Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
jönnék kicsit beszélgetni
mi is babát szeretnénk
bár mi már régóta
de valszeg nem is jön még egy hamar
Lassan megyek aludni, remélem dumcsizunk majd később is, na meg persze azt is, hogy egyre többen leszünk itt :-)))
Jó éjt!
Nagyon édes lehet, de a szívem szakadna meg, ha nem 10-15 évre lenne velünk, hanem kevesebb...
Fura, hogy ránézésre nem mondanám meg, hogy olyan természete van, mint amit írtál róla.
Akkor csupaszív lehet, pedig kis vadnak képzeltem :-))))
lehet benne vmi!mi baráti áron vettük 60ért,a testvéreit 120ezerért adták el!viszont a szomszéd is vett egy "olcsót" most neki 5 hónapos és negyed akkora méretileg mint a mienk volt ugyanennyi idősen,a fülei is csak most erősödött meg!
szóval biztosan számít!
ja,és a légzése bizti nem olyan mint a hosszú orrú kutyáké,kis horkolósok!ugy is nevezik őket hogy"szuszmákoló zsebtömper":)
még konkrét fix nincs, csak rákszűrésre jártam eddig, vagy mondjuk ciklusprobléma miatt, szóval nem volt extra okom még eddig találni egy végleges dokit.
mostanság kellene majd tavasszal keresnem vkit.
A Szent Imréhez tartozok Pesten, célszerű lesz onnan választanom dokit.
Sztem is hülyeség végig magánba járni, hiszen úgyis elvárják majd a lóvét, akkor meg minek menjünk még magánba is egész végig?! Mondjuk embere válogatja, meg dokija persze, mert van, aki tök bunkó sima rendelésen, és elvárja, hogy tejelj neki a magánon...
Látod, pont ezt mondtam, hogy poz-an kell hozzáállni. Mindenkiben van félsz, foly-an, de bátran kell nekivágni, elég akkor félni, vagy aggódni vmi miatt, ha gáz lenne esetleg, de nem lesz! :-)))
Fő az optimizmus! (csak oda ne égjen:-)))
akkor neked tényleg macerás lesz a dolog!de minden rendben lesz!ugy látszik ez nem csak babaváró fórum hanem kutyás is:)
jól összejöttünk:)
Szió!
Egyébként a pajzsmirigyemmel nekem is vigyázni kell, mármint figyelnem kell rá. Apukám szedett rá gyógyszert (neki túlműködött), de már rendben van és biztonsági okokból ajánlott figyelnem foly-an.
De mivel neked alulműködésben van, még mindig jobb ebből a szempontból, mint a másik, hiszen a terhesség alatt pótolni kell jobban a jódot (is). Ja, sztem is a dokiddal érdemes egyeztetni, sőt sztem nem is egy dokival, hanem többel is.
Küldöm a linket!
Jó lenne igen... Nekem azért vanna félelmeim is
VAnnak még "mivan, ha...?" kezdetű mondataim :)
A fogyózás, pont azért, mert idáig sosem sikerült semmi extra du. 6 után nem eszem semmit, és járok tornázni, illetve dzeni, het 5 alkalommal. CSodák csodája január eleje óta 8 kg ment le. HA igy megy akkor jó, ha nem, akkor sincs baj ettől jobban nem kattanok rá...
Sziasztok LÁnyok!
A linket éni s elfogadnám.
ÉS Amúgy NEkünk is van kiskutyánk, és mi is lakásban lakunk :) Jól összejöttünk ;)
Amiért orvoshoz kell mennem, nekem van egy pajzsmirigy alulműködésem, ami miatt terhesség alatt mindent egyeztetnem kell majd a dokikkal, ezért nem biztos az elveit sem, illetve a gravida-jód miatt... NA ilyeneket kell, pl. átbeszélnem majd :)
Hát igen, pár hónap még van, remélem tényleg nagyjából abban az időben össze is jön, ahogy tervezzük majd.
Mindig poz-an állok mindenhez, nem szeretnék ezen a téren sem rágörcsölni a dolgokra.
Tök jó, hogy pont most tévedtem ide és pont erről a témáról írtál ki fórumot. Tök irigylem már azokat, akik ezer éve elindították és kialakult egy szuper közösség, a gyerkőcök meg már nagyok :-)
Remélem velünk is így lesz :-)
Ja, ja
Sajnos eddig mindig másét nyúztam, most szeretnénk majd saját kutyit.
Olyan szinten meg vagyok kattanva a kutyákért, hogy pl. az utcánkban órákat képes vagyok a kerítés előtt állni és simogatni őket, vagy ismerősök kutyáit vissza se akarom adni, ha nálunk vannak :-)))
Remélem nemsokára lesz kutyikánk is :-)))
Nagyon édes a tiétek is, milyen természete van?
Nekünk a jack russel vagy parson russel tetszik nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...