Aerobik edzők ide! (beszélgetés)
sziasztok lányok!
új vagyok a fórumon, a ti topikotok miatt regisztráltam :)
én is szeretnék edző lenni és még vacillálok, hogy mit válasszak, az aerobik edzőit vagy a fitneszedzőit. béna vagyok a koreográfiákban, viszont nagy súlyokat sem szeretnék emelni. Szerintetek mi lenne a jobb?
Biztos tök jó lesz! :) és szupi koreot lesz!:)))
Már alig várom az őszt...már 90% hogy menni fogok:))
Holnap megyünk hajnalba(6kor) kocsival! Pestre. :D
Még sosem mentem Pestig egyedül kocsival! :D Mármint, hogy én vezessek! :DKicsit izgulok, de nagyon várom. Anyum jön a Lurdyhoz Liziért. Amúygy 9re megyek. GYakorlat lesz a Patival! Ez is nagyon izgi. Egyedül kell majd mindenkinek órát tartani! Lesz lebaszás szerintem rengeteg!! :D Készülnöm kéne rá! Megyek is összerakok a fejembe vmi koreot! :D
Halihó!:)))
Kitti suli??? Alakul a dolog?
Akkor ez már sajna megváltozott :-(
De akkor is tanulj rendületlenül, mert még ott vannak az ötkérdéses, kifejtős dolgozatok, na az mind az 5 tárgyból és a nagy, 120 kérdéses...
Írtam privit.
Lehet:-)
Én úgy emlékszem, 5 volt. De a lényeg, hogy a legjobbakból képeznek átlagot, szóval még nincs veszve semmi, annál jobban fog tanulni. Legalább is én mikor felocsúdtam az elkeseredésemből, pont ezt tettem:-)
Ja és pont a Pati vígasztalt ezzel az átlagolással.
Halihó:))
Kitti a többi sokkal jobb lesz...
Nem azt mondta a Kitti Buschne, hogy már csak 3 teszt van...de lehet rosszul emlékszem.
Már nagyon várom az őszt!:))
Ne aggódj! Még nincs veszve semmi.
Az 5 tesztből a 4 legjobb átlagát veszik.
Ha ez megnyugtat, én pont így jártam, csak edzéselméletből.
Végül 5-ösre vizsgáztam a Katánál:-)
Szóval csak tanulj szorgalmasan és minden renbdben lesz!
Hiányzik a torna...
Nyomtam egy Zumbát és egy kis combot...de hiányzik a komplett torna, de még fája karom!!!:((
Halihó:)
A pati brutális? Miért??:) nekem szimpi, tetszik a sítlusa:))
Gáspár Kata....nagyon kész voltam a csajtól, szakadtam a röhögéstől, annak ellenére h mondta nagyon kemény a suli közben, d ejó humora van, sztem.
Valamilyen Anikó...szép szőke hölgy, Ő sport pszihologiát tanít elvileg majd..
és Edit...Ő gyesen van, személyi edzősködik mert gyesen van jelenleg otthon 2 kicsivel.
Minderől, a suliról, milyen tárgyak vannak, mennyibe kerül, milyennek kell lenned, szívből csinálni, kell a tudás, de valahol a személyiség a legfontosabb, hogy tartsd meg a vendégeket, hogy kommunikáld magad...minden ilyesmiről, nagyon tetszett...
nagyon úgy tűnik megyek ősszel...:))) és az aerobic edzőit fogom megcsinálni és arra személyi edzőt..abban van cardiótréning és az életmód rész is:))
igen. Mi alattatok voltunk elvileg. A másodikon a folyosó végén. :D Akkor tetszett?? :D Mit mondtak el?? Csak a Pati volt ott?
Ja! Engem kiráz a hideg attól az embertől! Szerintem nagyon brutálisan néz ki!!! :D
Ktti egyszer volt basszus 10 p szünet...nekünk is pisire volt elég...fent voltunk a 3.-on...
Mondta az Attila, hogy ott vagytok, mert bent volt nálatok...
Hali csajok:))
OLYAN SZUPER VOLT!!!!!:D
Remélem anyagilag is megoldjuk! A Lányomtól elvett időt pedig ugy "kárpótlom" hogy maximális a legtöbbet kihozom magamból!:))) Remélem sikerül elkezdenem ősszel:))
Ja, az...
Már írtam, hogy az első óralátogatásomat ő írta alá és nem kicsit égtem be...
Két órát tartott egymás után, a legelején megkérdeztwe, hogy kik az edzőjelöltek, majd föl borultam, úgy jelentkeztem és legelőre álltam, hogy mindent lássak...
Az első óra erősítés volt, azzal nem is volt gond.
Na de a második...uhh, az volt még valami, a koreografált step...
Soha életemben nem láttam még ilyet, és hiába ismertem az alaplépéseket, csak toporogtam, mint a szarógalamb. Nem tudom, mikor égtem ekkorát utoljára...az első sorban...
Azóta a Fittarénán végignyomattam az óráját:-)
Hali!!
Voltál?? Nem láttalak! Hol voltatok? Nem igen láttam mozgolódást, bár nem is volt szünetünk délelőtt csak 5 perc, az meg csak pisire elég! :(
Volt időm és visszaolvastam az eddigi bejegyzéseket...:))
Most Kitti, hogy már ott vagy mit mondasz? vannak teltebbek, vékonyak, edzettek és kevésbé edzettek??? nekem még van kis időm (ha összejön a pénz) októberig kicsit rádolgozok.
Bár már így is kész a Férjem, a heti 6 edzéstől..bár ebből 2 cardió a durvább, a többi "csak" itthoni erősítés. Fogyi egyenlőre nem szeretnék, elég volt ez a 36 kg első körben:)))
Képzeljétek a Varró Gyula (ugy tom Ő tanár a Companynél) tart órákat itt Érden...el is mennék, de délelőtt tartja az meg nekem nem jó...este viszont vannak box és spinning, cardió mix, alaformáló, step edzések...mind mind ki szeretném próbálni a suli kezdése előtt.
Szija,
Buschne jó lenne veled is talizni...egyébként te merre laksz? és te milyen képzést végeztél el?
Csajok!
Most aztán irigykedek ám :)
Szia:)
Holnap Nyílt nap....megnéztem a képeidet...remélem megismerlek..:)) De jó lenne:))
puszi