Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Legyen úgy.
Én nem akarom beleélni magam, mert akkor baromi nagyot koppanok a menszi megjelenésénél.
Jó reggelt lányok:)
már fél 9kor aludtam nagyon fáradt voltam de felkeltem 23órakor mert eléggé görcsölget a pocim:S meg annyit iszk mint egy viziló:/:D
A hőm már felment 37, 1 reggelente,ma reggel pedig 37,2 ennyi még sosem volt reggel:)
jo lenne már a baba miatt lennének ezek:)
Reedstar csak nem jön meg az a mensi:S amig nem addig bármi lehet nyugi:)
Sziasztok!
Azt hiszem csatlakozom a klubhoz. Már 6 napja késik a mensim. Szerencsére! :) Semmi jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni. Legalábbis semmi görcsölés, meg idegbaj ami ilyenkor szokott lenni. :) Néha kicsit szurkál a hasam, meg a melleim is kicsit feszülnek...
Mondjuk már van egy babym, de nagyon szeretnénk még egy kis tesót.
Mindenkinek sok szerencsét! :)
én most elkedztem reménykedni:) annyira szúrnak a mellbimbóim hogy valami iszonyat és a hasam balodlala ugy beszúrt az előbb h kiegyenesedni nem bírtam,hátha...:)
Jó lenne mindenki babás lenne:)
Köszi! Nálam egyébként nem tudni pontos időpontokat eléggé össze-vissza a mensim :(
39 napra majd 25 napra majd az utolso 14 napra jött meg most meg ez a 32. napom. Szóval majd kiderül ha megjön. De ha a jövő7végére még nem jön meg akkor azért tesztelek egyet. Nem tartom valószínünek , h baba lenne. De nagyon örülnék neki :)))
Sziasztok!
Ma van a 32. napom lassan megkéne h jöjjön a mensim, de nem tudom nagyon furcsán érzem magam. Leszakadnak a melleim párnapja, sztem nőttek is, nem érzem a mensim apró jelét sem. És egyszerüen nem tudok enni,mert hányingerem van a husitól!Nem tudom mi van velem. Együtt voltunk a 9., 15., és a 20. napon. Nem tudom, lehet e baba, vagy csak most valamiért ilyen tünetei vannak a mensimnk. CSináltam csütörtökön trhességi tesztet d az negatív lett. Most vagy azért mert még kori volt, vagy azért mert tényleg nincsen baba.Hát nem tudom...
De ha nem baba akkor megjöhtne, szeretnék újra próbálkozni.
Szép napot mindenkinek!
Szerintem is legyetek együtt ovu előtt is meg ovukor is. Úgy is úgy lesz ahogy a "nagy könyvben" meg van írva. Ne aggódj előre egy olyan probléma miatt ami még nincsen és lehet h nem is lesz.
Drukkolok h minden jó legyen!!! :)
+++++
jajj csajok köszönöm nektek,olyan aranyosak vagytok,és olyan jo tudni hogy talán mégis volt peteérésem,még ha nem is volt tojcsi és a hőm is még mindig ugyanannyi :S:) remélem sikerült.ha most halványodik akor mostanában lehetett pé?
párommal együtt voltunk 25,26,27,29,30,1,2,4
csak nem maradt ki vagy ha pont 3.án volt csak maradtak kiskatonák ugye?:)
Drukkoljunk egymásnak csajok remélem mindenki babás lesz most:)
hu manó akkor 2 hét és kiderül!!!!Aminek ki kell derülnie:)
Én megint konzultáltam dokimmal kapok clostibegytet (peteérés serkentőt) ill. utána valami hormont:)Nem örülök a hormonnak de ha megmarad a baba akkor legyen:)
clostibegytet sem szokták 1-2 hónapos próbálkozás után adni még de szenvedtem én már eleget címszó alatt felírta a doki:)
Sziasztok!
Sajnos ha halványodik akkor már volt pé-d., vagy nem sajnos mert akcióztatok :))
Hát tuti nem! :)))
Köszi jól vagyok, sűrű nap volt, de azt szeretem! Két napja felfordulás, pakolászás van, mert padlót tettünk le ide a szőnyeg helyére, ma elkészült és olyan szép meg világos. A kertem is alakul, már a 2/3 részt felástam, nincs sok hátra! Tavasszal szeretnék megint veteményezni, sokat spórolnék a zöldségeken, nem beszélve az örömről, hogy az én munkám gyümölcse.:)
:) ne viccelj jol eset hogy bíztattál...:)
és nem az miatt voltam letörve hogy nem vagyok terhes hanemaz miatt hogy azt hittem nincs ovum ebben a hónapban.de azt mondták a csajok hogy nekik is halványult Lh csúcs után és a végén nega lett.Na hát a tegnapi nekem is sokkal erőssebb volt mint a mai,tehát arra gondolok hogy talán most volt nem rég peteérésem:)
és csak 3.án nem voltunk együtt amugy 26,27,29,30,31,1,2,4 igen,csak nem csusztunk ki nem? :D