Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Sziasztok! Jövő hét csütörtökön kell befeküdjek, és pénteken csinálják a laparoszkópiát. Na eddig eljutottam.
Vicky gondolok rád csütörtökön!
Köszönöm a biztatást lányok!:-)
Már csak 2őt kell aludni:-))
Sziasztok!
Nem igen vág ide, de el kell mondjam , hogy én a Tamás Péter doktorhoz járok 17 éves korom óta, azaz épp most ünnepeltük az ezüstlakodalmunkat ;) Két hete voltam nála, jót derültünk ezen. Soha senki másnál nem voltam, nála szültem a lányaimat 23 illetve 17 éve. Csak ajánlani tudom, profi orvos, kedves ember!!
Hello Vicky!
Nekem is a Wili csinálta, nagyon aranyos! Tök rendes volt nálunk is, pedig 9-en voltunk akkor éppen beültetésen és 3-ig végig a műtőben volt egyedül, mert mindenki szabin volt, többek között a Kovács is, aki az én dokim egyébként.
Szorítok és gondolok rád csütörtökön!
Sziasztok!
Csütörtökön lesz a beültetésem!!:-)))
Szia!:-)
Jól vagyok,köszönöm:-)Főleg,h most 2 pihenőnapom lesz egymás után:-)
Igaz,holnap évnyitó.Remélem nem fog szakadni az eső....
Figyu!
A laparoszkóppiát és a méhtükrözést egyben is megcsinálják ám!
Kérdezz rá! Nekem külön csinálták, mert az első az inszemhez kell, a másik meg a lombikhoz.
De szerintem ha elaltatnak, nem mindegy, hogy hány műszert raknak be? Ha nem muszály miért 2 altatás, ha 1 is elég???
Én akkor döbbentem erre rá, amikor méhtükrözésen voltam nemrég és a betegfelvételen volt egy csomó mappa a polcokon a nyomtatványoknak és volt külön is mindkettő, meg egyben is....
Nem tudom, mit csináltam, a mélcímemről küldtem arra, ami az adatlapodon szerepel.
Na mindegy, most elküldtem innen egy üzit. remélem így már jó lesz!
Szép napot mindenkinek!
Én még sosem adtam egy dokinak sem pénzt, és mindig tökre rendesek voltak.
A méhtükrözésemet nekem is a Kovács csinálta.
Szia Tumpika!
Nekem még a Kerecsényi csinálta a laparoszkópiát és nem volt fogadott orvosom, őt jelölték ki hozzám.
Altatásban csinálják és attól függ miért kell a lapar neked.
Nekem átjárhatóságot is néztek, ezért nem csak a köldökömön volt meg az alhasamon egy lyukacska, hanem mégegy az alhasamon, ahol egy zacsiba jött ki a fogyadék.
Ha jól emlékszem, 3 napot voltam bent és még néhányat itthon pihentem utána. Végülis ez egy hasi műtét.
Persze ha találnak valamit, azt is megműtik ott rögtön. Nekem policisztás volt a petefészkeim, ezért azt is rendbe tették, még tavaly áprilisban.
Remélem segítettem.
Mélcímet küldöm!
Szép napot mindenkinek!
Most elköszönök, nagyon álmos vagyok!
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?