Akárhányszor megyünk boltba, mindig kiderül, hogy valamit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor vagyok elégedett, ha pont csak azt vettem, amit felírtam és semmiféle plusz tétel nincs a kosaramban.
Plusz elégedettséggel tölt el, ha számlámon még levonások is vannak az akciós tételek mellett. :)
Nekem is van cetlim a hütö ajtajän...
Az a baj, hogy en mindig a cetlit felejtem otthon...
Azért mert valaki időnként szétszórt, még nem szenilis.
Ki az aki nem felejt el dolgokat.
De úgy kell, ahogy Globus írja. Amikor elfogy valami, rögtön a cetlire kell írni. Én is ezt teszem.
A cetlit sokszor itthon felejtem, de az más tészta. Ja, nem.🤣
Neeem. Van olyan, hogy vásárlás után veszed észre, hogy valami kellene még, da arra odáig nem is volt szükség.
Egy művelet még segíthet, ha a kifogyóban lévőket menet közben jegyzeteled. Így biztosan nem felejtődik el, mire beszerzésre kerül sor.
Én valószínűleg azért nem vagyok ennek a klubnak a tagja, mert leginkább rendelek.
De ha nem, akkor az segít, hogy mielőtt a pénztárhoz fáradok, leleltározom, hogy mihez vásároltam és ahhoz megvan-e minden. Korábban simán elfelejtettem a krumplit a paprikáskrumplihoz. 😇 És az is sokat segít, hogy már nem telefonálok vásárlás közben.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Elvetetnéd, ha még időben kiderülne hogy súlyosan beteg a babád?
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- Mit tennétek, ha az összes nektek tetsző pasiról kiderülne, hogy van párja?
- Lányok, randizgatás közben kiderült, hogy a pasinak hiányzik 2 foga, randizzak tovább vele?
- Milyen mérleget vegyek? Az enyém akárhányszor ráállok, vagy odébb teszem, mást-mást mutat.