Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak (beszélgetés)
Szia! Köszönöm! Gratulálok én is!
Kislány lesz, ha minden igaz. Alinának fogják hívni. Nagyon várjuk már.😊 Igazából van némi kétségem a Valenttal kalcsolatban, saját részről kicsit félvállról veszi az inzulin rezisztenciám úgy érzem, megvizsgál, "minden rendben", 10percet nem töltök bent, 18ezer, egy hónap múlva találkozunk... szerinte egyek bármit,nem lesz semmi baj, ami azért elég vicces lenne... Meg facebookon volt egy lány aki elég elszomorítót mesélt... Lett bennem egy félsz. De lassan 8hónaposan hova váltsak.. Kérdésem annyi lenne, hogy programozott császár volt, vagy csak úgy alakult? Bement-e a kórházba azonnal mikor hívtátok? És még annyi, ha nem túl indiszkrét, hogy mennyit adtatok neki a szülésért? Nem kérdeztem még meg tőle, hogy fix ára van-e, vagy csak amit szánunk? Ti megkérdeztétek?
Szia
Én augusztus 2àn szültem drValent Sándornàl.igaz nekem császáros szülés volt.
Végig a terhesgondozásra is a doktor úrhoz jártam
Nagyon megvoltam vele elégedve.
Nekem első baba.és rettenetesen féltem a szüléstől.
És pozitivan csalódtam mindenben.orvosban,szülésznöben.:))
A pizsit nemtudom.én hàlóinget használtam.
Egy àgyas szoba ugy tudom hogy napi 10000ft.
Én 5 ágyasban voltam.
Ha van még bármi kérdésed szivesen válszolok.
:)
Gratula a babódhoz.
Tudjátok hogy kisfiu v kislány?
Sziasztok!
Jó dokit keresek II. klinikán, aki nem riad meg egy idősebb kismamától. Lombikos, még nagyon az elején tartó terhességem van. Megköszönöm ha privátban ajánlotok vkit, aki korrekt és nem túl drága...
Üdv.
Szia!
A kétágyas kérdésedre válaszolva (én abban voltam, tiszta, rendezett volt, én meg voltam vele elégedve és a szobatársam is), oda nem mehet be hozzátartozó, csak az egyágyasba.
Sziasztok!
Szült valaki Dr. Zinner Balázsnál?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Az egy ágyas (fizetős) szobákkal kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata? A korábbi (kb. egy évvel ezelőtti) bejegyzésekben nagyon szidják a második emeleti egy ágyas szobák higiéniáját, hogy koszos és szűkös a szoba, a wc el van dugulva, stb. Ez vajon még mindig így van, vagy javult a helyzet?
És a két ágyas (fizetős) szobába továbbra se mehet be az apuka, csak a folyosón láthatja a babát?
Illetve még az érdekelne, hogy Unger Zsuzsa szülésznővel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata?
Köszönöm előre is! :)
Szia macika33!
Szerintem ez egyénenként változó lehet, de érdemes komolyan is venni!
Én most augusztusban szültem és egy kirándulás alkalmával éreztem először a fájásokat, de nem mértem. Az autóban hazafelé már elkezdtem mérni, akkor 3 percesek voltak. Ahogy jöttem-mentem, mintha elmúltak volna, de azért hívtam a szülésznőt. Ő is jóslóknak vélte először. Aztán mikor leültem pihenni, 5 percenként jelentkeztek, de volt közte rövidebb, vagy ki is maradt. Este hívott a szülésznő, hogy mi újság, elmondtam neki, mire kérte, hogy menjünk be a kórházba, nézzenek rám. Odaérve alig volt fájásom, megvizsgálva 1 ujjnyira voltam nyitva. Megfigyeltek, azt mondták, ha nem változik a helyzet, reggel hazamehetek. Egy óra múlva már 2 ujjnyi voltam továbbra is kissé rendszertelen fájásokkal. Rá 4 órára viszont már a karomban tarthattam a Kislányomat. :-)
Bocsi, ha hosszúra nyúlt, de szerintem figyelgesd magad, és ha rendszertelenül is, de maradnak, beszélj a szülésznőddel.
sziasztok! Facebookon létrehoztam egy csoportot a SOTE II-nek. Szóval aki szült ott, vagy szülni fog nyugodtan csatlakozzon!! :)
Így találjátok meg: SOTE II. sz. női klinikán szültem
Hajrá, legyünk minél többen!! :)
Köszönöm az infokat.
Ha megszületett a babó, szívesen olvasnám a tapasztalataidat! :) Szüléssel és a Dorinával kapcsolatosan is. :)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor érdemes elkezdeni szülés felkészítésre járni?
Sziasztok!
Én 10.13-ra vagyok kiírva. Dr. Tabányi Ádám az orvosom. Már nagyon várom a picúr érkezését, de egyelőre nagyon jól érzi magát bent :)
Vizsgálatokra nem hozzá jártam, hanem Radványi Krisztinához, csak ő már nem nagyon vállal szülést, ezért a végére átadott Supák Dorinának. Mivel nem ő volt az orvosom, így egyelőre fogalmam sincs, mennyit kér vagy hogy megy ez nála. Amióta vizsgált, mindig nagyon kedves, türelmes és alapos volt.
Korábban a kisfiam születése után is találkoztam vele az osztályon, illetve amikor egyszer az ügyeletre kellett bemennünk este, akkor is ő segített anno. Csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban.
Azt nem tudom reggel hány órától van, de reggeltől 7-ig.
Már leírtam Neked a császáros storymat 😉
További ajánlott fórumok:
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik Gyöngyösön fognak szülni vagy ott szültek
- Akik a gyöngyösi kórházban szültek, vagy fognak szülni!
- Akik Dr. Török Olgánál fognak szülni vagy szültek!
- Akik már szültek vagy szülni fognak hatvani kórházban!? Vélemény az orvosokról stb...