Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Én nem értem...nekem kérték most elsőre...meg egy csomó olyat ami felesleges csak ha pl. lombik lesz ezeket meg sem csinátatom...minek???pl. EKG, mammográfia
Hát akkor az 1,7 szerintem jó ...bár nem értek hozzá nekem sosem nézték....
1,7 valaki azt írta hogy azt mondták neki hogy ennyi idős korban 2 alatt kell lenni egy picivel az a normal...
neked mennyi lett az érték?
Én sem, de majd a dokika megmondja a tuti a többi eredményem alapján...vagy jó vagy sem...már nem törpölök ez van...majd összerakjuk...
Hát ehez én nem értek.....
Ja és ma ezt a választ kaptam az AMH hormon vizsgim eredményére az intézménynél rákérdeztem:
Tisztelt Szilvia!
Hivatkozva levelére, ezúton tájékoztatjuk, hogy az Anti-Müllerian hormon vizsgálat eredményen feltüntetett referencia értékek (0,2-14,6) az egészséges fertilitás tartománynak az értékei.
Az Ön eredménye ezen a tartományon belül van, de ez nem zárja ki azt, hogy klinikailag lehetnek eltérések. Az AMH vizsgálat önmagában nem értékelhető, csak a többi női hormonnal együtt, ezért kérjük, hogy eredményének kiértékelésével kapcsolatban szíveskedjen szakorvosához fordulni.
Üdvözlettel:
Fészki Szilvia
adminisztrátor
Paradicsom leves,sólet....hulla vagyok én is legszívesebben aludnék tuti az idő ....meg lehet a szurik...
Mondhatjuk hogy jól...már nem fáj a fejem...hála! most álmos vagyok :-) jön ez a fránya eső meg hidegfront!:-( még reménykedem hogy nem rosszalkodik a mensim és úgy jön meg ahogy kiszámoltam és ahogy eddig tette:-)és mehetek jövőhéten vérvételre!Veled mi zujs?Főzöl ma is?
na ez pont találó:-D
Hogy vagy ma?
Akkor indítunk egy másik topic-ot is :-D mint zugivók gyülekezete :D
csak vicceltem de annyira bejött erre a borozgatásra mindenki rákapott pikk-pakk...lehet zúg iszákosak leszünk.....mire babásak leszünk..:-DD
Jaj dehogy!!!abszolút nem innék meg egy üveggel, max ha Tokaji Aszuról van szó ;-) nekem 8mm volt eddig akárhányszor nézték, hát kiváncsi leszek most hogy elkezdem inni mennyi lesz az az annyi!:-) de hát még baromi messze vagyok ettől a vizsgitől...
Sziasztok
Ha a gyógynövényekkel nem vagytok tisztában,írjatok a füves Gyuri bácsinak,és segít szívesen!
Itt lakik Bükkszentkereszten.
Mindenkinek személyre szólóan.
Stimu alatt azért ha lehet,hanyagoljátok a teákat is,mert a hormonok hatását senki nem tudja,kinek hogy befolyásolja....
(ez csak a magánvéleményem)
Na szóval beköszönök rendesen:)))
Martina pihenés,igyál,egyél sok sok fehérje hányat kaptál vissza ,sikerült fagyasztani,és mikor mész vérvételre???
Lolo nekem vékony szokott lenni a nyálkahártyám nem szeretem a bort sőt semmi piát....de hétfőtől iszom akkor volt 5mm és pénteken meglátom mennyi lesz ....kíváncsiság hajt leginkább de jó lenne ha vastagodna tőle:)
vagyok drágáim vagyok csak ma szülői főzés általában két napra főzők és az már a eset,tegnap takarítottam de a vasaló ma sem mozdul meg délután meg szülői ááá rohanás:)
Szia vagyok ám csak délelőtt bevásárlás,piac stb. most értem ide hát nekem annyira nem csúszott a bor de megiszom és majd mondom pénteken nőt-e a méhnyálkahártya.....
Igen igen 1/2-1 dl de szeretnél egy üveggel egy nap???:-DDD
Jaj de szuper!!! :):)
Mennek a drukkok! Pihenj, sok-sok folyadék, fehérje! Csak pozitívan! :)
Csak ehhez a vörösboros témához, én kúraszerűen nem használnám, főleg ha utálnám az ízét, de én úgy voltam vele, hogyha bármi nemű alkoholt innék, akkor fél-1 dl vörösbor legyen az, nem álltam ellen, de direkt minden nap nem innék, főleg ha nem szokott gond lenni a méhnyálkahártya vastagságával.
De az is lehet hogy nem!;-) én is dolgozom!!!:-)
Lehet, hogy dolgozunk?! :)
Ez nagy boldogság tud lenni az embernek :-) én most 61-61ről felmentem 65re...de fullra semmit sem mozgok és este ettem meg a chips meg a minden elengedtem magam nagyon mert az elején nem híztam na de most hirtelen meg látszik úgyhogy vissza kell fognom magam és mozognom! muszáj!!:-) futni jártam régen az is hiányzik de tudom nagyon nehéz lesz újra elkezdenem de tudom utána meg jó lesz :-) úgyhogy ez ad reményt :-)
Én kb. másfél-2 hete szedem IR-re a gyógyit és több mint 7 kilót fogytam, persze tegyük hozzá CH diétán vok és mozgok is mert kell hozzá :) és végre hosszú hosszú fogyókúrák után megmozdult a súlyom :) Talán ettől vok olyan nagyon boldi mostanába :)
Jaj fogynom nekem is kéne! Próbáltam a netről letölteni a Rubint Réka 20 perces tornáját az nagyon jó és hatásos, de nem tudtam :-( de valamit nekem is kell mert híztam :-( és már nem tettszik ez nekem :-)
Jaj Csincsi olyan jó neked, annyira szorítok, h. minden rendben legyen :)
Én most ugye elvileg mensi előtt vagyok mindegy....iszom jótékony hatása úgyis van
Nekem amúgy a palástfű, rendben meghozta a menses-t, de kevesebb volt mint máskor. ezt nem tudtam akkor mire vélni, így nem probálkozok vele tovább! Ha nagyon vérzel vagy nagyon sokáig tart a ciklusod akkor pásztortáskafű teát kell inni az tuti elmulassza, sőt ha mondjuk kicsit tolni akarod a cilkust pl. nyaralás miatt arra is naon jó!
Szerintem a mensi utántól mehet a bor. De akár az egész ciklusban. Amúgyis sok minden másra s jó, szóval ebben a mennyiségben gondot biztosan nem okoz! :)
További ajánlott fórumok: