Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
A Szent János Kórházon belül van a BMC!A főkapun bemész és látod az útbaigazító táblákon a kiírást, hogy merre kell menni!
Sziasztok! Én új vagyok,most kezdünk a BMC-be járni. Már 5 éve próbálkozunk... :( Kedden kell menni vérvételre ill. a páromnak spermavizsgálatra. Mivel nem Bp-i vagyok, így nem nagyon ismerem a környéket és a "rendszert". Vérvételre hová kell menni? A BMC-be vagy a Szent János kórház-ba? Vagy ez egy helyen van? Valaki segítsen légyszi! :) Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az első alkalommal semmi nem lesz. Átnézi az eredményeket és megadja mit kell még csináltatni vagy újra megnézni. Én 12.29-én voltam konzultáción és már kapom is a kezelést. Nálam nagyon felpörögtek az események...
Köszönöm! Ez már jó hír főleg az hogy férjemnek nem kell ott lenni! Első alkalommal csak konzultáció és semmi vizsgálat nem lesz akkor.
Sajnos nem tanácsoltak semmit, de visszaolvasgathatid az 'Alacsony AMH, lombik' forumot, ott nagyon sok jo ötlet van, köztük a DHEA kapszula. Ha ez most nekünk nem sikerült, én is ki fogom probálni. Jókat olvastam még a búzafűről is.
Szia.Valóban szükség van ezekre,minden személyes adat bekerül a kartonba,amibe aztàn minden eredmény szintén bekerül,kaptok egy sorszàmot,amit minden alkalommal kérnek,az első alkalommal konzultàció lesz az orvossal,akihez kerültök,elmondja milyen vizsgàlatokra lesz szükség.Remélem tudtam segíteni.:)
Szia. Én csütörtökön voltam, tegnap nem. Kedden megyek beültire :). Addig lábadozom, pihenek, készitem a helyet a babóimnak :) te jól vagy?
Szia. Köszi h érdeklödsz. Hát a csütörtök estém maga a pokol volt, olyan fájdalmaim voltak h falat tudtam volna kaparni, de aztan elmúlt. A tegnapi nap is még fájt, egész nap, mondjuk inkább szúró fájdalom (10es skálán olyan 4es). Azt mondják h nem is csoda mikor 17 sejtet szívtak le. Hálisten nem puffadok, hányingerem sincs. Napi 3-4 liter ami eddig megy, sok sok fehérjével! Ma már kevésbe fáj a hasam, picit feszül, de legalább már könnyebben mozgok :) kitartás, mindjárt itt a kedd!!! Nem lesz semmi gond, én legalábbis bízok benne!
Szia, bár tapasztalatom nincs, de legyél csak optimista🙂 Szerintem bármi lehet, lehet, hogy csak furakodnak a Picurik!!
Drazseee! Veled mizu? Tegnap a sor elején voltam reggel, biztos láttalak, hogy bementél😊 Gondoltam rád!
Sziasztok! Én még csak ott tartok a folyamatban hogy férjem egy másik orvosnál túl van 2 sperma vizsgálaton. Én pedig általános vizsgálaton és hormonszint mérésen ahol kiderült hogy a peteérésem nem túl jó. :( Így most állami intézménynél próbálkozunk, időpontot kaptam a Budai meddősségibe a nővér mondta hogy mehetek magam de kell házsasági anyakönyvet vinni, férjem igazolvány és tb kártya másolatát illetve elfogadják az előző eredményeket. Esetleg nálam tapasztaltabbak tudnának valami infót adni, hogy valóban ennyi minden kell és mire számíthatok?
Drazseee, hogy vagy? Nekem még mindig feszül a hasam meg puffadt... Pedig megiszom az 5 l vizet. És sok fehérjét eszek.
Csajok! Beülti után pár nappal azt érzem amit mensi előtt szoktam... Enyhe görcs, mellérzékenység. Szóval nem vagyok optimista...
Nem kell ott lennie,csak neked kell aláírni egy jelenléti ívet!
02.07. 14 órától. Szűcs doki fogja most tartani. Azt nem tudjátok, hogy a férjnek is ott kell lennie?
Szia Ödike! Iszonyú ez a várakozás, folyamatosan a testem jelzéseit figyelem. Azt hiszem megyek dolgozni,mert begolyózok! Megy a drukk a tüszőidnek! :D
Szia. Én kb. tavaly májusban jelentkeztem be. Utána kellett friss szűrés (bővebb, mint a rákszűrés, tehát clamydiát és még nem tudom mit néztek). Kell ugye az átjárhatósági, nekem időközben kiderült egy mióma, azt ki kellett venni és így októberben volt az első lombik. Közben ott volt a nyár, szabadságolások, én is kicsit kényelmesen vettem a kivizsgálásokat. Ez az én példám.
Bocs, most az FSH-m 106 volt! az öszgrogénem és a többi eredményem jó. A D-vitamin szintem is 98. Az AMH 0,03 a cukrom és az IR is jó. enyhe PM alulműködésem van TSH 2-4 között gyógyszer nélkül, gyógyszerrel 1,6-1,9. Most kaptam valami Femibiont (ami mondjuk terheseknek van szóval nem értem..) meg felirt valami Normoxilt, meg D-vit,meg Szelén és E-vitamin, meg pajzsmirigy SLIM. és azt mondta várjunk a csodára!
Kedves Lányok. Még egy kérdés. Én rövid protokollra megyek (nem is tudom mi a különség a hosszú prot.-hoz képest), mens.első napján kell megjelennem. Ilyenkor nincs kecmec, az első napon ha nem vagyok ott, ugrik a hónap a levesbe. De ha több napig pecsételőm van jellemzően, akkor is az első erős nap az ELSŐ nap? VAgy ha napközben d.e. 11 és 12 között azt tapasztalom, hogy na, helyzet van, akkor dobjam el a tollat az irodában és fussak Uh-ra? Hogy is fogalmazzak, végtére is menet közben derül ki, hogy melyik az első nap, nem? :-/
Köszönöm a választ! Láttom többek itt már más cipőben járnak mint én :(
Nekem leszivás meg mittomén szóba sem jöhet. Igazából az sem értem miről beszélnek, de nincs sajnos ilyen topik, azaz van, de ott kb. 13 hozzászólás van úgy két évvel ezelőttről!
Az AMH-m 0,03 az FSH-m meg 24-től 170 között volt eddig, ahányszor néztük a 3.napon.
Legutoljára 45 volt asszem.
Neked? Neked mit tanácsoltak? Van bármi ami ezen segit? Nem mennék el a budai meddőségibe vagy bárhová azért hogy megint megkapjam azt 20-25ezer forintért hogy nem tudnak velem mit kezdeni..
Köszönöm szépen ha válaszolsz!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő múlva kaptatok időpontot TB-s lombikra? Továbbá az is érdekelne, hogy a BMC-ben kell fizetni a vérvételért és konzultációkért?
Sziasztok Lányok!
Ma voltam az első ellenőrző uh-n, jó sok tüszőm van és már egész nagyok. Hétfőn mennem kell uh, vv, ekg és mondta Szűcs, hogy szerinte szerdán leszívás lesz. Hétfőn már a saját dokimhoz megyek.
Odaadták az ekg-ra a beutalót, akkor hétfőn ott kell kezdenem vagy azért be kell jelentkeznem a bmc-s lányoknál a recepción?
drazseeee majd jelentkezz:-)
lovacska80 ti hogy vagytok?
igen én vagyok a rövid hajú alacsony, láttam a férjed is, amúgy reggel még a "sorbanállásnál" ti már ott voltatok mikor mi odaértünk, még csak ti voltatok előttünk nagy táskával a soron kívül, ott álldigáltunk együtt, támasztottad a falat :)
Akkor kedden lehet össze futunk, én másik szobába voltam tegnap. Megy a drukk!!!!
Szia. Én lehet h nem láttalak, de a férjem is kint állt piros pulcsiba, ö lehet h látott. Rövid hajad van és alacsony vagy?
Amugy én is ma teloztam és képzeld 16 termékenyült meg :)
Mi is kedden megyünk értük. A doki majd megmondja mennyit kapok vissza, a biológus szerint 2-t.
Te is vigyázz magadra, sok sikert :)
Neked is nagyon köszönöm!:)
Szia, szerintem tegnap előttem voltál a leszíváson, 9:30-kor volt az enyém, ott álltam már a "középső" ajtó előtt mikor kitoltak téged.
Gratulálok a 17 petesejthez, nem semmi, de tényleg nagyon figyelj a sok folyadékra és a fehérjékre, nehogy gond legyen.
Gondolom neked is ma kellett telefonálni, hogy mennyi termékenyült meg?
nekem tegnap 8 petesejt lett, abból eddig 7 termékenyült meg, a 8-al még próbálkoznak. Kedden visszaülti, 3 babócát adnak vissza.
Szia!
Nekem szerdán volt altatás nélkül. Mivel a bal petefészkem rossz helyen van odatapadva vhova, igy az eléggé fájt. De 5 perc volt az egész procedura, annyit ki lehet birni.
Engem a sok gyogyszer nagyon kiütött, aznap este és még másnap is szédültem, émelyegtem, ha felálltam. Adnak igyanis vagy 5 félét... De összeségében nem vészes! Hajrá!
Szia! Nekem is korai kimerülésem van, de még ennyire nem magasak az FSHim. AMH-d, ösztrogén mennyi?
Szia!
Milyen hormon értékeid vannak?
FSH?Ösztradiol?
Köszi
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a BMC be mikor lesz lombik tájékoztató?
A legközelebbi meg az utána lévő is érdekelne!
Köszönöm
Sziasztok!Volt aki nézetett NK ölősejt funkciót lombik előtt? 30ezer Ft a vizsgálat. Mi február véné kezdjük a 2. lombikot.
További ajánlott fórumok: