Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Picit segített, de ekkor mèg csak 3x1-et, aztán emelték más miatt 3x2-re.
Jól vagyunk, köszi. 13-án megszülettünk. :)
Szia! Hát ez a 20. hétig fájdalom nem hangzik jól.....
Neked segített a magnerot valamit? Mennyit szedtél naponta belőle?
Mi újság veletek? Mikorra vagy kiírva?
erka29
Örülök, h jól vagytok! Én nagyon görcsöltem, itt fetrengtem a nappaliban és bőgtem, de nálam sem tudták megmondani, h mitől lehet. Kb 20 hetesen múlt el, de addig igen kemény volt.
Engem is 6 hetesen bocsájtott el Szűcs doki, de nekem mondjuk ki tudta írni a Crinone-t. De bmelyik nődoki kiírhatja.
Én minden 3. nap mostam ki, de mondta Szűcs, h ahogy érzem, akár kimoshatom minden nap is. Van, akinek nagyon összecsomósodik, de nekem ilyen gondom nem volt vele. Sztem ha nem mostam volna ki, akkor sem lett volna, mert alig ürült vmi ki olyankor. 12. hétig kellett használni.
Sziasztok csajok!
Segítségeteket szeretném kérni, Q10-ből mennyit (hány mg) kell szedni naponta, hogy pozitívan hasson az AMH-ra?
Jajj, de jó! Gratulálok!!!
Hány hetesek vagytok most?
Nem mondta konkrétan, hogy hányszor kell, csak annyit, hogy öblítsek nyugodtan. Én az irritáció miatt kérdeztem rá, és tényleg, utána jobb volt. De sima nőgyógyász is felírja biztosan!
Én most a progitámogatást a 12. hétig ingyen kapom a bmctől, mert benne vagyok egy studyban. Ez a progeszteron készítmény Mo-on még nincs forgalomban, naplót vezetek róla, a 12. hétig vissza kell járnom, ultrahang, vérvétel van. Igen, sikerült, hála Szűcs dokinak és Krisztinek, a biológusnak! :-) Bár még nagyon az elején vagyok, de bízom benne, hogy minden rendben lesz! Nagyon boldog vagyok! :-) :-)
Szia!
Akkor, ha jól értem, nem muszáj kiöblíteni, de lehet? Csak minden másnap?
Téged is úgy engedett el a Szűcs doki, hogy még csak petezsák volt az uh-n?
Mi újság veletek, van már szívhang?
Szia!
Akkor nem kell minden este kiöblíteni, a minden második napot a Szűcs doki mondta? Neked 12. hétig a saját nőgyógyászod írta fel?
Hol tartasz most, megvolt már az eredményhírdetés?
Szia!
Sajnos nem tudták megmondani mitől fáj, azt mondták, hogy ilyennel még nem találkoztak. Semmi olyat nem találtak, ami indokolná, hogy ilyen erősen görcsöljek. A kórházban Algopirint adtak éjszakára, de színte semmit nem használt, úgyhogy pár napja már nem is kértem, mert azzal sem tudok aludni, akkor meg inkább jobb, ha be sem veszem.
Tegnap a főorvos vizsgált uh-val és ő azt mondta, hogy van miómám sajnos. (tavaly műtöttek ki 4-et), úgyhogy én gyanítom, hogy ez okozza a fájdalmat. De amúgy meg tök mindegy, mert úgysem tudnak vele mit csinálni, csak reménykedni tudok, hogy nem tart a szülésig. Bár, ha ez az ára, hogy a babácska egészségesen megszülessen, akkor valahogy majd csak kíbírom.
Veled mi újság?
szióka,
D vitamin szintet nézettél már? szerintem az is sokat segítene.
nekem januárban 0,7 volt az amh-m.... hát el is voltam keseredve, aztán a leszívásig nyomattam a D vitamint cseppekben, meg az omega3-at.
szióka, én is ezt használom, elmondom én hogy használom: minden második nap lefertőtlenített kézzel óvatosan kipiszkálom, tudom most sokan fújognak de nekem így higiénikus. megkérdeztem erről a dokit is és azt mondta ahogy nekem kényelmes.
már engem is elbocsátott a Szűcs doki, mi Székesfehérváriak vagyunk, itt megkerestem egy nőgyogyit és azt mondta h a köv uh-n ha megyek hozzá természetesen fel tudja írni, általában a 12-ik hétig szokták adni.
Örülök h jobban vagytok!!!!!!