Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk! (beszélgetés)
De jól esik látni, hogy érdeklődtök felőlem.. :) Ma jöttünk haza, sajnos help szindrómások lettünk, így 4 héttel előbb jött a kis Péter baba.. tettem fel egy képet, amint picit pihenek, jövök és fecsegünk.. :)
Gabes!
Veled almodtam! Azt h mentem veled csaszarra!! :D
Sziasztok!
Gabes hogy vagy?? Már nem sok van hátra... :)
Köszi :)
Kicsit izgulok már...
Én is láttam már, sajna pár napot el is töltöttem ott, de Gabes minden leirt már. Engem is ott lent a sürgősségin császároztak.
Ha a kinézetére vagy kíváncsi, bemész, jobbra van egy kis szoba, ahol a beöntést, borotválást csinálják, ha tovább mész, balra van egy öltöző fülke szekrényekkel, ott lehet a családtagoknak felvenni a köpenyt, berakni az értékeket.. Még tovább balra sarokban van a császáros szülőszoba ablakos ajtóval, jobbra meg kicsi szülőszobák.. és láttam még 1 szobát, ahova születés után be szokták tenni a picit, van egy kicsi ágyacska melegítő lámpával.. Gondolom nem minden babát, csak amelyiknek kell.. ebben a szobában van még a szülésre váró nőknek ágyak, ahol megfigyelik gépekkel a pocakban a picurokat.. Hát ennyit tudtam mesélni.. :)
Mit kell tudni??? Ezt hogy érted? :)
2 műtőágy van sürgősség esetére, ennyit tudok.. És elég kultúrált..
Az még nem kizárt nálam sem :)
Milyen belülről, Mit kell tudni?
Jaj, de nem jól hangzik, szegénykém.. Na akkor szorítok, hogy minden rendben legyen.. :)
szia, én már láttam.. Bár engem egyből a császárosba vittek, mert én ott fogok szülni..
Én is ott szülök. Ki látta már a szülőszobát belülről?
Már mindent megvettünk, de nagyon sok mindent kaptunk.. Nekem is programozott lesz.. Neked miért?
Nem telik lassan az idő, ellenkezőleg, szaladnak a napok.. Már csak 3 és fél hét..
Igen igen azt olvastam, hogy citromlevet lehet vinni. Nekem kicsit fura, hogy ott olyan pörgősen mennek a dolgok, az uh is. Mert előző terhességemnél nem ide jártam, teljesen máshogy ment, ott a fogadott dokim csinálta az uh-t és vagy 15-20 percig bent voltunk és gyönyörködhettünk benne :) És már megvan minden? Ilyenkor nem telnek lassabban a napok? Rendes szülés? Mert nekem prog. császár lesz, már most félek, pedig már egyszer átéltem...
Ja látom, cukorterhelésre.. Na az egy kicsit időigényes, de ki lehet bírni.. vigyél facsart citromlevet, azzal simán meg tudod inni a cukros löttyöt..
Igen, az ambulancián kellett bejelentkeznem és kb 15 perc múlva bent is voltam.. Ebben a kórházban elég pörgősen mennek a dolgok.. Milyen vizsgálatra mész legközelebb??
Semmi baj... :)
Jaj de jó neked... :) Nekem majd most a cukorterhelés lesz, remélem minden rendben lesz. Te ctg-re a várandós ambulanciára jársz? és ott ugyan ugy kivárod a sorodat vagy a szülésznőd elintézi és előbb megcsinálják?
Jaj Istenem.. :( Ez szomorú.. :( Nem tudtam, bocsánat..
Én kedden megyek, azután meg rá 1 hétre.. nekünk már az utolsó vizsgálatok vannak.. 3 és fél hét van szülésig..
:) Igen, csak sajna a kisfiúnk az angyalkáknál van :(
Legközelebb 16 és 17-én megyek. és te?
De ügyesek vagytok, kisfiú után egy kislány.. :) Így kell ezt csinálni.. :) Mikor mész a Sote-ra legközelebb?
Hát az nagyon jó! Bár azt mondják, hogy a fiúkkal könnyebb. Én az előző terhességemet észre se vetten, nagyon jól éreztem magam és kisfiam volt. :)
Én Budapesten lakom, amióta megszülettem.. az én terhességemet megirigyelhetné sok nő, esküszöm neked, a 8. hónapig tökéletes volt, mostanában kezdett kicsit nehezebb lenni, de ez is csak abban nyilvánul meg, hogy fáradékonyabb vagyok, nehezebben alszom, nehezedik a pocakom, stb.. Tehát elviselhető nehézségek.. :)
Hát ez tényleg jó, de tartanék már én is ott :) Igen, már egyszer voltam 4D, de a 25. hét felé még egyszer elszeretnék menni :) Mi is ott tudtuk meg, hogy kislány :)) Terhességet?? Hát az elejétől fogva nehezen, mindig van valami... És te? Pesttől 80 km-re lakom, szóval elég messze... Te?
engem mara is behivott a dokim egy UHra, 27. heten...
De izgi, annyira szalad az idő, észre sem vettem és már a 35. héten tartok.. Nem mész 4D-re? Én 19. és 27. héten mentem, akkora élmény volt, ott mondták meg, hogy fiunk lesz.. :) Te merre laksz? ja és hogy bírod a terhességet?
Aha, akkor jól gondoltam. Mert van ahol a 25. héten is van.
Hú akkor neked már nincs sok hátra, kitartás :)
Én a 20. hétben vagyok, nekem még van...
Nekem a papír szerint, 12. hét, 18, 28-30 között és 38. hét.. Kb. így voltak nekem is.. Már csak a 37. héten lesz egy, nagyon várom.. te hol tartasz hétben?
Hanyadik héten vannak a kötelező ultrahang vizsgálatok?
szió!
szívesen segítenék, de nekem ez lesz az első szülésem.. De szerintem, ha olyan okból indult meg a szülés előbb, ami előfordulhat a következő terhességnél is, akkor nem ártana oda figyelni..
Jaj, akkor jobbulást a kis gyönyörűségnek!!! Furcsa, hogy az ember nem is gondolna ilyen dolgokra, hogy mi mindenre oda kell figyelni egy kisbabánál.. Remélem hamar otthon lesztek.. Bent vagytok a Barossba? Tegnap voltam, ha tudom, meglátogattalak volna..
Sziasztok!
Ha az első baba koraszülött volt, akkor a következő terhességnél nem kéne jobban oda figyelni, több vizsgálat vagy ha a kötelező vizsg. jók, akkor nem?? Vagy ezt csak én látom igy!?
További ajánlott fórumok: