Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Köszi szépen :)
Egyébként én nassnak a sima oké tejszínből csinálok habot ez kell nekem meg a tökmag vagy a mogyoró.
Már kezdem megszokni a helyzetet, de már megtudom állni, hogy nem csípek egy falatot se belőle :)
Ha heti 1kg lemegy az nekem elég ahhoz, hogy ne bűnözzek. Bár csütörtökön a férjem ebédelni visz, mert 30 leszek :)
Sziasztok!
Jitácska:Fogadd őszinte együttérzésemet!
Ma én is újra belerázódom a diétába, mert lazítottam hétvégén. Túlélő túrán voltam. (Anyósommal voltam üdülni) Nem éri meg a bűnözés, fel is jött másfél kiló. Este elmegyek félórát kocogni.
erika ügyi vagy:-)
köszönöm.....
megtornáztattam magam:-)
Sziasztok!
Ma mérlegeltem és 1hét alatt -1kg, nagyon örültem neki :)
jitácska őszinte részvétem.
köszönöm lányok.......na igen örültem volna ha nem ez az ára azoknak a kilóknak:-((((
még igazából nem nagyon törödtem bele....olyan hihetetlen......
de próbálok nem is gondolni rá mert itt van a pici lányom aki nem érezheti ennek kárát.......
Szia!Fogadd őszinte részvétem!
Inkább ne ilyen áron fogyjon az ember lánya.
Részvétem!Sajna ilyen helyzetbe nincs nagyon mit mondani.
A hétvégén én is bünüztem ,nekem 0.8dkg szaladt föl.Mától nagyon keményen betartom a szabályokat.Szerintetek ha sokat biciklizek rendes nem szoba biciklin akkor az is egy jó mozgás ugye?
szijasztok:-)
Bocsi hogy eltüntem napokra de sajna meghalt a keresztanyukám.....:-(
képzeljétek le is ment a súlyom 110,2-re.....aztán a hétvégén jól elszámoltam a cht......szóval 2 kg hopppp vissza de mára már nem nőtt tovább mert tegnap már megfogtam szépen úgyhogy holnapra megint kevesebb leszek tudom:-)))
ooh hát ezt csak azért irtam be hogy ez történt ma:)))
de én már megtanultam egy ideje hogy csak az számit amit én gondolok magamrol és nem amit mások...
aki meg szeret engem, az meg közli a dolgokat, csak nem ilyen formában, hanem másképpen...aztán kész...
mondjuk a normálisabbja.. pl anyum meg a növérem is tudják hogy fogyózok látják is... ők már egyáltalán nem piszkálnak...
régen sem volt egyikük sem még bunkó sem csak azt monda anyu hogy tönre fog menni az egészségem!
ami nem egyenlő a huuu te dagadt tehén foggyál már le stilussal...
de amikor anyu azt a dolgot megjegyezte... akkor én asszem már 3 napja fogyiztam csak nem akartam elmondani:D
örülnek mindketten, és majd mikor már lefogytam együtt megyünk ruhát venni:)
Teljesen lüke vagyok! :-/
Az étcsokiban 57 ch van. Ez a csokit, amit én néztem 21 kis kockából áll össze, azaz egy kockában nem egész 3 ch van. Nyamm!
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)