Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide! (beszélgetés)
Halihó!Van itt valaki? :)
Qui én is inkább neked küldök, minthogy még én szívjam el tőled az energyt! :D Meg Pinknek. :)
Angel miért sírsz?Hogy hogy itt vagy?Nem mintha baj lene sőt!Csak nem azt írtad, hogy költözöl?
Mothertiger tényleg büszke lehetsz a kisfiadra!Nagyon ügyes, ha így szereti az ovit! :)
Na, most megyek, mert még kicsit világos van. Összeszedem kinn az utcán a szomszéd árokból a gesztenyét, mert megígértem a fiamnak.
Szép estét neked, örülök, hogy itt voltál! Remélem hamarosan meggyógyulsz!
Kár, hogy a többiek soha nincsenek itt, mikor mi itt vagyunk...:(
Kellemes hétvégét!!!!!! :*
Ha az a pasi, aki a HipHop Boyz-ban volt, akkor annak én simán kimutattam volna! XDDD
(Szűcs Zoli - Real Action, én csak őt ismerem, aki ilyet táncol... De ő nagyon nyaaaaamiiii!)
:O Tényleg???
Megmondod ki az?;)
Neked tényleg sok rossz emléked van ovis korodból!
Látod, ilyenek a fiúk! Korán kezdik... :S
Nekem is voltak fényképeim... Elkallódtak. :(
Hahaha!Engem fejbe vágott egy fiúcska mert nem mutattam meg a puncimat alvás időben.Kórház lett a vége!Enyhe agyrázkódás!
De már akkor is vonzódtam a kiközösítettekhez,mert a legjobb barátnőm egy nagyon kövér kislány volt.Van is rólunk egy fénykép,ahol egymás mellett ülünk.Mint Stan és Pan lányban.Majd megkeresem azt a képet,mert nagyon aranyos!
Ennek örülök!♥
Én arra emlékszem (de utálok énnel mondatot kezdeni...Pffh...), hogy nagyon sokat rajzoltunk, ragasztottunk, vagdostunk, meg varrtunk mindenfélét. Meg arra, hogy volt egy lány, úgy hívták, hogy Nemes Ági, és mindent megevett. Imádta a spenótot, mindenki oda akarta neki adni. :D
Ő volt a legjobb barátnőm. Egyszer kettőnk közé fektettek egy fiúcskát, aki először neki, aztán nekem megmutatta a kukiját. Erre jól megvertük, de engem állítottak sarokba... :P
Volt egy szerelmem is, őt úgy hívták, hogy Meggyesi Dániel. Azt énekelte öltözködés közben, hogy: "én elmentem a vásárba fél pénzzel! Kulát vettem a vásárban félpénzzel! Kulám mondta: kulakulakula!" -erre rászólt az apukája...XD
Dániellel elbújtam a sarokban egy kis privát beszélgetésre, erre azt mondta nekem a kis disznó, hogy: "ne beszéljünk, inkább csókolózzunk!" ...Férfiak... :D
Talán még általános suliban kihatott,de ami nem öl meg az megerősít!:DD
Csak számomra ezért nagyon fontos,hogy a gyerek jó helyen legyen!
Jaaajj, hát szar lehetett... :(
Azért remélem ebből semmi frusztráció nem maradt vissza? :S
Mondjuk amilyen vagány csaj vagy, szerintem nem...
Én is csak egy évet húztam le, még Pécsen. Nagyon klassz ovi volt, amennyire emlékszem, tiszta kreatív foglalkozások voltak.
Álltam én is sarokban eleget! :)))
Hogyhogy megaláztak? :OOO
Köszi!:)
De a jó óvónéni sokat számít!Én utáltam oviba járni,mert sokszor megaláztak.Pedig csak 1 évet jártam,az iskola miatt.
Másoknak meg az orr(fel)szívás a desszert, hát nem vagyunk egyformák! XDDD
Viccen kívül: gyógyulj meg hamar!
Köszönöm!
Nagyon nem csodálkoztam rajta, már nyűg volt neki az itthonlét. Társaságra, játékra vágyott, nekem meg állandóan ott volt a házimunka és egyebek... Meg aztán gyerek a gyerekkel érzi magát a legjobban! Ma is evett, aludt, pár nap alatt belerázódott az új helyzetbe. Reggel is boldogan kel, és kérdezi: "anyaka, megyek oviba megint?" :)
igen!elmúltak a hőhullámaim!Ezt az egyet nagyon utálom,mert olyan mintha lázas lennék,de nem.Az oorfúlyás már csak a desszert!
Fiad nagyon ügyes!:)
Én nem vagyok elkenődve!:)
Már hozzászoktam, hogy ha belevágunk valamibe, akkor gyakran bizony fel kell kötni a gatyát...
Annyira JÓLLAKTAM!!! :X
Spagettit csináltam. :D
Gyógyenergia és gyógypuszi suhant neked, Qui! :*
Sziasztok.
Nálunk minden rendben, csak pénz nincs. :S
sziasztok lanyok.
nekem is szar napom van,nem tudom mi van velunk mostanaban de semmi semi sem ugy megy ahogy kellene:S
borzalmasan!
taknyos vagyok mint állat.ma vana csúcs.
és még vevő sincs...
nincs is annál jobb,mint mikor azt csinálhatod amit szeretsz!
Jobbulást! :)
Én megvagyok, bokám fájdogál ha terhelve van.A párom tegnap ment vissza fehérvárra és szombat este jön valszeg, de nem biztos. :)
Suli nagyon jó. :)Szeretem ezt a szakmát.Imádom a gyerekeket.Nincs annál jobb érzés, amikor odarohan hozzám egy kisgyerek és a nyakamba ugrik, meg megpuszil és azt mondja szeret. :D Szóval jó.
Nem jött a fotós mégse, szóval a világhírnév még várat magára. :D :P
Hogy telik a mai nap? ♥ :*
Köszönöm,jól vagyunk!Kicsit taknyosan.:D
És te?Remélem jó a suliban!Párod hazaért már?