Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Jaj de jó:))
Nagyon druolok:)
Várom megengedi-e??
Én jól vagy is nem túl jól lehet már sosem érhetem át ezt a csodát ..majd jövő héten megyünk Szücshöz.....:(
Drága Davider, hát hogyne beszélnék veled?!
Jól vagyok, már egyáltalán nem érzem a túlstimu tüneteit, és nagyon reménykedem benne, hogy holnap Szűcs doki rábólint a két blasztó beültetésére. A folyadékmennyiségtől tette függővé. A kis 8 sejtesemben meg remélem időközben odabent megsokasodtak a sejtecskék, és holnap már mint régi lakó, ügyes kis blasztóként fogadja majd a testvérkéit.
Te hogy vagy?
Zsucili
Igen,gyógyszertárban is lehet kapni vagy drogériában is.Kérdezz rá vagy nézd meg a használati utasítását,hogy NE LEGYEN KESERŰ!!
Van amelyik olyan.Persze azt is be lehet venni,csak fúúú.olyan íze van.
Én folyamatosan szedem,ha tehetem.Immunerősítő.De a papírján van még 1000 és egy felhasználási terület,mire jó még.
jó neked, nálam gyakori "vendég"...
ha még tüneted sincs, akkor elég lehet a házi terápia. meg hát ott a canesten kúp/kenőcs és társai, de ha rendelésre mégy, akkor ezekkel várj, mert lehet, hogy mást adnak.
a grapefruit magot gyógyszertárban, DM-ben, gyógynövényesnél bárhol megkapod. ráadásul influenza ellen is jó. folyadékba kell csepegtetni, olyan 10-15 cseppet, rá van írva mennyit. viszont vigyázz, némelyik baromi keserű, inkább kérdezz rá. elfogadható ízű pl. az echinaceás (dr chen). ha mosakodsz vele, elég 5 csepp a vízbe. az ezüst kolloidból két teáskanál kell általában. ja, én még szoktam kakukkfűben mosakodni, rögtön elmulasztja a viszketést!
Zsucili
Ha jól tudom,akkor a 20-i héten dolgoznak utoljára,utána már szabi lesz,csakügyelet lesz,ha valakinek mennie kell akkor éppen.De stimut sem kezdenek már,csak azt,amit addig be is tudnak fejezni.
Grapefruit magolaj csepp!
Aranyat ér!!!!
Korodim
Szuper)))) Nagyon drukkolok,hogy ne legyen semmi gond))
Babák meg kapaszkodnak szépen))))
Korodim nagyon örülök szülői lesz mennyit kapsz szombaton meg vissza??
Csincsike ez nagyon szuper hír,hajrá:-)
Na lányok, nekem a mai HCG-m 14,5 lett, ezzel befejeztük, nem lesz több kontroll, túl vagyok rajta. Végre.
Január elején uramnak vv+spermavizsgálat, és rá pár napra menjek, megnéz UH-val, felírja a szurit, és kezdhetünk hosszú protokollal. Most ezt mondta. Még filózok, hogy csúsztatjuk egy hónappal, nem tudom még.
és akkor szombaton a már a blasztót?
Hát szerintem Te tuti terhes leszel!!!!!
Várakozok és pom-pom lánykodom :D
Nagyon úgy néz ki csak január végi kezdés lesz.Dühít hogy még 2 hónap van hátra addig.