Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia! Feltétlenül Zekéhez menj, ne az ügyeletre, mert szerintem ott nem mernek belepiszkálni a dolgokba. Ha vérzés van, AZONNAL irány a BMC. Nem szabad feladni, főleg, ha emelkedett a hcg! Zeke adna ráerősítésképp plusz injekciót. Nekem 2 nap alatt elmúlt a vérzés! Csak ne add fel! Pozitívan!
És legkésőbb holnap menj el arra az ultrahangra!!!
Első uh-ra mennék.
jún. 16-án voltunk ET+11 napon vv-n, akkor 38 volt a hcg szint.
Jún. 23-án ET+18 napon nézettem magánban, akkor 138 volt. Azóta minden tesztem egyre halványabb. Hétfő óta volt folyamatos barnázás, hol több, hol kevesebb. Reggel óta meg full erős vérzés.
Nem tudom így van-e értelme holnap az uh-nak.
Kedves Babára várva!
Mennyi idős vagy? 6 hetes első ultrahangra mennél? Nekem a hetedik héten már halványodott a tesztem,s még is itt hordom a magzatom a szívem alatt. A vérzés nem jó,de még lehet menthető a dolog. Amúgy szerintem jó lenne ránézetni dokival,hogy mi van.Én elmennék a helyedbe. Én is bepecsételtem 2-szer is a 11. héten lett egy hematómám. Van akinek pl. brutál vérzése van ilyen miatt, s a babával jég is minden rendben.
Szép reggelt mindenkinek!
Van egy kis gondom, aki tud, kérem segítsen. Holnap kellett volna mennem Zekéhez a magánrendelésére uh-ra.
Hétvégétől azonban folyamatosan halványodó tesztjeim vannak, és ma reggelre vérzés is jelentkezett.
Így már gondolom nem kell mennem uh-ra. A rendelési időpontot délután le tudom mondani, de nem tudom ilyenkor Zekét hogy tájékoztassam?
Felhívjam a mobilján ami a névjegykártyáján van, vagy a BMC-s vezetékes számát?
Egyáltalán mikor hívjam? 3-ig ugyebár el van havazva a BMC-ben, utána viszont a magánéletébe se akarok bekavarni, biztos nem szereti ha otthon hívogatják.
Vagy ilyen esetbe nem is kell neki szólni? Gondolom úgyse fogja a kartonomra felvezetni, millió ember közül meg nem fog rám külön emlékezni legközelebb.
Nem tudom mit kellene tennem, aki tud, kérem segítsen. Köszönöm.
Kicsi a világ!
Én most arra jutottam, hogy mivel van ez a szörnyű hasfájásom, kénytelen leszek olyan dokit keresni, akinek közel van a rendelője, mert ilyen állapotban nem kéne átutaznom fél Budapestet.
Lányok! Esetleg valaki a xx. kerületben tud ajánlani megbízható orvost?
én is agyaltam sokáig hogy ki legyen, mert szerintem nem mindegy milyen a doki.
Nos mi elég könnyű helyzetben voltunk, mert a férjem haveri társaságában van ez a doki, furi... még csak buliban találkoztunk eddig :)
de ő a legjobb uh-s orvos Fehérváron, ez döntött nálam.
de nem járunk össze, csak a fiúk szoktak néha találkozni.
szóval felhívtuk telefonon és elvállalt.
aztán kiderült, hogy a Szűcs dokival egyidős, együtt jártak egyetemre és régen kollégák is voltak. Na ezt hívják véletlennek :)
gratula, milyen szép méretek :)
a szülésről inkább nem kérdezek, gondolom nem egy leányálom.... :)
örülök, hogy jól vagytok!!!!!
én meg kicsit odavagyok a brutál torokfájás meg köhögés miatt, a hangom is elment. ma du voltam a házidokimnál, mondtam neki mi a szitu, azt mondta csak a penicillin tartalmú bogyó jöhet szóba, fel is írta, muszáj lenne szednem, de csak nézegetem.... megnéztem a hatóanyagát, ugyan az mint amit a bmc-ben írtak fel a leszívás után...
na holnap megyek az itteni nőgyogyihoz, azért megkérdezem....
járt már valaki így terhesség elején?
Gratulálok, de jó ilyeneket hallani!! Ne parázz a torokfájás miatt, a babának nem okoz bajt.
Ezek szerint te is olyan dokihoz mész terhesgondozásra, akit még nem ismersz?
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, de hogy működik ez: kinézel egy dokit, kérsz hozzá időpontot, és amikor mész akkor külön meg kell kérni, hogy vállalja el a terhesgondozást és a szülést?
Bocsi, de olyan hülye dolgokon tudok agyalni....
szió,
a Bmc-be volt az 5 hetes uh, ott még csak petezsák volt, aztán most hétfőn voltunk a magánjában a 7 hetesen, ott már volt szívhang :)
és innen engedett utamra, mi Fehérváriak vagyunk, itt kerestünk dokit, akihez holnap megyek.
de most kicsit parázok, mert pár napja fáj a torkom és köhögök... mikor máskor... :(((
szióka, na kíváncsi leszek mennyi lesz a D vitaminod...
ezen szeretnek a dokik átsiklani, pedig a normális D vitamin szint az alapja mindennek!!!!
sziaaaa...
nem is tudtam, gratulálok!!!!!
hogy vagytok? és mennyivel született? és kisfiú vagy kislány?
Gratula ezer!!!!!!