Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kkriszike, Bobett, mindkettőtöknek köszi a hozzászólást! Megpróbálom megszerezni, mert engem is érdekel.
Bobett, hogy érted, hogy nem foglalkoztak vele a BMC-ben? Én Skriba drnőhöz járok, ő vette észre nálam a dolgot és ő küldött műtétre, azt mondta, addig semmihez nem kezdünk hozzá, amíg a csokiciszta ott van a petefészekben. Most mennék vissza hozzá, és azért is kérdezősködtem, hogy vajon fogja-e kérni a szövettant is. Kíváncsi vagyok, mit javasol majd, inszemet vagy lombikot...
Te melyik dokihoz jártál?
Szia!
Engem műtöttek endometriózissal, de a BMC-ben a kutya nem foglalkozott vele! Azért valahogy próbáld meg megszerezni, bízva abban, hogy normálisabb orvost fogsz ki, mint én, s ő alaposabb lesz! Én otthagytam őket! Sok sikert kívánok!
Szia Nomo79,
Nekem ugyan nincs ilyen problémám, viszont mell ultrahangon találtak cisztát, amit leszívattak. Amikor a BMC-ben elmondtam a dokinőnek, és oda adtam a mammográfiás papírt, azonnal a szövettani eredményt kérte. Ebből kiindulva, szerintem azt kérni fogják.
Sziasztok!
Van itt valaki, akit endometriózissal műtöttek és utána a BMC-be ment meddőségi kezelésre? Azt szeretném kérdezni, hogy a BMC-ben kérik-e a műtét szövettani eredményét? Ezt én sajnos nem kaptam meg a műtét után, de megpróbálom megszerezni, ha kérik a BMC-ben. Most csak a zárójelentésem van a kezemben.
Köszi!
Szia,
nekünk most terminált együttlét van, de azt mondta Skriba doktornő, hogy ha ez most nem sikerül, akkor ki kell hagyni egy hónapot, és utána stimulálnak ismét, és inszem.
Sziasztok!
Végül 7.10-re már odaértem reggel. Így is az 5. voltam már a sorban. Amikor a recepcióhoz értem, az én mappám került először a dokim nagy mappájába a pulton. Így is csak harmadikként szólítottak (???) Pedig mindannyian csak UH-ra vártunk. 9.10-re végeztem...
Szia,
Én a múlthéten voltam 3. napi uh-on, és fél 10 után végeztem, pedig mi is ott voltunk fél 8-ra. Szerintem ezt nagyon nem lehet kiszámolni. Mi sem tudtunk róla, hogy újabban kötelező az előadáson részt venni, szerencsére aznap volt előadás amikor mentünk uh-ra. :)
Sziasztok!
Már elég régóta van, mi még 2009 őszén voltunk ezen az előadáson. Szerintem azért szeretnék, hogy részt vegyen rajta az ember, mert valami képet kapsz arról, hogy ez bizony nem lesz sétagalopp.
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne azokhoz, akiket már stimuláltak. A reggeli uh hány óra körül van? (Én még csak most megyek az elsőre - menstruáció 4.napján) A doki azt mondta, menjek fél 8-ra. Ez azt jelenti, hogy még esetleg 8 előtt meg is csinálják? Vagy a dokik csak 8-ra járnak? A munkába érés miatt lenne fontos tudnom. Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Gyanítom, hogy ez januártól lehet kötelező, ui. korábban kéthetente volt, most már minden kedden szervezik. Vagy csak az én dokim ilyen túlbuzgó, hogy minden kötelező...
Sziasztok,
nálunk is volt két lombik, de nem láttuk a filmet. Persze meg akartuk nézni, de nem volt jó az időpont (kedd kora délután).
Szia Bunny!
Vagy lent a recepción szokott lenni, vagy fent az emeleten a váróban. Elmondják, hogy miről szól a beavatkozás, meg van egy rövid filmvetítés.
Sziasztok!
Tegnap voltam a BMC-ben. Végre minden eredményünk jó, a következő ciklusban jöhet az első inszem. (az augusztusi első konzultáció óta ezt vártam!) Már csak egy dolgot hiányolt a doktornő. Nem voltunk a keddenként szokásos előadásukon! Persze, hiszen senki nem mondta, hogy ez kötelező!!! Nyilván augusztus óta már 1000X elmehettünk volna. Jövő héten megyünk. Már csak azt nem kérdeztem meg, helyileg ez hol szokott lenni? Volt már valaki ilyenen? Van értelme egyáltalán?
Köszi!
Bunny
Szia Edith!
Köszönöm szépen. Kívánom, hogy nektek is minél előbb sikerüljön a baba.
Sidney_ke,
Sajnálom, hogy ennyire kivagy :-(
Én is nagyon kiborultam a tavalyi két vetélés után, de menni kell tovább, nincs más lehetőségünk! Engem az bántott, hogy nem nézték meg mi lehetett az oka, senkit nem érdekelt, hogy mi történhetett. Ugyanúgy saját pénzből mentem el én is további kivizsgálásokra. A laborokat is saját pénzből intézem, persze a leleteknek mindig örülnek.A fizetős intézményeket nem az én pénztálcámnak találták ki. A gyógyszerek így is nagyon sokba kerülnek. Milyen más lehetőségünk van még?
Kedves Makami,
köszönöm,hogy válaszoltál.
Most olvasom,hogy 14 hetes boldog kismami vagy.
Szívből gratulálok, kívánok neked nagyon boldog babavárást!
Sziasztok Lányok, én már régóta olvasgatom az oldalt, de most írok először.
BMC-ben Konczhoz járunk, volt már egy inszemem ami sikerült, de az 5. héten elvetéltem.
Jövő héten kell mennem hozzá, elvileg indul a következő inszem (3.ciklusban), de csak egy nagyrutint kért. Kérdésem, hogy nektek az inszemek között néztek-e hormonszinteket?
Szia,
megcsinálták a kötelező vizsgálatokat, és minden eredményünk jó lett, így döntött amelett, hogy felváltva lesz programozott együttlét, és inszem. Nagyon bízom benne, hogy az inszemre már nem kerül sor.
Írok, amint elkezdődik, Te is írj,hogy Ti hogy haladtok! Sok sikert Nektek! Egyébként a doktornő nagyon aranyos, örülök, hogy hozzá kerültünk.
Szia Kkriszke!
Én is a Skriba doktornőhöz jártam egy évig. Nekünk volt 3 terminált együttlétünk és 3 inszemináció. Végül a 3. inszem sikerült, most 14 hetes terhes vagyok.:)
Szia!
Én a doktornőhöz járok.