Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Azt mondta a Dokinő és Én is utánna olvastam,h. a terhesség alatt vetélést okozhat.
bakteriális vaginózis amit a gardnerella baktériumok okoznak,és ebből sok kimutatható:(
Szerintem ezt most elmarad...:(
Jajj istenem,nem tudom...
Azt beszéltük este a drággámmal,h. talán még 2-hónapot várhatunk a lombikkal.
Meglátjuk a Zekét,pedig már lelkileg úgy rá készültem,de ami késik...:-)
A Dokinő nem igazán fújt rá,csak azt mondta,h. ezt mindenképp ki kell kezelni a lombik elött.
És azért volt mérges,mert szerinte alapvető vizsgálatokat nem végeznek el...
A Zekét meg nem is értettem,h. mondhatta azt,h. vagyek betadinos kúpot és azt használjam,amikor még a leletemet sem látta...
Mammamia..:-)
Akkor lehet,h. talizunk Én 10-re megyek..:-)
Fehér ballon kabátot és kalapot fogok viselni..:-DD
Jajj Lányok olyan bajban vagyok...
Nem tudom mit tegyek,ezért akartam pénteken a Zekével beszélni,h. tanácsot adjon...
Az endometriozis vizsgálaton kiderült,h. van egy
Gardnerella vaginalis bakteriális fertőzésem.
Azt mondta a doktornő,h.nyugodtan mutassam meg a leletet a kezelő orvosomnak,de amig ezt nem kezelik ki bittosan nem fog megtapadni és így a lombik sem fog sikerülni.Sok ilyen esete volt már és a kezelés után spontán terhesség lett.
Ő semmire nem akar rábeszélni,sem lebeszélni de szerinte 1-2 hónapot próbálkoznunk kéne a baci kikezelése után,mert ez meddőséget okoz.
Sőt volt/van olyan,h. Ő ajánlotta a pácienseknek a lombikot a kezelés után,ha nem sikerül a spontán terhesség,de így az első lombikjuk sikerül.
Azt mondja,h. harcban áll a meddőségi klinikákkal,mert nem hajlandóak ezeket a teszteket elvégezni inszem vagy lombik elött,pedig nagyon fontos lenne.
ÁÁÁ,nem tudom mi legyen,h. a Zeke miként fog ehez hozzáállni...???
Nem tudom,h. mi lenne jobb...
A porszívót igen a vasaló várat magára de lehet csak holnap mozgatom:-DD
ma megyünk táncra lánykámmal elkezdett rockyra járni ..meglátjuk...
Vicc, komolyan. Talán ha teljes körűen kivizsgálnák az embert akkor egyikünk sem szaladgálna máshová!
Kíváncsi leszek mi lesz 20-án!
Felhívtam most a klinikát,mérgemben pénteken elfelejtettem...
20-án kell mennem ezért kértem egy időpontot.
Megkérdezték,h. miért mennék röviden elmondtam,h. úgy néz ki,h. a lombik elött van egy fertőzésem és ez miatt beszéltem meg a Zekével a 20-át.
"Hát az itteni orvosok nem szeretik,ha más nőgyógyászhoz járnak"
Mondom a Nőcinek,h. sajnálom,de ha ezt a vizsgálatot a klinikán nem végzik el kénytelen vagyok máshoz menni.
Nem értem Én ezt,azt gondolják,h. Én jó kedvemből rohangálok és adok ki a maszekra 23e. forintot??
Direkt megkérdeztem,h. végeznek-e endrómetriois vizsgálatot!!
Na,lesz egy beszélgetés a Zekével 20-án aztán meglátjuk...
Köszi!
Én is tegnap voltam,akkor lehet,hogy láttuk is egymást! :) Sok sikert! :)
Üdv köztünk! Mennek a drukkok!!!! :)
Ki a dokid?
Én sem hinném, hogy ez normális. Szülés előtt is ilyen volt Neked? Szoptatni már nem szoptatsz? Azért egy Uh jó lenne, hogy minden okés-e. Mikor mész rákszűrésre (gondolom hozzá mész) akkor szerintem említsd meg neki újra, és egy kalap alatt hátha csinál egy UH-t. Simán lehet szerintem, hogy a hormonok még dolgoznak benned, de ez a vérvételnél úgyis látszik majd. :)
Drukkolok!
Csak a crinone van, csütörtök óta.
Én még nem tudom:)
Pénteken nem jön megy valaki???
onlyoneonlyone: igen így is fel lehet fogni hogy már elindultam az úton a megoldás felé, most egy kis türelem kell már csak, remélhetőleg...
Manka 1221: anyum is ezt mondta hogy a 3mas ikrek lennének a legjobbak..:-) mondtam hogy óóó várjunk azért mert nekem már 1 is mennyei boldogság lenne...:-) de azért remélem ikrek lesznek akárhányan is!:-)
21én HA minden a terv szerint megy senki nem jön a BMC-be?
Igen jó buli lenne és reméljük egyszer lesz is:-D
Igen ő az én mindenem :-DD
Tudod engem anyukám elhagyott mai napig él és virul.....apukám meghalt ő törődött velem...Majd állami gondozásba kerültem....szóval a családot már leginkább párom oldalán éltem át mikor 16 évesen megismertem azóta együtt jobban-rosszban és megküzdöttünk egy csodáért most küzdünk a másikért......de pozitív vagyok sikerül :-DD
De már kaptál egy édes kis segítséget,Ő könnyíteni fog rajtad...:-DD
Elképzelek egy találkozót veletek lányok,mindenki egymás szavába vágva beszélne...:-D