Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide! (beszélgetés)
egész mást nyujt egy pasi....
mint egy nö...
nem??
képzeletemben született meg a gondolat...
nem is tudom milyen lehetne...ha egy nö kényeztene...ki tudja lehet hogy leszoknék a pasikról:-)))
Nem baj, neki is válaszolunk, ha kérdez.
LENKE, tetszik a naplód! Betettem a kedvenceim közé. Ha nem baj. :)
Ugye nem baj?
Miss Marple dolgozik bölcsiben, engem attól mentsen az ég!!! :D
Én sajnos mozgássérült vagyok, ezért nehezebb boldogulni. Nem járok kerekesszékkel, vagy bottal (a bot az néha előfordul), vagy ilyesmi, de a bal bokám el van merevítve, és így nem szívesen alkalmazna akárki is. Most majd a leszázalékolásomra pályázok, aztán lehet könnyebben találok valamit, mert a leszázalékoltakra a munkáltató kap valami támogatást az államtól. Nekem ettől fennköltebb terveim lennének, csak hát ahol lakok, az a problémás hely... :S
Te pasi vagy! Szextörténeteket vártál? :)
Kis ravasz...;)
Jaj ne ma':P
Hat most csak a csajozasrol irjunk egesz nap vagy mi?:)
üdv hölgyek!
úgy látom itt mindenről szó van csak nem arról amit a téma indítója szeretett volna!:)
Engem nem könnyű kihozni a sodromból, nem vettem kekeckedésnek, amit írtál. Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Ez nem probléma, ha továbbra is itt maradsz, lehetőség nyílik egymás megismerésére is!
Kezdjük elölről?
Talán nem is az a célja a topiknak, hogy valaki előrébb jusson... Csak valaki hátha kimondja (leírja) a gondolatokat, amiket te is magadban érzel... Talán választ találhatsz egy-két kérdésre, amit magadnak már feltettél... Sosem lehet tudni!
:)
Szereld fel magad játékokkal, nem lesz semmi baj! Nem egyszerű, viszont le kell foglalni a babát, más lehetőség nincsen...
Nincs rosszul a buszon? Mennyit kell utazni?
Kedves mothertiger!
Ha valaki "beesik", mint írtad, nem tudhatja kikből tevődik össze az összeszokott társaság. Sőt, azt sem, hogy a társaság majdnemhogy zártkörű.
Ismerem a pozitív szó jelentését, és nem értem, mi volt az, ami ellenszenvet váltott ki a nyitásommal kapcsolatban.
Előfordultam már néhány fórumon, nem vagyok egy vitatkozós fajta (utálom ezt a szót) de jobb nem jut eszembe.
Csak azt akartam mondani, nem úgy jöttem, hogy jöhetek? befogadtok? Ez lett volna a szalonképes?
Na mindegy, írásművem kapcsán nyilván egy kekeckedő alaknak látsz, de ezek voltak a soraidat olvasva az első gondolataim.
Úgysem jutok előbbre a magam dolgaival kapcsolatban, amúgy sem tud ezekre választ adni senki sem, mármint arra, ami engem foglalkoztat.
Azért kösz a lehetőséget :)
Sziasztok csajok:)
En is itt sunnyogok,de mivel nincs kulonosebb hozzaszolasom a temahoz,nem nagyon irtam:)
Ezenkivul elfoglalt vagyok,2 het mulva utazaselott allunk,ugyhogy idegelem magam emiatt,gyerekkel nem lesz konnyu busszal utazni:S
Szia Angel, ne haragudj, hogy köszönés nélkül írogattam eddig. :(
Én is örülnék, ha lenne munkám. Annyi de annyi ötletem lenne, de ahhoz is pénz kell, hogy pénzed legyen. :(
Hidd el, minden jóra fordul egyszer! Olyan nincs, hogy sehogy se legyen!
3493. Ketíná
Ez az a hsz.
Nem az emberrel van bajom, csak azzal, hogy ő maga szinte nincs is itt, hiába ő indította a fórumot. Én személy szerint nem bántok senkit, őt se, téged se.
Kedves Lenke!
Akkor legközelebb konkrét kérdéseket tegyél fel. Ha csak úgy "beesik" valaki, azt is szívesen fogadjuk, ha pozitívan nyit.
Amúgy a topik indítójának hozzászólása váltotta ki bennem a nemtetszést.
Egyébként szoktunk a biszexualitásról is beszélgetni, csak mi már egy "összeszokott" társaság vagyunk, akiknek már akad más téma is, de itt fejtjük ki, mert ide mindannyian visszajárunk.
Ezentúl pedig szívesen válaszolok akár én is a kérdéseidre, ha vannak esetleg. Csak tedd fel őket...
hogyhogy nincs kivel beszélned erről? nem néztem meg az adatlapod igy nem is tudom mennyi idős lehetsz. Nekem lány párom van. Pasi nélkül. De persze voltam pasival is anno.
Akkor neked nem is tudja senki?
Nem így születtem, vagy ki tudja már..nem divatból élem így az életemet, -ezt dobta a gép- vagy nem tudom, egyszer csak jött.
Ha eleve így kezdődik minden, lényegesebben egyszerűbb lenne az élet.
nem akarok nyafogni, és lelki problémát sem okoz, csak néha elgondolkodom.
A helyzet az, ilyesmiről nincs kivel beszélnem.