Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Én csak a cht számolom, mással nem foglalkozom...
Bár lehet kéne :oooo :)
De már olyan rég csinálom hogy egy kis finomság muszáj hogy beleférjen. Mint a cukrozatlan tejszínhab a reggeli kávéba :)
Egyébként én szoktam enni tejfolt pl vacsira egy pohárral persze beleszámolom a napi chba. Szerintem amcsiba ahol atkins élt nincs is ilyen mi tejfölünk.
A piros könyv két evőkanál tejszint vagy két evőkanál tejfölt engedélyez naponta,de azt írja ,hogyha túl lassú a fogyás akkor nem kéne,egyéni a felszívódása.Az olajos magvakról szinte ugyanez,egy kis marék belefér naponta/grácia mogyorója bár ő/mámint atkins/emeli ki 15 szemet/a tejszin /főző/1.2 ch -t tartalmaz és 100 kcal-át.
A ketontcsíkot megpróbálom beszerezni,de még nem sikerült,úgy látszik Gyöngyösről kell beszerezni :D!!!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat ketoncsík ügyben, remélem sikerül beszerezni, az is egy kis lendületet ad a dolgokhoz. A bíztatást is köszönöm, sajna van miből leadni, de egyszer muszáj kitartónak lennem :)
Reggeli. 5 dkg szalámi
Tízórai: elmaradt
Ebéd: 1 pár virsli mustárral
Nekem a kávé az édesség :))) no meg a mogyoró azt is eszem mindennap egy kismarékkal.
Reggelim: egy kindercsoki 6,5 :ooo
Ebéd: sült virsli :)) (1) mellé paprikába töltött káposzta (3)
keress rá ketophan néven én anno azt hiszem valami állatpatikás oldalon találtam. De ha szólsz a gyógyszertárba szerintem megrendelik.
Egyébként felesleges volt nálam... Ha nem bűnözöl és betartasz mindent akkor beindul a ketozis 5 nap alatt biztos. Meg szerintem érzed a leheleteden is olyan más szaga van a leheletnek ilyenkor.
Sziasztok!
Vereskata te mit eszel ma?
Én mindig ezzel vagyok bajba.
Kávézni én is kávézok.2-szer is.
Estella neked sok sikert és sok kitartást,mert az nagyon kell.
Ja igen Kata hol szerzed be a ketoncsíkot???
Én már kinyomoztam hogy itthon a ketostix nevű lenne ha lenne ,de nincs :D
szia!
Mi hétfőtől Ivettel nyomulunk,És Vereskata is csinálja,úgyhogy hajrá neked is!
Szia!
Említetted a ketoncsíkot, ez egy tesztcsík a ketózis "mérésére"? Ha igen, hol szerezted be?
Sok diétapróbálkozás után évek után újra elővettem atkins könyvet és nagyon illik a mostani állapotomra, hízástípusomra és folyamazomra az amit ír. Ezért gondolkodom, hogy elkezdem. Vagyis ma már egy léivós nappal el is kezdtem a felkészülést, sok gyógyteát és zöldséglevet ittam, valamint "natúr" paradicsomlevest, vagyis fűszeres, forralt paradicsomlevet :), hogy már ebben is tartsam a szabályokat. Aztán holnaptól beindulok asszem.
E
Hali!
Hát úgy állunk,mint múlthéten.Sehogy::(
Na de majd hétfőtől.
kávézni én is kávézom :P
Tényleg hogy álltok csajok?
Na de komolyan nálad ez a legnagyobb gáz,a kávé????
Hát gratula,akkor annyira tényleg nem állsz messze a tökélytől...
Szombaton nézlek,de addig is ám!!!:DD
Te egy jellem vagy!/Bár ezt átbeszéljük a buli másnapján,oksa?/
Ja és lebegjen előtted Luis Figo a szentkirályi gyártósora mellett!!És az Isten áldja meg a kortyaidat!!!::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)