Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Na ja, nálunk viszont a férjem ingbe jár dolgozni és minden nap vasalt trikó is jár hozzá :)
Bencének meg szeretem még mindig kivasalni az összes ruháját... na ha már ott van, akkor a konyharuhát is :(
Te tornázol még?
Megyek aludni hulla vagyok, eddig is anyának keresgéltem a dolgokat a neten...
Ő túl van az első kezelésen, én meg a 2. diétás napomon. És kitartok!
Nálunk is szokott szaladni a lakás... lassan már leszokok a vasalásról.. Bence jó gyerek általában de még így is nehéz hisz tök egyedül vagyok.
kb 3 adag mosás vár rám... csak húzom :(
még jó hogy ennyi ruhánk van... :P
Te hogy bírod a háztartást? Én állandóan le vagyok maradva...hol a mosatlan áll a konyhában, hol a vasalnivaló a deszkán... és akkor még nem beszélek arról, hogy a tornát is be kellene tenni valahová... na mert nélküle nem megy a fogyás...
Bence 7-kor (jobb esetben) már fenn van, és du 2-3 órát alszik csak - na ekkor megy a nagy házi munka- és este 9 kor fekszik. Szóval állandó feladat...Te hogy csinálod, illatve más?
Ja és nincs bejárónőm a 3 szoba+nappalis családi ház pedig baromi nagy...
Nincs semmi gond, bár egy hónapja voltam laborba... Mikor meglátogat a piroska azt viselem sokkal rosszabbul mint előtte. :( Annyira ingerült vagyok, görcsöl a hasam... ölni tudnék :(((((
Én is több cht eszem és általában zöldség formájában, néha olajosmagvakat...
Kedves Monokli, úgy irigylem a heti 0,5 kg-t is! Örülj te is! És nagyon ügyes vagy, kitartó, tehát biztos meglesz az az 5 kg az év végére! Na persze, ha a németországi kirándulás nem csábít el :)
Én most kicsit éhes vagyok, na mert anya ma kapja az első kezelést, biztos ez is benne van. De megfogadtam, hogy elkezdem és nem adom fel!
Vettem tescos kész grill csirkét, azzal egész jól elvagyok. Már megittam a kávém tejszínnel és ettem egy szelet sonkát egy kicsi breival.
Azt hiszem most több zöldet fogok enni, nem baj ha több lesz a ch 20-nál, de igyekszem hogy csak a zöldség tegye ki a ch-t.
Nem akarom azt a szédüléses dolgot újra!
Te egészségügyileg hogy vagy?
Én elvagyok mint a befőtt, sajna már nem peregnek le úgy a kg-k de azért megvan most is a heti fél-1 kg mikor hogy. Van amikor nem megy le semmi.. bár nem eszem többet mint máskor. De nem nagyon zavar... a cél az volt hogy okt.26ig 85 legyek ez meglett :)
A másik cél hogy ha sikerül szilveszterre 80 :))
A többi 10 meg "ráér" jövő júnis 15-ig akkor lesz egy éve hogy csinálom..
Micsoda ötletek!
Én is túl vagyok az első napomon. Nem is volt olyan rossz. Még szokni kell, hogy nem kapok be jövet menet vmit. NA és a kenyér sem hiányzik, érdekes milyen hamar visszajön a megszokás a régi időből.
Na de l. colát vettem, mert az még kell.
Gondolkozom ezen a Norbis dolgon, Alexandrával karöltve... mind a kettőnek van előnye...
JA lassan elindul ez a kistarcsai fogyi dolog, de milyen nehézkes bármit is megtudni...pedig elviekben már novemberben indulna.
Az a kár, hogy a hírek szerint befekvős lesz. HA 1/2 évvel ezelőtt lett volna biztos megy, de ma már sajnos sok dolog miatt nem.
Hozzá kell szoknom, hogy a picit nem tudom már anyáékra bízni.
Te hogy boldogulsz egyedül Monokli?
megcsináltam a gumicukit :)
kb 1,5-2 dl üdítőhöz raktam egy csomag hagyományos zselatint... hagytam kihűlni...tiszta gumimaci :)
EGyél mert utána rosszabb lesz, nekem is vannak idegesebb időszakaim...
Kapj be ilyenkor 1-2 kocka sajtot, mogyorót akármit
mekkora ötlet :-) ez aztán jól hangzik!
ha kikisérletezted, dobd fel közösbe a receptet!
na de durva :-(
sztem a zselatin fehérje = kocsonya alapanyag
a haribo is kocsonyából van, mindenféle csont és bör darabkákból... csak az a baj, hogy raknak bele cukrot :-(
nem küldtem vissza a upc-s szerződést és kikapcsolták a tvt... a számlákat mindent befizettük. De ha azt akarom hogy visszakössék fizessek 5000 ft kiszállási díjat.
Az előbb csöngettek, megjelentek a vízóra cserélők... (persze erről sem kaptam értesítést) 5065 ft zsupsz tök jó kis kiadások 30-án!
A repjegyet nem engedi kifizetni valószínű holnap megint megyek az otpbe mert nem jó valamelyik kódom..
Halál ez a nap... Meg is fog jönni egyébként is annyira feszült vagyok hogy ölni tudnék, bónusz ezek...
Köszönöm a részletes bemutatkozást :-)
Nagy baj... nagyon nagy családi baj...
Dehát, valahogy ki kell lépnem belöle, csak nagyon nehéz...
Szia
Elaludt a Bence, így egy kis pihit kiveszek magamnak :)
Szóval csak a détáról és rólam:
Én Monoklival kezdtem valamikor júniusban az atkinst. Az elején jól ment, aztán mindent próbáltam, de nem indult meg újra. Így lement minden próbálkozással együtt összesen 7 kg és előtte 4, tehát 11-en vagyok túl. Aztán minden féle családi probléma lett és egy-két milka lecsúszott a torkomon. Hál Istennek csak 2-3 kg jött vissza. Tehát nagyon el kell kezdenem újra. Így 93 kg-val újra kezdem.
Én a nehezített atkinst is próbáltam amikor semmi nem ment... de nem sok eredménnyel.
Most új lelkesedéssel fogok hozzá...
Amúgy elmúltam 35 éves és van egy 2 éves kisfiam, férjemmel Budapest peremkerületében élünk egy kertes házban. Jövőre kell vissza menni dolgozni, ha lesz hová...
Most próbálkozom a kispesti kórházzal,mert egy új lipidológiai osztályt hoznak létre, ami atkinsos lesz, ha minden igaz.
Röviden ennyi.
A célom a 60 kg, a 058 cm ez nekem nagyon jó lenne.
Nem nagyon van időm netezni, így sajna nem tudom hol írtál... valami nagy ba van?
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)