Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!Nekem is elküldenéd a nevét? köszi
Nincs mit! Hajrá megtudod csinálni!
Köszönöm szépen, hogy leírtad.
Csajok, akinek mostanában volt beülti, alkalmazták az AHA-t (asszisztalt hatching)?
Szia! Nekem holnap lesz egy hete, hogy megtörtént. Nem tartozik életem TOP10 élményében, de az idő mindent megszépít. :D Úgy tudnám neked leírni mintha szurit kapnál, de sokszor mellészúrnának. Nagyon hamar vége van, kibírjuk! 10-es skálán kellett értékelnem a fájdalmat, tőlem 4-est kapott!
Kedves Lányok! Akinek volt már petesejt leszívása altatás nélkül, röviden mesélne, hogy mennyire viselhető? Meglehetősen félek tőle, inkább megnyugtatásra volna szükségem, mintsem horror sztorikra.
Ügyi vagy rekorder! :D Vigyiz magadra! :G
Sziasztok csajok! Ma megtörtént a leszivásom. Elöször nehezen indult a dolog mert nagyon felment a vérnyomásom. De túléltem. Zeke doki szavaival élve: ön ma megdöntötte a petesejt rekordot: 17 db érett petesejt! Ennyit szivtak le, könnyeimmel küszködve hallgattam végig :) el sem akartam hinni! Boldog voltam. Viszont most vigyáznom kell magamra, mivel igy nálam megnött az esélye a hyperstimulációnak. Viz ezerrel meg fehérje!!! Kicsit megviselt a beavatkozás (föleg az altatás). Fáj a hasam meg hányingerem van. De am megmaradok. Kitartás mindenkinek!!!
Sziasztok! Új vagyok és egy olyan kérdésem volna hogy van itt valaki akinek korai petef.kimerülése van?? Illetve borzasztó magas FSH-ja? Nekem 48 volt a legalacsonyabb és 170 is volt már. Valamit pajzsmirigy alulműködésem van. évek óta próbálkozunk. Ilyen eredményekkel van értelme a Budai Meddőségibe menni? Van aki hasonló cipőben jár? :(
Nincs a papíromra írva hogy lenne vérvétel! Azért gondoltam,hogy nem mennék olyan korán...ha lehet olyat csinálni!?
Ha vervetel is lesz akkor időben oda kell érni.fél 9 meg kb jo, egyszer ugy ertem fel.
Igen. Szentiványi lenne, de Zeke csinálja majd :). Egy ici picit izgulok, de biztos vagyok benne h jó kezekben leszek. Meg inkább kiváncsi vagyok mennyit tudnak majd leszivni, elég lesz e.
Akkor egymás után lesz a leszívásunk. Ki a dokid? Izgulsz?
Én pénteken megyek BMC-be Szűcshöz. Jön még valaki?
De jó. Gratula neked is és Ricuskának is. Szurkolok nektek!!! Pihenj sokat és ne görcsölj rá. Minden ok lesz :)
Engem nem hivtak fel. Nekem 21:00kor kellett ma beadnom.
Pénteken kell mennem a Zekéhez 2. uh-ra! Szerintetek ha nem megyek oda reggel a tömegbe,hanem csak 10 körül,az is jó? Vagy muszáj reggel korán menni?
3???? az igen de jó neked .én holnap kezdem a szurikat.
Kitartás a következő időkre .
Gratulálok:))
Nekem Egyet sikerult hétfőn leszivni es ma teloztam: megtermekenyult:)) holnap megyunk érte. A biologusnő szerint azért jobb lett volna ha legalabb öten vannak:)
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni. Nem rég kerültünk a BMC-be, el is kezdődött a kezelés.Rengeteg minden forog a fejemben, de csendes megfigyelő vagyok még köztetek. A kötelező előadáson elég, ha én vagyok jelen vagy a férjemnek is ott kell lennie? Köszönöm
Nagyon szuper! Gratulálok, most jön a nehéz várakozós időszak, pihenj sokat! :)
Sziasztok! Visszakaptuk a babócákat, 3 fő, 5 napos, a biológus hölgy azt mondta nagyon szépek! :D
Ma felhívtak a BMC-ből, hogy ugye nem felejtettem el a mai 21:30-as időpontot? Ekkor kell beadnom a tüszőrepit. Meglepetésembe alig birtam megszólalni, mindenkit fel szoktak hívni???? :D
Szia! Húú, köszi az infót! Még jó hogy sejtettem, h lombiknál is van ilyen, csak azt nem értem, h miért nem mondják előre. De szerencsére akkor jol időzitettünk ;-)
Sziasztok!
Ùj vagyok januàrba kezdtem a Bmcbe, köszi nektek a sok infòt eléggé vakon lenne az ember ha nem olvasgatna itt a fòrumon. Meg tudnàtok mondani hogy hàny òràig adnak ki leletet, màsolatot azt tudom hogy elvileg 3-ig van rendelési idő, illetve hogy a recepcion azt kiadjàk? A telot nem veszik fel a recepciòn. Szükségem lenne az eredményre egy màsik vizsgàlathoz. Pénteken tudnék érte menni. Vgy vki el tudnà küldeni Szentivànyi doki aszisztensének az elérhetőséget ha jol emlékszem Erika a keresztneve. Sajnos elfelejtettem elkérni. Előre is köszi
Szia
Nekünk 3 nappal a leszívás előtt már tilos volt a szex,és 10 hetesen engedélyezték újra.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mert tegnap elfelejtettem megkérdezni a dokitol. Lombikhoz leszivás előtt nem kell szüneteltetni az együttlétet? Gondolom, mondta volna ha igen. Köszi előre is!
Én nem ezt kaptam hanem ovitrelt vagy hogy írják. Mikor kell ma beadnod?
További ajánlott fórumok: