Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Hupsz. Hát nem nézek híreket, nem olvasok újságot, és nem beszélgetek sztárpletykákról a családdal, így a tudásom az otthoni sztár életről (és az itteniről is) kb. nulla...
Amikor otthon voltam két napra decemberben láttam egy pasit egy program ajánlóban, és mondták, hogy Győike így meg úgy, én meg kérdem ki az isten az a Győzike. Na, erre mindenki letette a szakállát, hogy ilyen alap műveltségi adatokat nem tudok, és gyors oktatásban részesültem :D Perzse utána ugyan az volt a véleményem, mint általában, hogy e-nélkül az információ nélkül is megértem volna a másnapot :D
FILIGRÁÁÁÁN?! Jézusom! Te valakinek másnak az adatlapját nézted! :))))
Nagyjából 15 kiló a fölöslegem, de ha szigorúbban veszem (vagy trendibb akarnék lenni), akkor 20.
a 72-vel kezdetnek ki is egyeznék...:)))
Medveczky művésznő Magyarországon egy ronda öreg pók, aki képtelen tudomásul venni, hogy 70 év felett egy nő szexis nem lehet, maximum röhejes.
Megnéztem a képeidet, nagyon klassz, amit csináltál magadból! Meg a húgod is! Most tele a család bombázókkal, mi? :)))
Szia,
hát őszintén szólva inkább vékonyabbnak tűnsz, mint az átlag. A kilók nem mindig tükrözik az igazságot :) Én 72 kiló voltam, amikor 38-as volt a méretem, és a BMI-m szerint 65 lenne az ideális...
Mi az hogy testesebbnek tünsz mint az átlag??Hülyéskedsz??Tök csinos filigrán csaj vagy!!!
Nos Medveczky művésznőről egyezik a véleményünk:D
Drága vagy, de biztos dobnál egy hátast, ha megmondanám, hány kiló vagyok...az a saját külön mázlim, hogy nem nagyon látszik, csak kicsit testesebbnek tűnök, mint az átlag. Pedig...:))
Szóval az anorexiától olyan távol állok, mint Medveczky művésznő a méltóságteljes öregedéstől :)))
Hát akkor valamit nem TARTASZ BE !!eZ FIZIKAILAG LEHETELNE!lEÍRNÁL EGY NAPODAT EVÉSILEG?
/Korod súlyod magAsságod??/
Sziasztok!Még van 1 nap hátra nekem az első szakaszból,de semmi fogyás:'(Pedig betartom a szabályokat,nem értem... most mit csináljak?
Egyre rosszabb az,hogy ráállok a mérlegre és semmi változás:(
Szia, Profi!
Ez az Atkins-diétát kísérő ketonaemiás állapot következménye (a kilélegzett levegővel aceton távozik). Meg lehet szüntetni, ha befejezed ezt a diétát:-) Viccet félretéve: az Atkins-diétát is lehet többféleképpen csinálni: ha kevésbé drasztikus (magasabb szénhidtáfogyasztás), akkor kevesebb is az aceton.
Szia Holly!Tök jó hogy te is befutottál!!A bögrés puzzles dolgot még tényleg nem tudtuk,de eddig szinte csak a a kajáról csacsogtunk!!
Jó volt hogy visszajött a kiscsaj mi??:D
Na, ma visszaálltam a diétára.
Március 1-én költözünk, addigra nagyon szeretnék 72 lenni. Az "utolsó tiramisu" egyébként szuper volt, a hugom csinálta, de a mascarpone rendesen felgyorsította az anyagcserémet, lehet, hogy a magas zsírtartalom miatt.
Mára már az edzőgéphez is hozzá lehet férni, eddig ruhás dobozok voltak rajta ... :D Anyumék jöttek karácsonyra látogatni, ami +4 fő, meg visszahozták a csajszim is, tehát a 3 szoba nappalis lakásban voltunk 7 felnőtt 1 gyerek :) De ugye sok jó ember kis helyen is elfér, bár tudjuk, hogy sok vékony ember meg még kisebb helyen is, úgyhogy anyum is, párom is, hugom is visszatért a diétához, hogy elérjük az álom súlyt idén.
Még 3 nap a szülinapomig, és már alig várom, hogy megkapjam az ajándékomat :) Fanatikus rajongója vagyok a puzzle kirakóknak, az eddigi legnagyobb 3000 darabos volt, de egyszer szeretnék neki futni a 18 ezresnek :) És most karácsonykor kiraktunk 3 darab 500-ast, egy 1000-est ami kétoldalú volt, 4 kicsi karácsonyi mintás gömb puzzlet, ami a fára került. Már csak egy maradt, ami 540 darabos gömb, és ezért újabbakat kértem a szüli napomra.
Na, tök jól elkalandoztam a témától. Mindegy, ennyivel is többet tudtok rólam. Ja, még valami. Gyűjtöm a bögréket, és 5 új bögrével gyarapodott a családi készlet karácsony alatt :)
cak azért kérdem, hogy kukacos-e ?
mert az adatlap szerint férfi.... csak kiváncsi voltam / vagyok:), hogy nő vagy férfi?
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)