Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nekem csaj hosszú volt eddig....
Jó reggelt mindenkinek:)
Icu kezdődik??
Sziasztok!
Nekem a rövid protokoll kb.160 ezer volt a crinone géllel együtt,igaz azt azóta is kapom a 12.hétig tehát több lesz a vége.
Sziasztok Lányok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Érdeklődnék ,hogy kb mennyibe kerülhet a rövid protokoll.Tudom,hogy mindenkinél más de érdekelne,hogy olyan sokba is kerülhet-e mint a hosszú.Nekem az 150 e.körül volt.Előre is köszönöm a válaszokat,ez most nagyon lényeges kérdés nekünk így lakásfelújítás után,közben.Léci írjon nekem akinek mostanában volt rövid,hogy legyen viszonyítási alapom.Köszönöm! :)
:-D
Hogy vagytok drága???
Davider
Én is boszi vagyok)) Kiolvastam a gondolatod))))
Na ezt akartam én is irni:)
Micra hol tartotok kihez jártok??
Micra
Ezeket leveszik a BMC ben mindet ingyen.
A clamydia az kenetből van.Nekünk azt itthon csinálta a doki,és azt vittem magammal.
Sziasztok!
Ezer éve voltam utoljára,egy kis segítséget szeretnék kérni:az aids,hepatitis B,C szűrést hol csináltatjátok(én eddig vért adtam,és akkor ingyen kaphattam leletet,de nem nekem kell,és nem tus vért adni akinek kéne).Mennyiért?Bp-en kellene.Clamydia jó vérből is vajon lombikhoz?Köszi előre is,csak este tudok olvasni.
válaszoltam naplómba nem szeretném a fórumon megbeszélni:)
Köszi puszi:)
Korodim, szuper! :)
Pihizzetek sokat, vigyázz magadra!
:-DD
De jó sokat kellett kérni vagy bele ment???
Csak,mert az utolsónál HA neki vágunk akkor én is 3 szeretnék de nekem akkor 3 blasztó lesz tuti részletek a naplómba 3 napos beülti nem mehet ...szóval csak azért kérdeztem ugyan mit mond....
Az az. Pont így kell szednem.
A doki először azt mondta, hogy csak egyet javasol, de kiindulókönyörögtem. Mondtam neki, hogy ikreket szeretnék, mert én ezután már nem fogok szülni. Azt mondta, jó, legyen 2, és majd kikezelnek.
Szuper:)))
Hogy hogy kettő nem mondta Szűcs nem akarja???
az a gyógyszer amit 4 napig fél majd négy napig egy szem majd 4 napig 2*1 szem????
Ha igen hiperstimura adják,hogy ne legyen hiperstimud:)
++++++++++++++++
Sziasztok. Visszakaptam 2 blasztót. Már k
látszott az embriócsomójuk. 4-et pedig lefagyasztottak. Kaptam Norpolacot. Egyelőre nem tudom, az mi, a férjem most vadássza a patikákban.
Nálunk Dunakeszin is :)
Szép napot Nektek!!!
Babára várva
Sajnos ebben nem tudok segíteni( Nekünk volt biopszia,viszont tb-re,ingyen így,de andrológusunk csinálta még Debrecenben.
Itt nem tudom,fizetni kell -e érte vagy sem.
Solsharm
Aki épp be van osztva.
Általában a saját dokid szokta csinálni,vagy az Újvári doktor(az idős Úr).
Legutóbb mikor voltunk,akkor mindenkinek ő csinálta.