Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Lady!
Te annál sokkal inteligensebb vagy mint hogy ilyen emberek véleményére adj.
Az ilyen emberek vagy hazudnak vagy festik magukat!:)
Tökéletes ember nincs,így akik ilyet mondanak valószínű egyébb csökevényességüket igyekszenek elfelejteni és más ócsárolásával vigasztalódnak!
Te is és mi is büszkén vállaljuk,vagyunk amilyenek vagyunk,de ezek az emberek nem biztos,hogy megtennék ugyanezt.
Ja!...és nefeledd valakit nem a külseje alapján ítél meg egy normális ember!
Millió puszi Neked!:)))
Egy másik fórumon jártam.. és teljesen kibuktam: azért elgondolkodtató, hogy a társadalom hogy ítéli meg a kövér embereket.... Hát nem is tartanak embernek minket. Minket alatt persze nem titeket értetek, mert az itteni kis atkins-ező társaságban csak én vagyok kövér.
Szeretném ha embernek tekintenének. De ez utópia, úgy látszik...
Ma tiszta atkins kaja!
Regg: kávé tejszínnel,darabka kolbász,fél paradicsom
Ebéd: még nem volt mert vártam a szerelőt(a villanybojler megadta magát:(!
de csinálom a párolt halat!
Lady!...izgatásért jelentsd fel őket,gondolom micsoda illatok vannak ott!!!!!:))
Hű.. tök jó idő van, ma is napocskának öltöztem, citromsárgába. :) Egy feketével hígítva:) EGyesek szerint elég drámai a megjelenésem, de legalább senkit sem hagyok hatástalanul :)
Na a reggeli: két kávé tejszínnel
Tízórai: egy kockasajt
Ebéd: 10 dkg párizsi, egy kockasajt
Itt Főiskolások Hete nevű programsorozat indul holnaptól, és voltak olyan pofátlanok a szervezők, hogy az én kolim előtt állítottak fel egy lacipecsenyést meg egy kürtőskalácsot előállító lakókocsit!!!!!
Szia Mariann!
Már aggódtam mi van veled!
Írj nyugodtan ha úgy érzed!
Puszi
Sziasztok Lányok! Olyan aranyosak vagytok! Örülök, hogy Ti itt vagytok nekem! Bazsóka, majd írok privit, ha lesz egy kis időm, és majd ha összeszedtem magam!
Azért Atkins indul...
Szia Lady!
Én is nagy elhatározással indulok neki a hétnek!
Nem akarom az eddig leadott kilóimat visszaszedni,igaz már egy ideje áll a súlyom de remélhetőleg nem sokáig!:)
Neked is Pusszancs
Jó reggelt Bazsó:)
Én még ezután megyek majd kávézni, és végre nem egyedül, hanem a barátnőm is csatlakozik:). Ma rohangálós napom lesz, és azt hiszem ma csak folyadékot fogok fogasztani - egy kis tavaszi nagytakarítás nem árt, de Atkins indul.
Pusszancs
Jó reggelt Mindenkinek!
Kávé tejszínnel megvolt.
Drága Mariann nem is tudom mit mondjak.
Ez borzasztó:(,fogadd őszinte részvétemet.
Vigyázz magadra!
Csatlakozom én is!!!!!!!!!
Ettem egy kis csirkemájat tarhonyával!
De holnap már ezerrel tényleg!:))
Csak semmi pánik Mariann!
Habár ha belegondolok,itt a nyár a nyakunkon és még mindig van min dolgozzunk:))
Ami késik nem múlik!:)
Sziasztok! GombócArtúr jelentkezik! Híztam rendesen - legalább lesz mit leadni!:P Ma még nasizgatok, csipegetek, de holnap aztán TÉNYLEG!!!:)))
/Húúú, ezt tőlem már sokszor hallottátok!:)/
Pusza Mindenkinek!
A barnítókrémről...egyszer kipróbáltam és olyan volt a lábom tőle mint aki sz..ba lépett:))
A Dove jó csak én már egy meglévő alapszínre szoktam rákenni.Majd szoliba kell menni kb.3 alkalom után már jó.Majd talán lesz időm is rá!
Szeretem a narancssárga színt olyan kis igazi nyári szín:)Biztos kis csini vagy benne:)
A haspólóhoz még csak szoktatom magam:)))
Apának tetszik:))
Köszönöm a tippet:). Az uborkasali is csábít, meg most találtam tojásos-gombás saláta receptet.. hm... kész kísértés:). Lehet hogy még ma elugrok érte - nem, mert akkor bezabálok belőle:).
Ez egy másik szoknya.. mert mostanra (mármint ez évre, mert nem fogytam az elmúlt két hétben) fértem bele. Egy narancssárga-fehér mintás egyenes szoknya, naracssárga felsővel. És valamelyest barnult a lábam, persze nem a napon, hanem a Dove testápolónak köszönhetően:) Nagyon nyárias lettem.:DDDDD
Gratulálok a haspólóhoz, de szerintem már viselhetnéd az utcán is.. bár nem javaslom, mert a látványodtól a férfiak agyi oxigénhiány miatt - mivel minden vér egy másik testrészükbe áramlik - összeesnének a nyílt utcakövön, bekómálnának a volán mögött, így okozva tömegszerencsétlenséget. :)
Most már szupi az idő!...a szoknya az a muszlinos(ha jól emlékszem)amit kinéztél magadnak?
Ma én is haspólót vettem fel,igaz még csak itthonra:)))
Joghurtos vagy kefires (nem tudom most pontosan melyikben kevesebb ch)ubisalátát ehetsz ha szereted!
Hát voltak itt kilengések, szépen kérem... rendesen feltöltöttem a szénhidrát-raktáraimat, de tegnap megdicsértek az új szoknyámban és felsőmben, szóval most igyexem nem elrontani, hanem továbbra is javítani az összhatást:).
A halat én is kívántam már, még a jövő hétre is maradt jó két adagnyi, viszont tegnap óta valamiért a salátákra vagyok rákattanva, úgyhogy holnap megint készítek valamit -szétnézek az atkins-es receptek között. :)
Szia Ladykém!
Te még mindig nagyon ügyes csajszi vagy!:)
Van akit másik topikban találtam meg,de hát a karcsúság reményében mindent kikell próbálni!(akaraterő hiányában nem működik semmi).
Mi maradunk a jó kis atkins diétánál és eszünk-kicsit,hízunk-aztán meg fogyunk:))
megettem a tejszínhabos málnát,isteni volt,jó hideg!
Halat én is tervezek már régen ettem.
Holnap szerintem ez lesz az ebéd!
Szia Ladykém!
Te még mindig nagyon ügyes csajszi vagy!:)
Van akit másik topikban találtam meg,de hát a karcsúság reményében mindent kikell próbálni!(akaraterő hiányában nem működik semmi).
Mi maradunk a jó kis atkins diétánál és eszünk-kicsit,hízunk-aztán meg fogyunk:))
megettem a tejszínhabos málnát,isteni volt,jó hideg!
Halat én is tervezek már régen ettem.
Holnap szerintem ez lesz az ebéd!
Örülök hogy visszatértél:)
Reggelire kávét ittam (tejszínnel, ebédre egy adag virslis-retek salátát (egy-két deka sajtot kockáztam bele), vacsira meg halacska lesz. :)
Itt is nagyon jó az idő, gondolkodom is rajta, hogy ki kellene menni sétálni.
Sziasztok Csajok!...és üdv az új lányoknak!
Most már elmondhatom,hogy minden oké...
Tegnap bocsi,hogy nem voltam de Baján voltunk kutya tenyészszemlén(vittük az egyik kutyánkat).
Szerencsére nem bűnhődtem a húsvéti zaba után.
Mármint nem híztam...igaz nem is fogytam.
Minden nap tornázom a trénerrel,már elég jól bírom,50-60 felülést megtudok csinálni.Volt izomlázam rendesen!:))De már megszoktam,és nem fáj semmim.
A húsokat egyenlőre mellőzöm mert kicsit sok volt mostanában.
Több zöldség,és nagyon sok víz.Nagyon meleg van nálunk is Vereske,tegnap 26C-fok volt.
Nem jó ez a hirtelen felmelegedés,locsolni kell a kertet olyan száraz.
Most egy kis édességre vagyok éhes,csinálok tejszínhabot málnával!
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)