Akik imádták a 90-es évek zenéit.... (beszélgetés)
Ja, es KOzmx a hazban??? Mekkora feeling volt "Tied az elet, tied a tanc..." :))
Aaaaaahhh, akarom vissza!!!!! :DD
Keresek egy kb 97-98 körüli magyar számot!se előadót se címet nem tok csak annyira emléxem belőle: "nézd, hogy sodor a szél, fázol majd ha hozzád ér....."ja egy csaj énekelte!
Senki nem emlékszik rá:-(
Úristen 90 éves zenéi??????!!!!!!!!!!
Jöhet bármikor!!!!Nagyon imádom
2Unlimited,Ace of Base,A-ha,Alex Party,All 4 One,Amy Grant,Aqua,Backsreet Boys,Beach Boys,Blue System,Culture Beat,Zhi Vago,Vanilla Ice,Whigfield,Words Apart,Vengaboys,U86,Thake That,Spice Girls,Sasha,Pet Shop Boys,Rednex,Kelly Family,No Merci,Paula Abdul,Milli VAnilli,Capella,Broklyn Bounce......stb......
Na ebből lehet csemegézni,és hadd törjenek fel azok a régi szép emlékek:))))))))))))))))
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...........
Azok a 90-es évek ☺ ☺ ☺
Csillagfény dizsi,Glob,Sote és sorolhatnám még a jó helyeket ahol jó zenék szóltak és jó bulik voltak minden hétvégén ☺ ☺ ☺
Én is imádtam a 90-es évek zenéit, a mai napig szívesen hallgatom őket!
Kedvenceim voltak: Dj Bobo, Dr Alban, Corona, Loft, Magic Affair, Ice Mc, La Bouche és még sorolhatnám...
A kilencvenes évek elején nagy New Kids On The Block rajongó voltam :), húúú de régen volt...
Jajj nagyon jó :)
Never gonna give You up!
Snap, Technotronic, Modern Talking, Samantha Fox, CC Catch, Sandra, Sabrina, Rick Astley, Kylie Minogue, Me & My, Amber.
Még sorolhatnám, de azok zenék voltak, nem úgy mint ma. :(
Szia!
Én is akkor voltam, de én a 80-as évekét is imádom :)
Én akkor voltam tini de még mindig imádom őket!
ki-mit szeretett, mire bulizott, mi volt ami sokat jelentett....
További ajánlott fórumok:
- Azok a jó 90-es évek..., mi jut eszetekbe először?!
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Azok a 80-as, 90-es évek...
- Milyen műsorok voltak a 90-es években?
- Azok a felejthetetlen 90-es évek......
- Létezik, hogy ennyi volt a minimálbér régen a 90-es években?