Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Már nem dolgozom, csütörtöktől tavaszi szünet van:-)
köszi az infókat!Bocsi, Neked hanyadik inszem sikerült?
Sziasztok!
Davider!
Küldöm a drukkjaimat továbbra is.
Bodrus!
hajrá holnap,Én is megyek..))Inszem nem fáj..
Csajok!
ha ma elkezdtem vérezni,rendesen piros,de extra sok még,azt számolhatom az első napnak??? délután óta??
Az a jó ha fáj,holnap remélhetőleg még jobban fog,
én inszem óta betegállományban vagyok és ha minden rendben akkor is mert volt már koraszülésem.inszem után amikor visszamész a szobába pihenj legalább fél órát akkor is ha kb 15 percet mondanak,úgysem fognak kírakni a szobából,én még felpocoltam a hátsomat is,ha megoldható a héten ne doldoz pihenj,ne emelj stb...
De izgalmas, nagyon drukkolok Neked!
Huhh, bizony érzek, úgy feszűl, néha görcsöl is, majd frászt kapok...Neked is így volt? Nagyon sok erőt ad s Te/Ti sikereteke......de nem tudom, hogy miért nem hiszek ebbe az inszembe, pedig nagyon szeretném már ezt az "elcsavargós babát"...Ti meddig feküdtetek utána?pár nap?pár óra?
inszem nem fáj, csak egy enyhe pici valamit érzel csak aztán nyomják fel a katonákat, ne parázz tőle!
Hogy jóhír is legyen...
Ma voltam Zekénél ultrahangon, úgy tűnik hogy jövő péntek magasságában végre 2 hónap után visszakapom az embriókat, lesz beültetés! :)
mennek a drukkok holnapra!
Nekem pm alulmüködésem van 2körüli tsh ok, az endrokrinológusom és konc szerint is.
az már szerintem tökéletes,de igazából nekem amikor pénteki napon megnézte a doki 1db 20 mondot és hétfőn volt inszem,aznap nem uh-tak.Érzel görcsöket a hasad és a petefészked környékén?
Februárban minden rendben volt a hormonvizsgálatoknál. Március elején is furán jött meg pár napig ugyanez a szitu, utána jött meg rendesen. Ha innen nézem 1o napon vagyok, ha a pecsételéstől akkor a 15-en. kíváncsi leszek mit mond a doki.
Szia. Neked sikerült, tudnál nekem segíteni abban, hogy tudomásom szerint 24mm-es tüsző az már nagyon nagy, ugye?Ez volt tegnap.....Mi lesz belőle holnapra?
Drukkolók!:))
nem fáj ,ne izgulj!!
Szia. Ciszta? Hormonzavar? Polip?Beágyazódás?Én ezekre gondolok..:-(Jó kis történeted van:-(
Holnap inszemelek:-))Szorítsatok csajok!Félek, hogy fájni fog, mint az átjárhatósági...
szia.én pajzsmirigy beteg vagyok'ezen az értéken ne aggódj,semmi baj.4alatt lombikra megfelel,amúgy ingadozik sok tényezőtől.
Sziasztok!
Új vagyok, eddig csak olvastalak benneteket. Történetem:
Egy házasság, 1 gyermek spontán. Válás után új kapcsolat, ahol a páromnak is van egy gyermeke őt is mi neveljük. Szeretnénk közöset. Mivel nem jött össze 2010-ben kivizsgálás a Kaáliban. Minden rendben velem és vele is. A petevezeték átjárhatósági /HyCoSy/ után szétnyílt a petefészkem amit nem vettek észre. Belső vérzésem volt. Ott azt hitték, hogy a kontrasztanyag van még bennem. Majd életmentő műtét kellett, szerencsére az orvosom nem vett ki semmit. /"megstoppolta a petefészkemet"/ Rá félévre spontán terhesség, de sajnos nem volt szívhang, így missed ab lett belőle. Azóta sajnos nem sikerült. Januárban kerültünk a BMC-be, február végére minden eredményünk kész lett. Múlt héten voltunk konzultáción Sz-nél. Nálam is és a páromnál is minden rendben, így a korom/40/ miatt indulhat a következő mensinél a lombik.
De mivel mindig történik valami.. Tegnap óta pisilés után a WC papír tiszta vér, piros nem barna. De csak akkor, a betéten nincs semmi. Egyéb tünetem nincs. Szerintetek mi lehet?
Felhívtam a BMC-t , mert szerettem volna Sz-el beszélni, szerettem volna ha ő is lát de az asszisztense lepattintott, hogy menjek először a nőgyógyászomhoz. Így reggel ott kezdek.
Sziasztok csajok! Meg van a 3. napi vervetelem eredménye, a doktor úr szerint tökéletes....de nekem vannak ketelyeim...pl. a tsh 2,008, ehhez mit szóltok lányok? Csak mert több helyen olvastam hogy 1 körül kell lennie a babahoz....en mar nem értem, minden jo papír szerint de baba sehol.
Jahh, nincs bent, höhö, de nembaj, megkaptam a mellékét, az is valami. B-)
Bár most meg lehet, hogy ebédelnek a dokik. :-D
Hmm, akkor lehet megpróbálom most hívni őket. :-D Köszi! :o)
most itt vagyok,sehol senki:)
Lányok, nem tudjátok mi van a BMC-ben? Reggel óta próbálom őket hívni, de nem veszik föl. :o( Tömegnyomi van???
Sok sikert!
A beültetést 2, 3 vagy 5 napos embriókkal szokták végezni, tehát a leszívástól számítva ennyi nap lehet--elvileg. Szerintem út közben derül majd ki, hogy melyik lehetőséget látják ideálisnak.
köszönöm. van iscegy kis izgalom pedig nem az első lombi
Nagyon drukkolok!!!! :)))
sziasztok! ma volt uh és szerdán már leszivás . a jobb oldalon ha jól emlékszem kb 5. db a 18-as. és néhány 13-as. a balon 1 db 18-as a nyálkahártya 10-es. és bevállaltam az ébren leszivást. remélem nem bánom meg de tanár úr azt mondta több tüsző nyerhető igy. a visszaültetés vajon mikor lesz????? szegény párom öszes beosztását át kellet szervezni egy időpont sem úgy alakult ahogy én számoltam . ma már be is adtam a 1,5 ampulla ovitreelt, hát nem volt egyszerű. röviden ennyi.
További ajánlott fórumok: