Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Aerobik edzők ide! fórum

Aerobik edzők ide! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
776. zatyi
2012. okt. 10. 20:15
Hello? Mire lehet számítani Fc írásbeli vizsgán valaki segítsen holnap írom?? Puskázni lehet vagy nagy a szigor???
2012. aug. 30. 13:08
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy aki elvégezte az aerobic edzői tanfolyamot, mi lett vele? Talált ilyen munkát? Jól érzi magát? Megvalósította az álmait? Minden tapasztalatra kíváncsi vagyok! :)
774. radiil (válaszként erre: 771. - R.m.)
2011. nov. 25. 21:34
Elég régen jártam erre.... Hát így utólag nem is volt vészes a vizsga. Pár hónap telt csak el, mikor azon tanakodtam, hogy hová is jelentkezzem, fáj a térdem,birni fogom e, jöttek a tesztek, a modulzárók és tessék már túl is vagyunk rajta. Húzos fél év van mögöttünk, vártuk, hogy vége legyen... és most hiányzik a kis csapatunk, a tapasztalatcserék, az egymás segítése, biztatása. Örülök, hogy nem hagytam ki, nem bántam meg......
2011. nov. 7. 13:47
sziasztok! Szeretnék nagy segítséget kérni:) Sportedző szakon vagyok, azon belül is aerobik edzőin. Ha valakinek van esetleg tételei vagy leírt aerobik lépések (low impact gyakorlatok, high impact gyakorlatok stb (koreografálva esetleg) akkor szeretném elkérni...nagyon hálás lennék.e-amil cimem: kicsidolcebaba@hotmail.com
772. a.n.d.i
2011. okt. 1. 20:05

Sziasztok!

Tervezem az aerobik edzői tanfolyam elvégzését, csak nem tudom melyik iskolát válasszam. Néztem a fitness companyt, fitness akadémiát, IWIt, és láttam, hogy a Semmelweis egyetem is indít ilyen képzést. Szívem szerint az utóbbit választanám, már csak a hírneve miatt is, viszont a honlapon nem derül ki túl sok minden. Ha valaki végzett itt szívesen meghallgatnám tapasztalatait, véleményét.

771. r.m. (válaszként erre: 770. - Radiil)
2011. szept. 29. 10:28

nekem végül a beszúrásos walkingos lett, annak ellenére, hogy félek a walkingtól. De hétvégén annyi walkingos volt, hogy már nem vagyok annyira béna benne. Majd gyakorlom. Mert a többi módi meg még bonyolultabbnak tűnt.


Szerintem nekem is ponys lesz a sima koreom, bár még nem tisztázódott le. Hétvégén gyakorlunk, majd akkor kiderül.


Kíváncsi leszek, hogy mennyire táltosodunk meg a vizsgáig :D :D :D

770. radiil (válaszként erre: 769. - R.m.)
2011. szept. 27. 21:25
Ha tudjuk átmentünk volna hozzátok. Én a walkingos beszúrást gyakoroltam, de a bal lábammal mindig elrontom, tehát lassan kilőhetem. Boxosakat mondott, mert abban ott a forgás, ponyval meg high is kilőve, de beszúrásra nem. A Mónival szerintem mi is u.a. fogjuk, de mi külön leszünk. Én miután bepánikoltam , (2x indultam neki W-nak és mindig elrontottam) vasárnap meg nem kerültem sorra. Szóval frankón leszerepeltem. Ma meg végig nyomtam az órát. Add-on bemelegítés eleje megvolt, a közepe a vendégeim miatt nem jött létre, nehézségeik akadtak:) nem volt koreo, de az erősítés sem megy zenére, vagy dumálok és javítok, vagy a N1re figyelek:):)Egyébként nekem sem megy a cuing:(:( A beszúráshoz semmit, azt Emi mondta még W+ tu és push vagy V meg A
769. r.m. (válaszként erre: 768. - Radiil)
2011. szept. 26. 22:15

hát, Emi sem dicsért az arcunkba :D Csak elmondta, hogy húzós napok elé nézünk :P


Én úgy mentem, hogy a leírások alapján egyáltalán nem ment a beszúrás. Már azért sem, mert nem tudok walkingolni és fent csak azok voltak. Próbáltam volna grapevine-nal, de azzal meg nem jött ki semmi jól. Úgyhogy végül egy walkingosat izzadtam ki vasárnap délutánra. A szimmetrikusat meg simán elcseszem mindig, de aztán Emi javasolt egy sarokhúzást a boxom végén, úgy kevésbé rontom el, de még van mit gyakorolni :S


Nem Grétával voltunk, bár ő is ott volt a Pólusban, de épp Pilatest tartott. Mármint a képzést. Gymstick nálunk is volt, de én arról lemaradtam, mert csak fél 12 körül érkeztem.


És Kata milyen jó kis tippeket mondott a beszúrásoshoz, hogy nem walkingosra szavaz? (ja, nálunk mókás lesz, mert mi hárman szoktunk együtt gyakorolni, illetve én Orsival, meg én Nikivel, de a héten már hárman gyakorlunk majd és a beszúrásosunk ugyanaz lesz. Meg ugyanarra a napra is vagyunk beosztva. Meg szeretnénk majd ugyanabba a csapatba is kerülni. Remélem, nem rakják vissza a tételeket majd a vizsgán, mert égő lenne mondjuk háromszor végigcsinálni ugyanazt a koreográfiát. Bár ehhez nagy bénaság kellene, hogy így húzzunk tételt :D

768. radiil (válaszként erre: 767. - R.m.)
2011. szept. 26. 18:37
A Kata legalább őszinte volt. Nekem csak a beszúrásos rész volt meg, de azt sem tudtam, leblokkoltam. Így még nem jártam sohase. Az a borzasztó, hogy előtte nap rengeteget próbáltam. Hát hazafelé én is tudtam volna sírni. Alig aludtunk valamit. Nálunk mindenki az Emi féle beszúrást és a boxos verziót próbálta előadni, fel is tünt neki, hogy mindenki walking-ozni akar:)Nekem a szimetria megy nehezen, a bal felemre nem tudok gondolkodni:( Ti nem is a Grétával voltatok??? ha tudom átlógtam volna...Ja meg volt egy gym stick-es promos óra utánna meg jó adag izomláz..
767. r.m. (válaszként erre: 766. - Radiil)
2011. szept. 25. 19:22

hát, Emi nem igazán mert semmit mondani. De mi is hihetetlenül bénák voltunk. Én azt hittem, túl sem élem a tegnapi napot. Ma már kicsit talán jobb volt, de tegnap minden egyes beszúrásos próbálkozásnál bőghetnékem volt leginkább. Ma délutánra már talán annyira nem, de nekem még csak ebédidőben született meg a koreóm, mert az összes korábbi koreómról kiderült, hogy nem jó. Illetve nem feltétlenül rossz, csak nehéz betanítani. Mármint mások is volt, hogy ugyanazt a 2 lépést kapcsolták össze és nem ment.


De szerintem mi sem voltunk túl ügyesek :S


De így van, még van négy hetünk :D :D :D

766. radiil (válaszként erre: 752. - R.m.)
2011. szept. 25. 18:52
Milyen volt az utsó hétvégétek??? Rólunk megállapította a Kata, hogy sík hülyék vagyunk. Szerinte 3 ember aki letudna vizsgázni.
765. radiil (válaszként erre: 764. - Picur08)
2011. szept. 25. 18:49
Valóban így utólag nem volt vészes, de még a java csak most jön. Egyébként szuper a modul kidolgozás. Nekem is megvan egy csoport társatoktól. Emi táborában pedig személyesen is találkoztam Vikivel. Ott személyesen is megköszöntem. Szerintem tanulhatóbb,mint a FC könyvek. Ma volt az utolsó gyaksza napunk. Katától megkaptuk, hogy ilyen béna csoporttal még nem találkozott az évek alatt. Nekem sem megy a koreo. Hát van 4 hetem:):) Rendes volt, mert a dorgálás után felvette a flipp flopp papucsát(magassarkúban volt:)) és beállt gyakorolni, sőt még vizsga koreokat is diktált:):)
764. picur08
2011. szept. 24. 16:46

Gratulálok hozzá! Így utólag egyáltalán nem volt nehéz, de persze mi is paráztunk előtte.

Mikor lesz az írásbeli? Nekem az volt a leghúzósabb, mert sok olyan kérdés volt, aminek köze nincs az aerobichoz. Egy akkori csoporttársunk (örök hála neki érte) próbálta kidolgozni a modulokat, 200 oldalban :)

763. radiil (válaszként erre: 762. - Picur08)
2011. szept. 19. 10:56
Köszi szépen! Azóta már túl vagyunk rajta, nagyjából ezek a kérdések voltak. Szerencsére sikerült. Most hogy ez megvan kezdődik a vizsga para!:):) a koreokkal eléggé szarul állok,ezért rá kell startolnom az elmélettel:)
762. picur08 (válaszként erre: 761. - Radiil)
2011. szept. 9. 14:28

Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem, volt jó pár alapfogalom a pedagógia témaköréből és talán a tanulás folyamata, illetve a jó edző/pedagógus jellemzői, ja és valami a stresszről.

Lehet segíteni egymásnak, és egyebet is, de persze csak diszkréten, mert attól is függ, kivel lesztek, de volt olyan év, ahol a nagy hangzavar miatt beszedték mindenki zh-ját és újra kellett írni.

761. radiil (válaszként erre: 758. - Picur08)
2011. szept. 9. 09:04
Köszi szépen. Nagyjából én is ilyenekre gondoltam. Pszichológiából mire lehet számítani. Az engem jobban aggaszt mert baromira száraz. Még neki sem láttam, pedig holnap írunk:)Puskázni tudtatok?
760. picur08 (válaszként erre: 759. - K.Andi89)
2011. szept. 8. 17:19

Szia!

Igen, helytálló, mivel befizetsz mindkét tanfolyamra, engednek a személyi edzőiből 50ezret. Az "alap" edzőtanfolyam (aerobic vagy testépítő) után is megkapja mindenki a lehetőséget, hogy ilyen kedvezménnyel végezze el a személyi edzőit.

2011. szept. 8. 17:04

sziasztok!

épp 2 napja jelentkeztem a fitness companyba, személyi edző képzésre, de nincs még előzetes képzettségem, ezért ugye elkell kezdenem az aerobic oktatóit, de azt írták, hogy ha így jelentkezek, akkor kedvezményesen 170.e helyett 120-ért kezdhetem el. Szerintetek egy helytálló?

és jelentkezik valaki a most októberben induló aerobik oktatóira??

758. picur08 (válaszként erre: 757. - Radiil)
2011. szept. 8. 14:50

Szia!

Átfogó kérdésekre lehet készülni, ahol ki kell fejteni egy adott témát, benne esetleg felsorolni dolgokat. Ha jól emlékszem, volt pl. olyan, hogy sorold fel a szervrendszereket, valamelyik szövet fajtái,kis -és nagyvérkör, az energianyerő folyamatok, gimnasztikánál tuti kell majd rajzolni, ott a gyakorlatok felosztása is lehet kérdés, edzéselméletből pl. az edzéselvek, kondícionális képességek fajtái. A lényeg, hogy lássák, érted a kérdést, és nem valami teljesen másról írsz, mindenképpen írjatok minden feladatra valamit, mert ha csak egyre nem írsz semmit, azon már nem tudnak segíteni és nem felel meg.

Sok sikert hozzá!

757. radiil
2011. szept. 5. 16:01
valaki tud tippeket adni, hogy a modulzáró vizsgán mikre lehet számítani??? Vasárnap írunk...
756. Hajna01
2011. aug. 24. 20:52

Sziasztok!


Megy valaki a Fitness Akadémiára szeptembertől?

Ha van aki igen, kérem írjon nekem!

Köszi:Hajna

2011. aug. 24. 11:15

Megy vki FC kongresszusra? most küldtek egy levelet, hogy féláron van ezen a héten!

szép napot :)

754. r.m. (válaszként erre: 753. - Radiil)
2011. aug. 23. 21:29

Oké, de két napot nálatok töltöttem, akkor feltűnhetett volna :)


Igen, nyáron volt vizsga, de az "csak" anatómia volt meg egy kis óravezetés, nem volt ennyi extra. Tehát lesz mit tanulnom :(


Éééééééééééés túl vagyok az elsőn :) Ducitornára végül nem jött el senki (mert meg sem hirdettem rendesen, mert... béna vagyok, hosszú...), a dinamikus jógára meg hárman jöttek végül és nagyon izgultam, de mindenki túlélte és úgy tűnt (meg ezt is mondták), hogy élvezték :)


Mondjuk az aerobik szempontjából ez nem számít gyakorlásnak, de jövő héten azért majd hátha jönnek majd a ducira is, ami aerobikos. Remélem :)


Amúgy pedig ilyen dög melegben nem csoda, ha nem jönnek az emberek, ne lombozódj le. Majd szeptembertől biztos tódulnak majd :D

753. radiil (válaszként erre: 752. - R.m.)
2011. aug. 23. 15:37

Azért mert a mi csapatunkban van. Egyébként a Kapsza Katától kaptunk fejmosást. A Gáspár Katától tartottam,hogy nagyon leszúr majd bennünket de finom és nőies volt:):)és persze nekünk nem jutott annyi az Emiből:) de Keszthelyen pótoltam.

Ha jól láttam a nyáron már 2 vizsgád volt!!! Oda is csak kellett tanulni...

jut eszembe!! sok sikert ma estére!! én tudom az elsőn végig dumáltam, poénkodtam. Ma este én is porondmester leszek, de totál kezdő a csapat, igy nem izgulok. Attól inkább, hogy nem jön el senki (meleg is van, na meg baromira lusták:(:(

752. r.m. (válaszként erre: 751. - Radiil)
2011. aug. 23. 08:01

hehe, nem is tűnt fel, hogy bárki lenne ötven körül - mondom én, hogy a sport látványosan fiatalít :D


(a lecseszésre pedig jópáran rá fogunk szolgálni majd megint szerintem, kezdek erősen betojni a vizsgától :D)

751. radiil (válaszként erre: 749. - R.m.)
2011. aug. 22. 22:13
Minden eddigihez: naná, hogy tök bénák voltunk az első alkalmakkor, pláne mikor ki kellett állni a csoporttársaink elé...kevés aki dance aerobikot akar, de a valóság az, hogy ebből is fogunk vizsgázni és erősítés ( ez kevesebb a gyakorlaton) is van a vizsgákban. A tanárok jók. A korosztály változó, nálunk van 50 év körüli is, de én is 35 évesen vágtam bele. A suli húzós mert szinte mindeni suli és meló, gyerekek, család mellett csinálja. Nekünk már csak 4 hét van vissza, és élveztem minden elméleti napot. A gyakszán meg volt, hogy fejmosást kaptunk, mert nem gyakoroltunk otthon. Igy lesz ez 3 hét múlva is. Én is ezt az oldalt olvasgattam mikor még vacilálgattam ,de nem bántam meg.
750. mancika9201 (válaszként erre: 749. - R.m.)
2011. aug. 22. 07:48

köszi, akkor vhogy én is kibírom ;)

szép napot :)

749. r.m. (válaszként erre: 748. - Mancika9201)
2011. aug. 21. 20:30

mennyire kemények? mintha ebéd előtt lenyomnál három aerobik órát, aztán ebéd után is ugyanennyit :)

Főleg az első 2-3 nap a kemény. Vagy csak hozzászoktunk :)

Abszolút az alap dolgoktól kezdve gyakorlunk mindent, meg lehet tanulni. Én például abszolút aerobik és koreográfia-analfabéta vagyok, de azért túl szoktam élni az oktatási napokat. Gyakoroljuk a zenehallgatást, az alaplépéseket (az első nap például csak erről szólt), utána pedig azok összekombinálását. Utána meg megint kicsit megkínoztak minket az alaplépésekkel, hogy minden tökéletes legyen.

748. mancika9201 (válaszként erre: 747. - R.m.)
2011. aug. 21. 16:01

engem szinte csak a gyakorlat érdekel. így nagy valószínűséggel az FC-t választom akkor.

mennyire kemények a gyakorlati napok?

edzettség szempontjából nem vagyok rossz, más sportot évekig versenyszerűen űztem. de az aerobikos edzettség egészen más.. alaplépésekre mennyire tanítják meg az embert? sajnos nekem a lépegetősdivel van problémám, de úgy vagyok vele, hogy egyszer kell rendesen megtanulni.

köszönöm és szép napot :)

747. r.m. (válaszként erre: 745. - Mancika9201)
2011. aug. 21. 14:33

az FC üzletpolitikája és önbizalma nekem sem igazán jön be, de a gyakorlati tanárokra, nem hogy nem lehet panasz, hanem kifejezetten jók!

FA oktatóiról nem tudok semmit, lehet, hogy ott is nagyon jók, de az FC-s oktatókra eddig még nem volt panaszom, Fi Emi szerintem például utánozhatatlan és nagyon jó tanár. Nem csak tud, hanem át is tudja adni a tudását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook