Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
"Elolvastalak" én is... :-)
De mondd csak? Miért kellett neked is kárt tenni a kastélyban? :-DD
Figyu mit írtál:
"...az maradt meg,amit nem tudtam felfeszegetni..."
Javítsd ki, nehogy valami elmebeteg azt higgye, hogy tényleg piszkáltad... :-)))
Kedves Edit!
Köszönjük a képes beszámolót, igazán olyan mintha ott lennénk Veletek:) A gyerekek szemmel láthatóan nagyon élvezték:)
Szia!Kirándulni voltunk,majd leírom:-)
Örülök,hogy hiányoztam:-D
Nagyon jól néz ki és igazán gazdag ízesítésű:)
Gondolom Bazsa élvezte, hogy olyan jó színes:)
Sziasztok lányok,szép hétfői napot:-)
Most visszaolvasok!
Szia Margó!
Szóra sem érdemes, csak gratulálni tudunk édes kicsi unokád fejlődéséhez:)
Milyen torta volt az a pink színű???
Nagyon kellemes idővel indul a hét.Szép napot,kellemes hetet mindenkinek.
KÖSZÖNJÜK azt a nagyon sok köszöntést amit a napokban TŐLETEK kaptunk.Most már be pótolom a kiesett napokat a kertben azután kicsit talán több időm lesz.
Szia Andi! Jóéjt Nektek és köszönöm a receptet, nekem tetszik:)
Holnapra könnyű munkát Neked, addig jó pihenést:)
Erre szokták mondani,hogy kicsi a világ! :)
A cukkinifasírtba,tettem reszelt cukkinit,sót,borsot ,fokhagymát ,kicsi tejfölt,egy tojást ,meg lisztet(tócsi állagú legyen)olajban kisütöttem.Mennyiségeket nem tudok írni,nem szoktam méricskélni,csak érzéssel mindent!:)
Viszont sütésnél sok olajat magába szív!
További jó pihenést mindenkinek.holnap délután megpróbálok jönni!
Szia,jó pihenést!
Igen,ott dolgozom,sajnos elég "durva világ" várható most ott is! :(
Fehérvártól nem messze Abán lakunk.Megkérdezhetem Te hol laksz?
Fiti köszönöm a dícséretet,hidd el nagyon jól esik,és sokat jelent :)
Most megyek tovább,elmegyünk egy kicsit sétálni,vacsira meg cukkinifasírtot sütök,még sosem csináltam,remélem jó lesz!
Sziasztok,most már én is itt vagyok,és megpróbálok kicsit lazítani,a hét utolsó napjai nagyon húzósra sikerültek.
Andi :A naplódat olvasva azt le szűrtem,hogy Te a DENSO-ba dolgozol,de ha nem titok a megye melyik részén laksz,mert én is megyei vagyok.egyébként szépek nagyon a virágjaid,abból a fehér liliomból én is elfogadnék 1 tövet.Nekem csak színesek vannak,de abból van jó pár színű.csodálatosak amikor virágoznak.
Sziasztok,szép napot mindenkinek!
Lassan el kéne indulnunk barackért mielött nagy meleg lesz,biciklivel mennénk a közeli gyümölcsösbe.
Szép napot mindenkinek.Én is vagyok,de ma még a messzi mamáék jönnek szülinapozni,hajnal óta sütök főzök,de majd jelentkezem.Estére majd ha lesz már kicsi időm rakok képet az 1 évesemről.Képet csak holnap küldök,de emlegetünk a lányommal Benneteket.
Lassan aniani is visszatér közénk,jó idő volt rájuk,biztosan jól esett neki a pihenés.Puszi MINDENKINEK: