Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ja meg hol?
Ott a recepció előtti részen? Vagy valahol máshol?
Bogica,
mi is úgy mentünk az előadásra, hogy nem jelentkeztünk be előre.
Bogica!
Mi épp a Tanár Úrra vártunk a leletek megbeszélése miatt, amikor volt az előadás, végig is hallgattuk, mert akkora volt a csúszás és a végén szólt Irénke, hogy írjuk alá a "jelenlétit" mert mi is végig hallgattuk. Szóval mi nem jelentkeztünk előre, csak így alakult.
Sziasztok)
Képzejétek,egy csajszinak első inszemből majdnem négyes ikrek lettek! 3 baba lett meg egy üres petezsák!!
Mártika! Hajrá ikrek))))
Nem tudom,nekem tök normális volt az itthoni nőgyógyász,minden hormont itthon csináltattam,mert itt tb alapon megcsináltáűk,nem kellett fizetni érte,a Kaáli meg el is fogadta.Mikor átmentünk a BMCbe,akkor meg neklünk 2 nap alatt megcsináltak minden vizsgálatot!!
Hormonok,vércsoport,uh,spermavizsgálat,AMH,HSG,nagylabor...Mi már csak várunk,de be vagyunk írva a könyvbe,és csak a szurikéért kell majd menni)))
Csajok!
Van az az előadás,ami keddenként van,.Oda be kell jelentkezni vagy csak úgy megy az ember,amikor ráér?
Nekünk majd még az hiányzik,de augusztusba mehetünk a szurikért,így addig megoldjuk azt is.úgy tudom,csak egyszer kell ott lenni rajta és meghallgatni.
az azért már szép esély. :-)
nekünk is jöhetnek ikrek...., ha úgy gondolják. :-)
Az inszem előtt alákellet írni egy papirt, hogy beleegyezünk .
És az volt benne,hogy 20-25% az iker terhesség az inszemnél.
Derya, komolyan hülyét tudok kapni az ilyen orvosoktól! Hát, ha így alakult, így alakult, a lényeg, hogy elindultok! És jól írod, hamar el fog telni ez az idő. Nálatok is első baba lenne? Mióta próbálkoztok?
Márti, akkor dupla drukkok mennek az ikrekért :)) Az inszemmel nagy esélyed van rá amúgy is.
A vizsgálatok alatt nem volt tilos a sex.
Csak a sperma vizsgálatok előtt nem lehettünk együtt 3-4 napig.
Az inszem napján és még utána 2 napig kötelező volt:):):)
az jó. :-)
én is bízom benne, hogy jók lesznek az eredményeink....
ilyenkor nem kapacitálnak, hogy próbáljatok meg terminált együttlétet vagy valami mást?
Mert azóta sajnos nem maradtam terhes és már 42 leszek az idén és nagyon szeretnék babát/babákat.
De ezt mondta doktornő hogy minden eredményünk nagyon jó sok 20 éves megirigyelné.
Igen de nagyon jó lenne ha kettő lenne :):)
Na jó nincsenek nagy igényeim ha egy ha kettő akkor is a miénk lesz:):)
én próbáltam már ezeket a hormonvizsgálatokat a nőgyógyásztól kérni, de kereken elutasított, hogy nem csinálnak, csak a 2. vetélés után.
még beutalót se adott a BMC-be, azt mondta, hogy nem kell, aztán később derült ki hogy mégis kell, de inkább a körzetitől kértem.
a körzeti meg azt mondta, hogy ő nem kérhet ilyen hormonvizsgálatokat. :-(
most már mindegy, ami történt megtörtént, ez az idő is el fog telni... :-)
11hetesen elhalt baba 2010.06.25. volt a missed ab műtétem.
És azóta sajna nem jött össze .
És ezért vágtunk bele most.
Mert már idén 42 évesek leszünk.
nem tudom a nevét, aki felvette, nem mutatkozott be.
elég idős orvos volt.
július 10-re nem várom, ezért kell ilyen sokat várni.