Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Reméljük most fúrja magát a méhedbe a kisfiatok :D
nem is a pocim inkább a petefészkem vagy nem tudom
úgy úgy:) minden ok lesz:)
huu csajok nagyon szur a jobb oldalon a pocim,mintha kés lenne bennem:S
Igaza van manócskának erre nem is gondoltam. Akkor jövő héten el kell mennem dokihoz.
:) puszi csajok,majd jövök
már amennyire lehet melohelyen pihenni :S:) de kaptam széket,most ülök az is valami,még jo h a párom a főnököm:D
A hőhöz nem értek sosem mértem De jól teszed pihenj csak:)
én az 5.héten mindenképp elmennék h jo helyre ágyazódott e be a baba:)
Az szupi:)Nagyon szépen fog majd dobogni a pici szivecskéje:))
1 mert nem merek,2 meg vasárnapig várni akarok vele ha akkor nem jön meg tesztelek reggel.Most meg azt hiszem pihizek mert ha ez a beágyazódás akkor pihenni kell azthiszem :S:D
Amugy a reggeli hőm 3órával ezelött 37,2 volt most megmértem sutyiba a wc-n és 37,6
attól függ most a 4 vagy az 5. vagyok
De mivel babát várhatsz igy már sok minden nem úgy müködik :))
Mikor lősz el egy 10 es tesztet?
Tudom h lehet az is,csak a mensis görcsnek tartom korainak mert még van 3napom,elötte pár órával szoktam csak görcsölni
Igen már az is megnyugtat majd ha látod a kis házikóját:)Akkora hány hetes leszel?
Nem korai hidd el:))lehet a beágyazódástól is:)
Niki, Niki már ilyenről beszélni, én bele sem gondolok, de nagyon szeretném azt is és azt is hogy ez a pozitív teszt ez valóság legyen :))
2 hét múlva megyek dokihoz az jó?
vasárnapra nem várom,azért is tartom korainak ezeket a görcsölgetéseket:/
Hát igen:(
Mikorra nem várod?
nem tudom szerintem egyik se könnyebb mint a másik:)
Hát igen csak én már most félek de biztos vízben szülés könnyebb azt mondják
és lehet szülésznőt is kéne fogadni:)
hát az nem egy leány álom a szülés az biztos,anyukám velem 18órát vajúdott:/ de ami utána van és előtte az csodálatos:)
Én most az life networkon a babák házát néztem tök jó szülő otthonról szól és vízben szülö nőkröl:)Hát kicsit ilyesztő:(
igen:) csak ne görcsölne a hasam komolyan rettegek ettől a görcsöléstől,ha megjön tuti berugok :S:D
jujj dejóóó mi is várjuk a képecskét:)
nálam is ezvan már kb 3napja és már tök utálok kimenni wcre tök uncsi állandóan fel kell állnom :S:D
Csajok van egy durva tünetem, folyton pisilni járok, de mondjuk már szombat óta de eddig azt hittem a vesém rosszalkodik. Kb 15 percenként megyek wc-re. Várom a képet, majd én is rakok fel képet!
További ajánlott fórumok: