Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
Szia!Az előbb már csak 20 fok volt.Így süllyed:(
És már esik!!
De jó Nektek azzal a 23 fokkal:)
(csak vicceltem) Nagyon megviseli az emberi szervezetet ez a hirtelen hőingadozás! Itt már sose lesz "rendes" nyár??
Vera!Látod a kitartásod eredménye hamarosan meglesz:-)))))Örülök veled:D
Itt már nagyon jönnek a felhők és csak 23 fok van.Sötétedik,úgyhogy ha nem leszek,a vihar miatt lesz,már dörög is!!!
:-))) Na ja...
Most is épp a ketchupom "rotyog"... Meg pucolom a sárgabarit, de valahogy mindig visszavonz a gép...:-))
"nincs nagyon rá kereslet"...
Nahh...ugye csak azért,mert még nem kóstolták a sok Veronika-féle finomságot! ;DDD
:)
Aranyos vagy...úgy vizuálisan elképzeltelek!Élőben a páromat látom ilyen formán,nagyon nyűgös a hőség miatt--férfiből van a drága ;DD--a ventillátor pedig nálunk ezekben a napokban "nagyfogyasztónak" számít.Minden esetre jól becsaptak minket a lehűléssel!
Tegnap mire végig takarítottam a lakást,szakadt rólam minden honnan a víz.A sütőt be sem merem kapcsolni,valami hűs édességet fogok majd alkotni.
Veronika sok sikert és nagyon sok vastag pénztárcájú vevőt kívánok a boltocskádhoz! :)
Azt hittem vmilyen kifőzdében gondolkodsz,mert abban nagyon "ott" vagy.Tudod,az evés mindenek előtt! ;DD
Akkor szívből gratulálok, hogy szerencsésen elintéztél mindent:)
Tudtam, hogy fog ez sikerülni, akiben olyan kitartás van mint Benned, az tűzön-vizen át eléri amit eltervezett!
Kívánok az üzletedhez további sikereket (nem tudom ugyan, hogy mit fogsz csinálni, de) és nagyon sok vásárlót :)))
Szia Anikó!
Már annak is örülünk, ha néha ráérsz benézni:)
Remélem, hogy jól vagy:) Hogy birod a hőséget, van valami klíma, vagy ventillátor???
Én vizes törülközővel a nyakamban-hátamon bírom ki:) Ez persze csak olyan lakásban működik mint a miénk:) Aki kertbe, meg mindenhová szaladozik emberek közé, Őnekik nem egy csinos lávány:(
Tegnap úgy eltűntem, mint az a bizonyos szamár...
DEEEEEEEEEEEE..............
Megvolt minden ellenőrzés, már nincs akadálya annak, hogy NYISSAK!!!! :-))))))Köszönöm a sok kedves biztató szót, amit kaptam tőletek. Amint "hivatalosan" is meglesz a papír, még boldogabb leszek...Már csak pár nap.
Ennek örömére befőztem 15 kg baracklekvárt (bár még van 12kg befőttnek való...)úgyhogy jól elvoltam. :-))
Szép jó reggelt kis lányok! :o)
Kellemes,kánikulamentes hétvégi pihikézést mindenkinek!
Túl nagy lehűlést nem tapasztalok,amint azt ígérték,máris meleg van.
Margóka drága pihenj kérlek,gyógyulgass és az akrobata mutatványokat mellőzd,mert az ütő is megállt bennem,ahogy olvastalak!Jajj,pedig én is hányszor....;))
Fiti kedves alább olvastam,hiányos az élmény beszámolóm.Igen tudom,majd lesz kicsit részletesebb-képesebb,de hirtelen "felindulásból" akkor frissen csak annyira futotta. ;DDD
Sziasztok!Jó éjszakát mindenkinek:-))
Lányod,itt,Margó?Titkolod előlünk?
Tudtam Én, hogy nagyon ügyes vagy Te is és a Lányok is mind, itt a fórumon :)
Megnézem, ha megmutatod:)
Hogy van a karod, popsid??
Na, azért erre már születni kell:)
Én egy egyeneset nem tudok vágni, egy gombot ujjam szúrása nélkül felvarrni :(
Szóval, Én nagyon ügyetlen vagyok! Szerintem ennek nagyrésze az emberrel vele születik!
Pedig jó lenne híres festőnek lenni, nem?? :)
No látod-bagoly mondja....
volt olyan 1 pár éve,hogy este párom el ment dolgozni és reggel amikor hazaért az egész lakás át volt rendezve,igaz akkor még a gyerekek otthon voltak.Egy éjszaka alatt képes voltam a hálót kitapétázni úgy,hogy a mennyezetett meszeltem,és reggelre be is pakoltam.
Azért elmesélem Neked, hogy adom az okos tanácsokat, mert féltelek Benneteket, de Én is ilyen vagyok :o)
Volt olyan amikor festésnél nem volt itthon a férjem és Én a nagy, 2 méter fekvőfelületű+karfák kattanós ágyat le akartam fektetni a szekrény oldala mellett csúsztatva, amikor már nem bírtam, elengedtem és lezuhant, alatta a macska!!! Nem hallottam amikor bejött, persze mindíg ott volt ahol Én, csak épp őrá nem gondoltam a nagy akcióm közben!
Azt hittem, hogy meghalok és Ő is meghalt!!!
Ezerfelé repkedtek a körmeim amíg felkapartam az ágyat a földről mert olyan tele az ágy eleje, de szerencsére, csak az eleje! A macskának a körmei is karmolták a parkettát, sikerült megemelnem és úgy iszkolt ki az erkélyre és a legmélyebbre bújt a kipakolt bútorok között! Azt a sokkot!!! Azt hittem megöltem az imádott macskámat! Este vittük az orvoshoz, hála Istennek nem volt semmi baja!
Szóval Én is ilyen vagyok:)
Ez igaz,de egy szekrény odébb rakása nekem is problémát okoz:)
Mégis megoldom!!
Az én anyukám is 62 lesz,neki muszáj is,bár az unokái sokat segítenek,de nincsenek mindig ott:(
Ő is olyan inkább egyedül megoldom típus:-)