Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Igen fent vagyok az iwiw-en.
És a komlói okmányirodában dolgozom.
És a komlói okmányirodába dolgozol?
Iwiw-en fent vagy? Ha igen megírom priviben a teljes nevem.
Én komlói vagyok. A párom dolgozik Pécsen 2 hete kezdett biztonsági őrként. Vasárnap az Intersparban a DM-ben lesz :-) - előreláthatólag.
Kertvárosban a nagyszüleim laktak régen, illetve laknak ott még rokonok is. Tegnap voltam épp a FEMA-nál.
Én 20.000-t adtam, szerintem ez átlagosnak mondható. A Kovácsnál is ennyi azt hiszem, bár soha nem oda hív.
Én kozmetikus vagyok!
Igen a gáz miatt ilyen fura érzés, olyan mintha nehezebben kapnál levegőt, meg egy ilyen feszülő érzés. A seb kb. 1 centis és nekem 2 volt, egy a köldökömbe, egy alatta, nekem nem is kellett varrni, csak le volt ragasztva. 3 nap volt, hétfőn bementem, akkor éheztettek, kedden műtöttek, szerdán mentem haza.
Mit dolgozol?
s700, és többiek! Ha adtok email címet, küldök meghívót a donnára! Én már donna-függő vagyok, és már találkoztam is a fórumról csajokkal!
A Várnaggyal nekem is az a bajom, hogy ugy kell kihúzni belőle mindent, és igazából nem azt várom, hogy a 7000 forintért ki-ja a fenekem, csak lehetne kicsit segítőkészebb, kedvesebb. Igazából a bizalmam is megrendült, nem tudom, hogy nem tévedett-e velem kapcsolatban. Laparoszkópiára kéne menjek, de most nem tudom, hogy kell-e ahhoz fogadni dokit, vagy a Várnagyra bizzam-e magam. Kinek volt laparoszkópiája? Milyen az?
Sziasztok Lányok!
A Várnagytól én sem voltam eldőlve, mindent úgy kellett belőle kihúzni, a Kovács viszont velem is mindig nagyon aranyos, és mindent érthetően elmagyaráz, nekem ez is fontos, nem vagyok egészségügyis, és sokszor rengeteg kérdésem van :)
Én nem voltam oda tőle, jobban szerettem a Kovácsot, szerintem ő sokkal kedvesebb, emberségesebb. Ezért is válaszottam a lombikhoz is őt.
De hallottam olyant, aki viszont a Várnagyot isteniti, én nem értem miért. Kérdezz meg mást is, de nekem nem jött be...
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?