Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Tegnap én is elvoltam,és jó bekajáltam.Ma viszont böjt.Sok ásványvíz és 1db fasirt a mai menüm.
Reggel 87kg volt kereken.Az előbb ráálltam és 86,7kg-ot mutatott."Na így kell ezt csinálni".Egyébbként meg se mozdul a mérleg nyelve.Most már csak hétfőn fogom megnézni hogy mennyit mutat.Addig viszont csak annyit eszem hogy éhen ne halljak.
Az első hetem jól sikerült 3kg-ot fogytam.
A mai napot kicsit nehezebben bírom, egy hét óta igazából most először vagyok éhes. Eddig 18ch-t ettem, úgyhogy azt a kettőt vihargyorsan belapátolom.
Te a gyalogláson mit értesz?Úgy gyalogolsz mint a sportolok,fenékriszálással,vagy csak gyors séta?
Azt hiszem itt néznének hogy milyen idióta vagyok.Meg azt a fajta mozgást is meg kell tanulni.
szóval 2xfél óra :)
Bármilyen mozgás jobb, mint otthon a tv vagy a számítógép előtt ülni. :))
Ja, és a szex is fogyaszt!! :)
Hu!Nem semmi az ára!Azt hiszem ezt nem az én pénztárcámnak találták ki. :(
Se baj folytatom az Atkinst.
Hát azért ésszel tolom de nem lassú tempóba.
2szer félórára gondoltam.
hát ha nem szoktál hozzá az 5 km-es táv legyaloglásától, attól is szédülhetsz, de szerintem inkább a szénhidráttól :)
2 és fél óra babakocsi tolás biztos sokat ér :) és hogy bírja a tempós vágtát a babuci a kocsiban? :)))
szerintem még sok is lesza 69 de igyis sztem nehéz lesz leszenvedni.. a végefelé..
anyu veszi nekem drogériában-dm ben de lehet rossmanban is van.. 7000 körül van, asszem 1 hónapra elég..
Akkor azért érzem magam pont ugyan úgy ahogy leírtad.Pedig azt hittem hogy a kb 5km-s sétának köszönhetem.Ér az valamit ha tempósan babakocsit tolok 2*fél órát?
Lehet így szénhidrátot égetni?
igen a hirtelen sok szénhidráttól én szinte egyenesen ágynak szoktam dőlni, enyhe szédülés, és ólmos fáradság, álmosság tör rám :)
ez a hirtelen megnött vércukornak, majd a szintén hirtelen vércukor esésnek tudható be...
Köszi a biztatást.Többször nem is eszem így tele magam,jó szarul is vagyok.Szinte szédülök.Lehet hogy a hirtelen sok szénhidrádtól?
Egyébbként épp most olvastam el a naplódat.Nem semmi a teljesítményed.Nagyon érted mikor kell milyen pulzussal gyalogolni,stb,stb.Le a kalappal a teljesítményed előtt!!!
Szerintem sokan örülnének a heti stabil 1 kiló fogyásnak :)) ennél többet fogyni egyébként sem egészséges, és nagyobb az esélye, hogy visszajojózzuk
Szóval becsüld meg az eredményt, minden egyes kilónak örülni kell, sajnos mivel nem 1-2 hét alatt hízunk meg, nem lehet elvárni, hogy 1-2 hét alatt le is adjuk!
Tessék jobban örülni annak a 3 kilónak ! :)
A pogácsán és a nápolyin meg ne aggódj nagyon, néha mindenkinél "kimegy a biztosíték". Ettől vagyunk emberek. :)
Holnap kérek súlyadatot!
Mire tornáztál?
Na én most adtam Atkins papának egy jó nagy pofont.Fél tepsi burgonyás pogácsa és fél zacskó nápolyi.Senkinek nem ajánlom.Olyan lelkiismeretfurdalásom van.3 hétig ezért dolgoztam.Bár a mérlegen nem nagyon látszott a három hét(3kg) "böjt".Holnaptól folyt.köv.
Azthiszem az volt abaj,hogy nem volt nagy a motiváció.Kevés az a 3kg.:((
Megjöttem! A diéta elmúlt 2 hetéről nem nyilatkozom...-Olaszországban voltunk.MMM!
De szombat óta megint tartom az Atkinst.Holnap reggel megnézem a csíkot, talán már sikerül visszaállni!
Hol veszed a protein italport,és mennyibe kerül.
Te a 175cm -hez a 69kg nem nagyon kevés?
nekem ilyen tésztás süti amit imádtam.. azt most vagy fornettis árulta vagy valami hasonló.. de ilyen kis süti volt káposztás:)))) valami embertelen finom ... de le kellett mondanom róla..
az is eszembe jutott hogy ha a fogyás résszel végzek tán havonta lenne egy nap amikor eszek pár szemet.. de akkor meg állandóan kívánnám.. ezért inkább kihagyom teljesen..
vannak dolgok amikröl egyszerüen muszáj volt lemondanom mert különben állandoan azt akartam volna enni.. nálam a tésztás dolgok ilyenek , pizza... az édességgel sose volt gondom.. nem kivántam sokat és gyakran sem, de inkább váltottam a heti 1 diétás csokira...de mostanság csak a protein italpor az egyetlen édességforrás:) nem is baj..
nekem januárban meg volt a 7 kiló minusz... remélem most február végére elérem a 8 at:) tök jo lenne:)
a rizs egyébként visszajött nálam de nagyon vigyázok vele.. mert az is kívánóssá tehet , kb hat hete ettem utojjára..:) akkor is norbis kajábol..:)
a szénhidrát miatt kivánjuk tésztás dolgokat ..:( sajna
hajrá mindenkinek:))))
ennyit szerintem is meger. vegul is elotte evekig elegge tonkrevagtuk magunkat a tulsullyal, nem csoda, hogy mikor kicsit megkonnyebbul a szervezet, nemi arat kell erte fizetni.
nekem meg ezeket a szombati vendegsegeket kell megoldanom, meg a barhesz behelyettesiteset.
muszaj lesz valamit talalni, mert a finomlisztes-cukros kalacsteszta igazi veszelyforras. es pont szombaton, ami a mi vallasunkban szent, nem akarom ilyennel mergezni magam...
na meg kegyetlenül alergiás vagyok parlagfűre meg jópár hülye gazra... májusban kezdtem a fogyit, és akkor az elején sokat fogytam, és csak nyár végefelé jött ki az alergiám... julius környékén..
holott áprilistol szenvedni szoktam..
anyu szerint ez a dolog összefügg.. én nem tudom biztosan..de előfordulhat:)
:))) köszike:) de azért a neheze sztem a második periódus lesz.. a második 45,5 kiló leadása.. főleg a végén:) akkor lesz nagyon nehéz amikor már a testtömegindex szerint normális tartományban leszek 76 kilótol... azt mondják onnan már nagyon nehéz fogyni..
lehet hogy nem lesz meg a másfél év..:( hanem több
kár, mert olyan szép szám lenne a 18 hónap. de feladni már sosem fogom:)))))))
remélem mindenki igy van ezzel aki fogyizik:)
egyenlőre még bírja a bőröm is.. eddig még csak a karomon ereszkedett meg egy kicsit a bőr, de engem már ez sem izgat.. ha később problémáim lesznek a melleimmel esetleg akkor megcsináltatom..
anyu azt mondta beruház rá, én meg azt mondtam ha végre kapok munkát, akkor majd apránként visszafizetem:) szoval ez a kérdés meg van oldva.. de a karomon lévő ugymond lógás az utolso dolog... ugy gondolom ennnyit megér hogy lefogyjak és egészséges legyek, na meg boldog:))
szia füge! minden tiszteletem a tied! 9 hónapnyi kitartás...csak annyit mondhatok, hogy remélem, bennem is lesz elég. a bőröd és a melled hogy reagál a súlyvesztésre?
175 sentivel és 69 kilóval bomba alakod lesz! az már most is bőven látszik, hog yszép, nőies arányaid vannak. gratula mégegyszer!
szerintem csak stabilizálódik a fogyásod..
később lassúbb is lehet.
könnyebb abbol a sulybol fogyni, amikor még 30 kilóval nehezebb voltál mint a mostani sulyodból..:)
csak türelem... nekem is kevés van ebböl, de megéri kivárni.. bár még előttem is hosszú út áll:)
... mindenkinél másképp működik.. én annak idején amikor elkezdtem 6 kilót fogytam az első héten, a következő 3mon meg 10 ment le..
aztán nekem is belassult. nem nagyon lehet általánosítani , van akinek lassabban megy van akinek gyorsabban. nekem is időröl időre változik pedig én 9 hónapja csinálom :) a napokban kezdtem el * slim proteinitalport inni kiegészitésként :szénhidrátszegény, kalóriaszegény fehérjeforrás:))))))azért jó mert elveszi az éhséget ha pl nem vagy otthon magaddal viszed megiszod, és kibirot evés nélkül. nem kell valami olyat vásárolnod amit amugy nem ehetnél meg:) és nagyon jol oltja az édesség iránti vágyat is:)
az a reggelim este,mellé 2 szál virsli,megeszem magában, vagy megsütök 2 tojást..az ebéd pedig bármi lehet a megengedetten belül:)az a lényeg hogy vacsira egyél olyasmit amiben a legkevesebb a szénhidrát. pl hús, hal, tojás , saláta/hússal, igy megy norbi módszere is:) ezért neki is része van a fogyásomban:D
utam feléhez érkeztem a napokban 45,5 nálam a fogyás fele:) és még 20 deka ami vele ment:)
még ugyanennyit lefogyok és elérem a vágyott 69 kilómat 175 centimhez:)
ugy vagyok vele hogy nekem ez bőven elég lessz, aki meg a csontvázakat szereti, az ne nézzen rám:) ennyi:) a legfontosabb az hogy hinned kell abban hogy sikerül:)
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)