Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Afrikai-harcsa tejfölösen /Esetleg tárkonyosan/ recept

Afrikai-harcsa tejfölösen /Esetleg tárkonyosan/ recept

Az Afrikai-harcsa tejfölösen /Esetleg tárkonyosan/ hozzávalói:
1 kg afrikai-harcsa
1 nagy fej vöröshagyma
3-4 dl tejfel
só, bors
1 citrom leve
olaj
esetleg 1 fél dl tárkonyecet
1 Ek liszt


Az Afrikai-harcsa tejfölösen /Esetleg tárkonyosan/ elkészítési módja:
A megtisztitott harcsát/lehet bőrősen is/ 3-4 cm kockára vagdosuk,sózzuk, borsozzuk vagy citrom levével vagy tárkony ecettel meg locsoljuk a vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és meg dinszteljük, rátesszük a halat,és ovatossan meg forgatjuk, kb 1 dl vízet öntünk rá és 20 percig fedő alatt meg pároljuk.Kis lángon. A tejfelhez hozzá keverjük a lisztet ha nagyon sürü akkor egy kis vízet teszünk hozzá, simára keverjük, ráöntjük a halra egyet rottyanjon. Kukoricás rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


Az afrikai-harcsa tejfölösen /esetleg tárkonyosan/ elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook