Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Köszönöm! Én még akkor is mindig azt mondom, hogy ne írd le! Volt aki rendesen vérzett.. fura dolgokat tud ilyenkor művelni a szervezet.. Egyébként igaza van az előttem szólónak, tényleg nem szabad minden nap szexelni.. Mi pont peteérésem napján voltunk együtt és előtte kimaradt pár nap. Addigra beérik. Ha pont a napján vagytok együtt biztosabb a fiúcska, ha pedig előtte 2 nap, utána 2 nap, akkor a lányka.. :) Látod, nálunk bejött.. :)
igen de gondolom nem rendesen menstruált csak kicsit vagy barnás volt
nekem rendes piros szoval kizárt h terhes legyek...szerintem.
jajj de jóóó Gratulálok:):)
halvány a teszted? Akkor még ne írd le a sikert.. Várjál pár napot és tesztelj újat, mert nekem fájt a hasam amikor meg akart volna jönni és rá pár napra halvány csíkom volt. Másnap már erősebb volt a csík.. A hasam nekem is puffadt volt, nem is tudtam behúzni.. Volt ismerősöm, aki majdnem egész terhesség alatt menstruált. van olyan, hogy a a peteérés utolsó fázisában termékenyülsz meg és akkor még létrejöhet a menstruáció! Velem az az újság, hogy tegnap mondták meg a nemét a picurinak. Fiúcska.. :)
Igen mostmár át állunk az ovu körüli 2naponta sexre mert itt lehet a hiba h mindennap együtt voltunk ovu körül :S
DE ha lenne baba max kicsit mensiznék de nem rendesen mensizek ugy ahogy szoktam:/
Szia,de drága vagy emlékszem rád persze:)
Nem vagyok tul jol,tegnap megjött a halvány pozi tesztem után és most nagyon hányingerem van meg szédölgök összeveissza,felvagyok puffadva reggel feljfájással keltem tehát meg vagyok áldva:S És veled miujság?:)
Mi 3 hónapja próbálkozunk. De már nagyon jólenne!
Az meg nem olyan sok ido, altalaban minimum fel evet varni kell a babora :) Egyebkent talan az a baj, hogy tul sokat vagytok egyutt. Boven eleg, ha az ovu elott, kozben es utan 2-3 naponta probalkoztok, ugy sokkal jobb minoseguek a kiskatonak! :)
Nálam még mindíg semmi, kedden megkeresem az orvosomat, mert még mensim nem maradt ki sosem! Olyan jólenne már a baba, de így elég nehéz lesz. :(
Lehet, h azért ilyen a mensid mert tényleg van baba. De egyébként azt mondják, h a negatív teszt az csalhat, de a pozitív teszt az nem. SZóval ténleg csinálj reggel még egy tesztet. És írd ám meg h mi volt az eredménye.
Megy a Drukk!!!!!!!
szia manócskaah! csak 1 percre ugrottam be hozzátok, mert láttam itt vagy. Emlékszel rám? Csak szeretnék érdeklődni mi a helyzet veled.. Látom nem vagy túl jól.. :(
Szia,sajna nem értek a hőgörbéhez,szivesen segítenék,de majd a lányok hátha értenek hozzá
Sok sikert mindenkinek a babásodáshoz
áhh tuti nincs baba nálunk senki nem vérzett a családban terhesség alatt,én sem lennék kivétel szerintem.már a kövi hónapra koncentrálok inkább:)
ide nem igazad van.
Hát rendesen igen,de nagyon nem vagyok jol:( a hasam nem fáj pedig szokott viszont nagyon hányingerem van szédülök felvagyok puffadva és reggel még a fejem is fájt tehát nagyszerű:/
Lanyok, ki miota probalkozik? Drukk mindenkinek! :)
sziasztok megnéznétek a högörbémet.sajna nem teljes de a luteális rajta van.szerintetek bizakodhatok.elötte beteg voltam ovut azért nem tudtam mérni.de minimum a 11.dpo n járok és mensi elött 2nappal már lefelé szokott menni.
[link]
Manócskaa...tényleg nem írtál ide....nagyon sajnálom.Emlékszel?Múlt hónapban voltam én is így.menzi előtt 3 nappal halvány csík,aztán menzi napján már nem volt csík és másnap megjött.A fene se tudja,hogy van ez.De azért szerintem tényleg tesztelj holnap mégegyet,első vizeletből.Ha baba van már kimutatja,és irány a doki rögtön a vérzés miatt.Ha pedig nincs,akkor meg ne bánkódj,pihenj és készülj az új hónapra.....sok kitartást,remélem tényleg baba van és csak az "emlék" menzi lesz ez.
Manócskaah, mennyire mensizel? Úgy ahogy szoktál, vagy másabb? Kevesebb? Ettől azért ne rettenj meg szerintem. Sokaknál előfordul, h az 1. hónapban még előfordul, hgy menstruál, mert a szervezete még emlékszik, h mikor kéne mensizni. Ettől azért ne félj sztem. És csinálhatnál, holnap vagy holnap után reggeli első pisiből még egy tesztet!!
Nagyon sajnálom Manócska. rendesen megjött vagy csak kicsit?
Amúgy tényleg nem írtad ide a fórumra, nézd csak vissza!
Semmi baj tul vagyok rajta:)
Bakker, én ezt nem tudtam, nem olvastam sehol, pedig most is visszaolvastam. :( Le voltam maradva a tegnapi halvány + tesztnél. Ne hari!
De tegnap teszteltem délelöt és halvány pozi lett mégis megjött:(
SZia.hogy érted ezt? nekem tegnap megjött:S
Ha összejön valamikor akkor, ha fiú akkor Hunor, ha lány akkor Hanga lenne. De ez még távol van szerintem.
Nekünk az Eszter és a Léna a nyerő, vagy a Marci és a Máté.
Manóó, hogy állsz a teszteléssel???
D:Nekünk is Zétényünk van:))))És ha fiúnk lesz valószínűleg Zalán lesz:)))))A sógornőm meg Zita:)))))
Ha nekünk összejönne a tesó és fiú lenne akkor Zétény lenne,ha lány akkor Zita...Már van egy Zalánunk :-D
ha fiú lenne: Dominik,Zalán,René,
Ha lány: Petra,Bianka,Nikol,Laura :)
Egyenlőre ennyi :)
Sziasztok,ezer éve nem voltam,de otthon voltunk Magyaro-on és nem voltam a gépen.
Mindenki jól van új babás??
További ajánlott fórumok: