,27.én Miskolcon nagy uh ra kell mennem mert most nem volt még szivhang itt kövesden meg nem lesz doki 1 hónapig egyátalán egyik sem ezért kell bemenni a kórházban uh ra.
Ott kapok majd ingyen fotót is :-))))
És nagyobba látom majd tökmagot is :-))
Védőnőhöz kb.10 hetessen megyek majd,27.én Miskolc rá 2 hétre kövesd és majd csak utánna.
Mert nekem a 12.hétig 2 hetente van uh,a műtét miatt.
De nem baj,többet látom :-))
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?