Aki lakás, élet, baleseti vagy bármilyen más biztosítást kötne.... (beszélgetés)
Jajj..én még mindig nem tudom mi tartozik ebbe...
Konkrétan,..pl???
Nehéz felfogású vagyok..DDDD
A biztósítás nem terjed ki:
Az Ingóságok körében:
a) hitelkártya, takarékbetétkönyv, takaréklevél, értékpapír, valamint a pénzhelyettesítô eszközök és
értékcikkek, bankkártyához tartozó számlapénz (elektronikus pénz),
b) az okirat, kézirat, terv, dokumentáció, adathordozókon tárolt adatok, saját fejlesztésû számítógépes
programok,
c) vízi-, légi- és motoros jármûvek, a lakókocsi, az utánfutó és ezek fôdarabjai,
d) a bérlôk, társbérlôk, albérlôk, fizetôvendégek, jogtalan (akár jóhiszemû) lakáshasználók vagyontárgyai,
e) keresô foglalkozás, vállalkozás eszközei – kivéve irodai célú vagyontárgyakat –, megrendelôi és saját anyagok, készletek.
igen, én is erre próbálok kilyukadni
mert mint írtam, az ügyfélszolgálat kollektíven bíztatott a kárigény bejelentésére
de, hogy mi van kizárva már csak a kárszakértő tudja
Vagy nem?
Az egyéb ingóságok azok a be nem épített vagyontárgyak, amelyek egy háztartás mindennapos mûködéséhez
szükségesek, és a biztosítottak személyes használatára, fogyasztására szolgálnak, és nem tartoznak a kockázatviselésbôl kizárt
vagyontárgyak közé.
Szia Lindi!!!
Igen, épp most szándékozom kötni olyan biztosítást, ami balaseti halálra, és nem baleseti halálra is szól, a lejáratkor kapunk vissza bizonyos összeget, ha ugye addig nem vettük igénybe. (Remélem nem kell!!!!)
Tudod, azért szeretném ezt megkötni, mert én nagyon-nagyon keveset keresek. Férjem a családfenntartó, örökké úton van. Ha ne adj' Isten történik vele valami, akkor én anyagilag (is) nagyon pórul járok.
Ha tudsz valami jót, szívesen veszem a tanácsaidat, 10 évre gondoltam a futamidőt, olyan havi 10-12 ezer befizetésével.
Köszönöm szépen.
Itt általában mindig az a legnagyobb probléma , hogy
szerződéskötéskor (ha nem szakértő az üzletkötő)nem
kapja meg az ügyfél a mi mire terjed ki, mi van ha ez vagy az történik tájékoztatást. Én mindig mindenkinek azt ajánlom , hogy tessék kérdezni , kérdezni addig ameddig minden nem tiszta.
Nem. Segítek akinek szüksége lenne rá.
Miért?
További ajánlott fórumok:
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- Társasházi lakáson, lehet egyszerre 2 biztosítás? Egy, amit én kötöttem, a másik amit a társasház kötött, és fizetem a közös költséggel?!
- Cserepes füge fát vettem, lakásban kell teleltetni?És ha igen, milyen hőmérsékletet kell neki biztositani?
- Törlesztési biztosítás lakáshitelhez és az árfolyamgát
- Leégett lakás... Biztosítás nékül. :(