Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ recept

Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ recept

A Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ hozzávalói:
1 nagy csirkemell
3 dkg vaj
5 dkg májmástétom
2 dkg füstölt szalonna
2 tojás
1 kanál tejfől
1 kanál Piros Arany
1 kanál szojaszósz


A Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ elkészítési módja:
A mellet lebőrözzük, kicsontozzuk, és igykapott két hús szeletet kissé kiverjük, szójamártással megkenve 1-2 órára hűtőbe tesszük. Közben a májpásétomot villával összetörjük, az elkapart szalonnával meg egy kis tejfőllel simára keverjük. A hússzeleteket 2 deka vajon az egyik felét szép pirosra sütjük, majd meg forditva őket a sültfelüket máj pástétommal meg kenjük. A maradék vajon teflonba két tükör tojást sütünk,és a hús szeletekre csusztatjuk, azonnal tálaljuk. A legjobb hozzá a burgonyapüré, de saláta sem hiányozhat.

Persze több személynek is elkészithető de duplázzuk .


Kategória: Húsételek receptjei


A strasbourgi csirkemell /egy személyes/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook