Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Akar valamit tőlem vagy csak szórakozik? fórum

Akar valamit tőlem vagy csak szórakozik? (beszélgetés)

1 2
16. fenevigye (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 10:29
Tehát akkor csak a helyesírást akarja gyakorolni veled.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Fenevigye)
márc. 5. 10:25
Lenne olyan visítás. Szerintem nője sem volt még eléggé úgy fest a dolog.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
márc. 5. 10:21
Mas reszlegen vagyunk,a pasinak gyereke nincs nalam kb 10 evvel lehet idosebb,januar kozepen esett le hogy akar valamit,tobbszor sajat fulemmel hallottam hogy kerdezett rolam nevemet emlitve.
13. fenevigye (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 10:14
Szép lassan húzd le a cipzárját, és szerintem ki fog derülni h miféle nyúl van ott.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Violet18)
márc. 5. 10:07
Muja szó szerint. Nem tudom hogy tudnam a nyulat a bokorbol kiugrasztani… Tota rejtély a pasi
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Lolita2112)
márc. 5. 10:04
Probalok de olyan zavarban van használhatatlan akkor. Olyan dolgokat művel hajam égnek mered 🤣🤣🤣
10. Violet18 (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
márc. 5. 08:34
Most már a hajhúzás sem megengedett az oviban, családon belüli erőszaknak minősül 🙈🫣😅
9. Violet18 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 08:33
Muja? Ki tudja milyen a színfalak mögött, ha ezt akarod hozd elő belőle az állatot, mindenkiben ott rejlik, csak nincs aki előcsalogassa.....
márc. 5. 08:17
probalj vele szoba elegyedni,szerintem a srac felenk.vkinek el kell kezdeni......es egy no is kezdemenyezhet!
7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 07:03
Ahogyan te is muja vagy, hiszen nem őt kérdezed, hogy mit akar tőled, hanem idegen embereket, akik nem ismernek sem téged, sem a pasit.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
márc. 5. 06:54
Hajhuzast nem fog csinalni utobbit plane nem mert muja 🤣🤣🤣.
5. semleges (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
márc. 5. 06:19
Nekem is.
márc. 5. 06:18

Kolléga. Ergo nem az oviban vagyunk, ezt már azért tudni illik.

Amúgy egyszer már kifejtettem ennek a folyamatát. Az oviban kezdődik a hajhúzásal, végül felnőtt korban a meghúzással 🤣

3. Shya
márc. 5. 03:09
Nekem is az jön le, hogy érdekled. Ha Neked is szimpi, adj egy esélyt a dolognak.
márc. 5. 02:39
Nekem úgy néz ki, hogy meg szeretne ismerni.
márc. 5. 01:20
Kulfoldon dolgozok van itt egy ferfi kollega nem magyar ,eléggé érdekesen viselkedik velem (mással persze nem ilyen). Nevem szolit mindig,néz állandóan titokban is,mindig keresi a társaságomat,elkezdett magyarul tanulni,ha levegonek veszem felhivja a figyelmet magára,erdeklodik felolem a kollegaktol. Valoszinuleg egyedul van mert nem szoltak hogy vigyazzak vele hogy van valakije.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook