Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
mármint a terhes nők vizeletéből csinálják ezt az ínjekciót
nincs értelme hamarabb mert ha pl.pregnylt kaptál akkor azt terhes nők vizeletéből nézik és bezavar,de úgyis összejön és annál nagyobb öröm nincs amikor a doki is megerősíti:)
Csak a 7. napon? Jó soká....én addig biztos nem bírom ki:-)
15.napon volt halvány pozi,bocs
10-12 napig nem szabad tesztelni mert ahogy megírták itt a lányok és utána olvastam még a tüszőrepesztő benned van és bezavar,115. napon nekem halvány pozítív volt reggeli vizeletből,BMC 17.napon kellett vinni ha inszemed volt akkor reggeli első vizeletett és ők is abból nézik
Kicsit félek az inszemtől, mert az átjárhatósági is szörnyű volt számomra....Nagyon remélem h sikeres leszaz első...bár nem tudom, hogy miért sok reményt nem fűzök hozzá....Én már jövő hétre szabit vettem ki, hogy pihenjek(ha számít valamit!:-)
És csajok!Akiknek sikerült, azoknak a beavatkozás után hány napra nézték, hogy sikerült e?Vizeletből, vérvételből?Előtte éreztétek magatokon h sikerült?
vagy is nem fájt olyan volt mint a nödoki vizsgálaton amikor kenetett vesznek
nekem elsőt még Skríba doktornő a mostanit Újvári csinálta de egyik sem amúgy szücs a dokim
álltalában ultrogestán kell felrakni napi3*1 kinél-hogy
Mi uebben a cipőben jártuk, minden szuper volt, csak a bébi nem jött. Nekem crinon hüvelygélt ír fel. Az első inszem egy picit kellemetlen volt, mert szűk a méhnyakam, és nem ment fel a katéter, meg kellett fogni a méhszájat. A másodiknál már másik fogással csinálták, és az egyáltalán nem fájt.
En Zekehez jarok,de Koncz irta fel a szuriit az inszemhez.Azt mondta eleg az inszem,ugyh.h.nincs semmi problemank csak egyszeruen nem jon.Szerdan lesz az inszem.Utana kell vmit szedni?faj az inszem?
Minden rendben lesz.persze,hogy olvasgatsz,mi is mind ezt tesszük..én sem tudom kikapcsolni az agyam egy percre sem..és segítünk egymásnak erőt adni!
Én például Konchoz járok. Itt a helyi kórházban őt javasolták, és nagyon nem bántam meg. Mindig nagyon rendes volt, soha nem láttam idegesnek, és volt hogy személyesen ő hívott fel, hogy milyen gyógyszert írassak ki a háziorvosommal, mert volt egy fertőzésem.
Az első konzi a magánrendelőjében volt, de én utána soha nem adtam neki pénzt. És az elején megmondta: szerinte elég lesz az inszem, és mit ad isten a második sikerült is.
Nagyon koszi, annyira ismeretlen meg ez az egesz, de a 2. alkalomtol mar biztos konnyebb lesz... :-)
Koszonom szepen, tudom hogy csak odaig eljutni lesz nehez. Tudom tok mindegy melyik doki, a munkajat mind erti gondolom. Miota megvan az idopontom folyamatosan a dokikrol olvasgatok a neten. Azt hiszem ettol paraztam be. yA sors eddig meg semmi jot nem adott nekem, szoval mindenkeppen valasztok. Azt hiszem Szucs lesz a befuto... ;-)
Babára várva
Első alkalommal az Újvári dokihoz fogtok kerülni szerintem(ez szokott lenni).
Ő a nyugdíjas doki,aki segít mindenben a fiatalabbaknak.Ő szokta a helyettesítést végezni vagy az adatfelvételt csinálni,kiírja a vizsgáltokat.Ha már minden megvan amiről úgy gondolja,hogy azzal már lehet kezdeni bérmit is,akkor küld tovább majd ahhoz,aki tényéegesen a ti orvosotok lesz.
Ő már csinálja az uht,és ha lombik vagy inszem lesz,akkor a gyógyszereet felírja,nézi a stimulálás menetét és végzi a beavatozűst.
Na itt adnak majd egy 2. időponmtot.
Ilyenkor betesznek valamelyik másik doki mappájába.
Én erre gondoltam.
Amikor először mentek majd,látni fogod,hogy a recepció pultján ki van téve egy csomó dosszié,rajta a dokiknevével,és azok az ő betegeik-
Ne aggódj,minden doki jó,esetleg a stílusuk más.A biológusok meg nagyon ügyesek)
engedj a sorsnak akkor és akkor a mappád is jó helyre kerül:)de figyelj,ne aggódj,minden kiforrja magát!
Odamentek x időpontra és megkérdik kit szeretnél,van-e orvosod,ha nem tudod,betesznek az egyik orvoshoz..ennyi..ha nevet mondassz,akkor értelemszerűen odatesznek..
Leghamarabb van idopont? Ezt nem ertem. Mire kell ujabb idopont? Bocsi ha idiota a kerdesem. Az elso konzi ideje mar megvan, a tobbi meg gondolom az adott dokitol fugg hogy elfogad-e minden vizsgalati eredmenyunket.
Így van..és ezt a sors is eldöntheti:)
Így van ahog írták a lányok.Ha bármelyik doki nem tetszik,át lehet menni másikhoz)))
Ha gyorsan szeretnél menni,akkor a recepción azt mond,hogy oda tegyenek,ahol a leghamarabb van időpont)
Akkor a sors majd dönt heéyetted.
Tudod,kinek a pap kinek apapné)))
Mindenkinek az a csúcs doki,aki babához segíti))
Ezzel mindenki így van szerintem. Sok sikert!
A doki téma:menet közben is eltudod majd dönteni,kit szeretnél,ha most tanácstalan vagy.Megvárod kihez kerülsz és megismered,ha a véleményed ingadozik,átkéred magad máshoz.De azt hiszem megtesznek így is úgy mindent!
Nem szeretnek mar sokaig varni jo lenne a leheto leghamarabb kezdeni es persze jo lenne ha mar az elso sikerulne
Nalunk se lesz inszem tuti. A paromnak csak 1 millioja van. Ami hatalmas eredmeny mert sokaig 0 volt. Ez a doki kerdes olyan mehez...
Babára várva
Mi pl Kont Tanár úrhoz mentünk,első lombik sikeres volt!
Nálunk a párom eredmányei miatt nem is lehetett volna inszem,nagyon gyér,pár milliós katonaszámmal-.
Én nem váártam soha sokat,egyszer csak,amikor csak egy doki voltégen földön,egy nyári napon....
Ha jó időben mentél,akkor hamar le lehetett tudni mindent,a beavatkozásokon mindig az elsők között voltunk,én nem bántam meg))
Lányok,viszonyításként: kinek mit írtak fel rövid protokoll-nál?
Én sem ismertem senkit,Zekéhez mentem magánba és nagyon jó döntésnek tűnik számomra!
Zeke dr. vagy Szucs dr Koszonom, megjegyzem.
További ajánlott fórumok: