Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra... fórum

Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra... (beszélgetés)

1 2 3
2012. szept. 5. 20:31

Sziasztok

Nekünk is azt tanácsolta az orvos, hogy szeptemberben próbáljuk meg az inszemet, viszont februárban sikerült spontán a baba,28 hónap próbálkozás után, csak sajnos a 10.héten nem volt szívhang.Most tanácstalan vagyok, megkérdezhetem, hogy kinek milyen okból kell az inszem?Mert most megint nem akar sikerülni, és nem jó ez a bizonytalanság.

Mindenkinek sok sikert kívánok!

2012. szept. 5. 20:02
Sziasztok!Ti hova jártok?mi most kezdtünk a BMC-ben elküldtek vérvételre stb. de inszemről nem beszéltek még...majd a következő hónapban??
2012. szept. 5. 16:46

Sziasztok!

Én most pénteken, azaz holnap után megyek 3. napi vérvételre és ha minden rendben, indul az inszem :)

Nagyon drukkolok nektek! :)

3. Ritu0708 (válaszként erre: 1. - Dd874e511d)
2012. szept. 5. 16:01

Szia!

Nekem is a jövő héten lesz inszemem, bár nem az első,de bízunk benne hogy ez majd sikeres lesz. Hányadik napon tartasz?

2012. szept. 5. 15:51
Nem vagyok érintett,de nagyon sok szerencsét kívánok!!!Drukkolok,hogy sikerüljön,minél hamarabb!
2012. szept. 5. 15:20

Sziasztok!

Nekem jövőhéten lesz az első inszeminációm, ha van köztetek olyan akinek szintén, akkor gyertek beszélgessünk!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook