Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Nálam általában az első hónapban sok meg le. Heti 2 kg átlagban, utána heti 0,5-1.. De nem nagyon zavar nincs időpont amire le szeretnék fogyni. Igazából senki sem kérte, magamért csinálom.
Minden 5-ösnek nagyon örülök! :) ha az két hónap alatt van akkor annyi idő alatt. De legalább nem kell éheznem!!! Nem vagyok szomorú a kaja miatt (mert aki éhezik az meg is savanyodik :) meg ilyenek,kiegyensúlyozott vagyok és boldog. :)
Sziasztok!
NAgyon szép ez a 3,5 kg! Lassan menj, tovább érsz!!! :))) most itt érvényesül. Ezt biztos nem hízod vissza!!!
KAja: husikat bepácoltam és feltűzdeltem gombával és hagymával és betettem a sütőbe. Tettem hozzá cukkinit. MAjd fejes salival ettem. Ez lesz ma is. Bencus meg kapott hozzá krumplit :)
Elkezdtem szedni megint a vitaminokat, stb. Férjem majd elájult, majd 20 szem egész napra losztva :)))
Rika!
Szerintem nem lesz nagyon gáz. Ha tescoba mész, akkor találsz nagyon sokféle pari szószt. Hátha találsz kisebb ch-t.
JA, valahol olvastam, hogy azt csinálják, hogy hétvégeken bezabálnak és utána hétfő jön a folytatás. De szerintem ezt atkinsnaál nem jó út!
NA persze egy kis klengés nem olyan gáz.
Ez a pari szósz sem 100 ch :))
Jó szórakozást majd!
Szia!
Nem keseredj el. Hozzám is nagyon ragaszkodnak a kilók, de mi vagyunk az erősebbek. Le tudjuk győzni őket.
Sziasztok Lyányok!:))Tejszínes kávé lent!:)
Fogalmam sincs, mit fogok ma enni! ...talán egy kis székelykápi szerű dolgot füstöltkolbival!:))
...könnyű kis kaja, aminek tuti "örülni" fog az epém!:P
Tegnap este ettem pár falat dinnyét! ...nem is volt olyan finom!:(
A párom megjegyezte, hogy már látszik az a pár kiló minusz!:)) Egy hónap alatt nagy jóindulattal sikerült 3,5 kilót fogyni! Nagyon ragaszkodnak hozzám ezek a plussz kilók!:(
sziasztok!
Én vadul készülök a párom szülinapjára. Holnap lesz. Ma megyek tescoba. Bár most per pillanat a reggelivel kellene foglalkoznom. Vagyis a reggeli hiányával. Ugyanis nincs. Kimenni semmi kedvem. Fáradt vagyok elmászni a boltig. Pedig úgy ennék egy tejfölt, valami finom szalámival vagy kenőmájassal. Azt hiszem ma kimarad a reggeli. Csinálok egy finom teát és kész.
Sajna előre látom, hogy 7végén bűnözni fogok. Paradicsomszószt fogok csinálni a vendégeknek a főtthusihoz és azt nagyon imádom és én is fogok enni. Tudom a paradicsomba sok a ch, de hát mit tegyek? Sajna még liszt is van benne, de a cukrot lecserélem édesítőre sajna csak ennyi tellik tőlem.
Jó reggelt Mindenkinek!
MA csak magammal levelezek? Hol vagytok lányok?
Mindenki jól van?
NAgyon ügyesen betartottam tegnap a diétá.
Találtam egy jó receptet: töltött kapalábé:
belsejét kiszedem a megfőzött karalábénak, sajttal összekeverem és vissza teszem bele, majd vajas tepsiben megsütöm. Szerintem ezt lehet darált husivak is. Egy kis változatosság :)
Szia!
Neked is kitartás, hisz az utolsó pár kg leadása a legnehezebb :(((
De együtt menni fog!
Köszi a bíztatást!
Tényleg jó ez a fórumozás. Bár máshonnan indulunk, más a start, de mindenkinek egy célja van, egy úton haladunk!!!
Már fogytam én közel 30 kg vagy tíz éve, de akkor lány voltam, egyém volt a világ, se férj, se gyerek, nem volt felelősség. Most egy kicsit a torna miatt nehezebb. Hál Istennek a kaját tudom úgy intézni, hogy a babucinak is jó legyen. Már csak a napok és hónapok múlását várom, és hipp-hopp karcsú leszek!!! :)))
Sziasztok! Ma nagyon sokat ittam, és szenvedtem a dög melegtől!
Én 152 cm vagyok csak, és reggel 55,2 kg voltam.
Pusza mindenkinek, és KITARTÁST!!!:))
Na mennyien letettek hirtelen!!! Ja 6 kg!!!! :)
Anyukám csinált olyan finit, nekem :)
hogy szűzpecsenye és bele volt dugva egy kolbi és megsütve, hozzá paradicsom és ubit salátának... :) :)
Sziasztok!
Most már jól érzem magam. Csak nagy itt a hajtás, azt hiszem ma már nem is jövök esetleg este. Mai kajcsi:
R: pici szalonna, pici sajt, fél paradicsom, pici paprika
E: husos, karfiolos, hagymás, sajtos kajcsi, pici paradicsom, pici paprika
vacsit még nem tudom.
Szia!
Csak annyit szeretnék írni neked, hogy nagyon sok sikert a fogyásodhoz, szorítok neked!
Hasonló méretekkel rendelkezünk, én is csak 160 centi vagyok, most hozzá éppen 71 kiló. Egy hete kezdtem el egy szénhidrát szegény diétát, egyfajta átdolgozott atkinst. Nagyon tetszik, pedig eddig nem igazán helyeseltem ezt a diétát. Voltam már 85 kiló is, csak kitartás, és le fog menni a felesleg! Mégegyszer sok sikert!
Szia Vera18!
Köszi a választ!
Igazából nem is olyan vészes a bevezető szakasz. Lehet enni, reggeli habos kávém a luxus. Egyedül az rossz, hogy gyümölcsöt nem lehet enni és itt van a nyár. Talán nagyobb súlyvesztés után egy-két őszibari majd befér, na meg majd a dinnye.
Milyen szalámit ettél?
Mert tele vannak mindennel. Szoktam enni sonkát, páriszit és téliszalámi félét. Ezek jók? Vagy inkább mást? A sajttal csak annyi gondom van, hogy most vettem trappistát és edámit szeletelve és rengeteg ch írt rá!
Tudom a fetában és mozarellában nincs sok, azokat salátaként eszem.
Ja, szerintem nem voltál te annyira kövér, mint azt írod! De komolyan, nem "na kövérek tartsunk össze" duma ez.
Hány cm vagy?
Mert én 158 cm vagyok és sajnos 100 kg-val kezdtem. Na ez tényleg borzasztó!
HA első körben a 70 kg elérem már jó. A 60 kg nagyon fogok örülni, és ha esteleg 1 év alatt meglenne az 55 kg, akkor álomországban ébrednék.
Tudod kicsit félek a bőröm megereszkedésétől!
Na meg szeretnénk még egy babát.
Köszi :) pedig sajnos én vagyok az a dagadék a képen, és van ennél rosszabbul sikerült kép is.
Az első pár hónapban elég sokat ettem, és naponta négyszer-ötször. Reggelire általában 4 tojásból rántotta jó zsírosan, ebédre 2 egész csirkecomb volt brokkolival vagy karfiollal, a zöldség általában úgy 30 deka volt. Vacsorára vagy maradékot ettem, vagy sajtot zsírosabb felvágottakkal, egy-két retekkel, paprikával.
Úgy kb. 8 hónapig voltam a bevezetőben.
Úgyhogy kitartás!
Ja, a tornát kérdezte vki.
Én még sajna nem kezdtem el igazán, na majd azt is a jövő héten. Eljárni nincs igazán lehetőségem állandóan, így marad a kazi. Norbi aerobzónáját és kick-bokszját szeretem. NAgyon alakformáló a callanatic, -nem tudom, hogy jól írtam-e-, de szerintem ez csak egy nagyobb súlyleadás után hatásos. Én nem igazán tudok benne sok gyakorlatot elkezdeni a véknyaságom miatt. De mindenkinek ajánlom.
ja, Rita!
Azt hittem pesti vagy amikor az Árkádról írtál. VAn valaki Bp-ről?
A herbalifnek van vmi teája amit ittam, jó zsíroldó és méregtelenítő. Egy baja van, drága. Próbálj ki más márkát is ne csak a bolerot. Van aminek egy kicsit kevésbé van mű íze. MAjd ha megunod ezt.
És hogy vagy? Meggyógyultál?
Szia Vera18!
Megnéztem a képeket, köszi!
Szinte hihetetlen az arcodon a változás, mintha nem is azonos személyről lenne szó!!!
Én még most nem tudnék csak kövér képet küldeni, annak nincs értelme. De ha túl leszek a -20 kg, ígérem küldök. :)
Zsíros kajától én is félek egy kicsit. Te mennyire ettél zsírosan, illetve miket ettél úgy általánosan egy nap?
Kicsit beszéljünk már erről, mert lehet, hogy sok a kajamennyiségem :(((
NA ja most nem tudok pontos adattal szolgálni, mert megjött, de jövő héten már a mérlegre állhatok. A ketoncsíkot csak megcsináltam. Nem tudom, hogy a menz beleszól-e, de már nem negatív, hanem elkezdett rózsaszín lenni. Na a lilától még messze van, talán az is jövő hétre "beérik".
Sziasztok!
Ma már elég jól vagyok. Dolgozom is, és teljesen el vagyok havazva és leszek is a 7en. Párom szülinapja lesz szerdán és még ajándékot sem vettem, de már tudom mi lesz...:)Mától bolerot fogok inni. Kell valami a víz nem jó. Nagyon unalmas.
Ja, még valami: amikor elkezdtem, nagyon be voltam tojva, hogy a sok zsíros kajától meghízom majd 100 kilóra, először én sem hittem el, hogy ez fog lefogyasztani.
És az a legvonzóbb benne, hogy a centik hamarabb fogynak, mint a kilók. 60 kilósan volt annyi a testzsír%-om, mint egy régebbi diétázásnál mondjuk 54 kilósan.
Ez az Atkins csodája.
Sziasztok!
Monokli, nem baj, olyan pici aspartam van benne, hogy mire feloldod 2 liter vízben, már szinte nem is számít.
Sarkanylany, küldtem a fotóimat.
Jó reggelt!
Látom senki sem járt erre...
Hol vagytok lányok?
És mi a helyzet veletek?
Kiváncsi vagyok mi lesz majd egy hét múlva, mert megjött. Így ketoncsíkozni sem tudtam :(((
NA mindegy. Ettől függetlenül éljen a kő kemény atkins!!!
Mindenkinek kitartást!
Sziasztok!
Szóval még nem vagy túl a nyavaján? De már nem vagy lázas?
A fiam tegnap éjjel is lázas volt, fel kellett kellni hozzá újra kúpot adni. Ott "aludtam" vele, a földön :(((
Olyan fáradt vagyok, hogy 2-ig sem látok.
NA meg meg is jött.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)