Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Abortuszra kényszerítve fórum

Abortuszra kényszerítve (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
910. szakalyadri (válaszként erre: 907. - Cef15f164f)
2011. jún. 1. 14:09
De igen,volt aki segített,és neki is fog az anyja biztos lehetsz benn.Egy szülő segít a gyerekének,a harag elszáll 1hét alatt.
909. 40163fd81d (válaszként erre: 895. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 14:08

Aha...számoljunk csak 27000 a gyes.

10000 körül a csp,a fiútól majd valamikor ha dolgozni fog,kap kb 20000-ret...60 ezret.

Az anyja most munkanélküli,pár hónap és nem kap egy fillért se,plusz elveszik tőle a csp-t,ha megszűnik a lány tanulóviszonya.

Szóval ,ha nem is kell albiba mennie,akkor is lesz reszi ktg,ami ha nagyon nagyon nagyon leredukálunk 30000 ft(nyista tévé telefon,net ,csak víz,villany gáz ,meg közös ktg)...szóval 30000 forintra te vígan bevállalnád ,hogy gyereket szülsz?

908. csgybzs (válaszként erre: 906. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 14:08
Na már megint kezdődik ez a meddő duma... és akkor ki lesz ott, ha öt év múlva munka nélkül mindketten az utcán lesznek???
907. cef15f164f (válaszként erre: 905. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 14:06
És neked senki nem segített?
906. szakalyadri (válaszként erre: 896. - Csgybzs)
2011. jún. 1. 14:05

És az ő életével mi van?Rá ki van tekintettel?

Ki lesz ott,ha esetleg 5év múlva közlik vele hogy sajnos meddő?!

2011. jún. 1. 14:04

16évesen szültem a fiam,mert akartam!Megoldottam!Dolgoztam,érettségiztem,diplomáztam!

Nekem senki mondja hogy lehetetlen!!!

904. 3ddb56abf2 (válaszként erre: 895. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 14:03
A cigányoknak eleve több segélyt adnak, mert a hülye magyar törvény szarul van megcsinálva -.-'
903. mgagi
2011. jún. 1. 14:02

Ha én lennék az ő helyébe én most az eszemre hallgatnék és bármennyire is fájna elvetetném a babát. Ne akarja, hogy elforduljon tőle mindenki.

Tanuljon, dolgozzon.

902. 40163fd81d (válaszként erre: 893. - N.Eszter)

Szerintem itt nem ez a buktató,mert miért is ne lehetne jó anya ,csak mert fiatal?:)

Szerintem itt az a probléma,hogy nem tehetné meg,hogy figyelmen kívül hagyja az anyja,a srác,és az ő szüleik véleményét.

Mert nem önálló,felnőtt nő,aki párkapcsolatban él ,hanem még egy gyerek.

De evvel sem lenne semmi probléma,ha minden érintett fél örülne ennek a gyereknek,de sajnos nem így van.

Nekem volt egy ismerősöm,aki 13 évesen szült.

Természetesen mindenki le volt döbbenve,de aztán megbeszélték ,még 12 hetes kor előtt,hogy megoldják közösen a dolgot, összeházasodtak a sráccal,és a szülők mindkét részről támogatták őket.Lett egy gyönyörű szép lányuk,közben elvégezte a csaj az általánost,aztán továbbtanult ,szóval minden jól alakult,de ehhez az kellett,hogy a szülők is vállalják a felelősséget,és beleegyezzenek.

901. Vivir (válaszként erre: 895. - Szakalyadri)
Arról nem is beszélve, hogy a romák többségének eszébe se jut, hogy dolgozzon.
900. 3ddb56abf2 (válaszként erre: 892. - 40163fd81d)
Hát munkát találni nagyon nehéz lesz neki gyerekkel. Egyik barátnőmnek már 5 éves a gyereke, de csak most talált állást, mert amint meghallják h gyereke van, már nem kell senkinek, nemhogy megsajnálják :(
2011. jún. 1. 14:01
Rosszindulatúak vagytok!!!
898. Vivir (válaszként erre: 892. - 40163fd81d)
2011. jún. 1. 14:01

Pont ezért az édesanyjának talán nem kidobnia kéne meg megzsarolnia, eldobnia, mert még inkább az lesz, hogy ha nem lesz senkije, mert mindenki ellöki, még inkább akarni fogja azt a gyereket, hogy legyen mellette valaki!

Talán inkább le kéne ülni nyugodtan és elbeszélgetni...

A jelen körülmények között nem tartom valószínűnek, hogy bárki leült vele nyugodtan beszélgetni, érzésekről, tényekről, mindenki kifejezte a felháborodását, meg az elvárásait és neki meg odadobták a törölközőt, kezdjen vele amit akar! Mikor amúgy is nehéz helyzetben van.

Ez az első reakció... helyén is van, de még van idejük dűlőre jutni.

897. cef15f164f (válaszként erre: 895. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 14:00
Ha más nem, akkor meg majd ő is megy lopni a boltba meg leszedi a szomszéd borsóját, mi meg majd sajnáljuk szegény megélhetési bűnözőt, hogy rászorul.
896. csgybzs (válaszként erre: 895. - Szakalyadri)
2011. jún. 1. 13:59

Meg fogja tudni oldani? hol élsz Te mondd??

Ha annyira meg tudja, oldja meg egyedül!! Nem kell egy másik ember életét, sőt még ki tudja hányét tönkretenni!

895. szakalyadri (válaszként erre: 892. - 40163fd81d)
2011. jún. 1. 13:57

Miért lenne önző?!

Lehet hogy ő nem kaphat GYES-t,de nagyszülő is kérheti,anyukája igénybe tudja venni a baba után!!!Talál majd bölcsit és elmegy dolgozni,mindig van megoldás csak keresni kell!Apuka meg igenis vállaljon felelősséget,fizessen gyerektartást.Jár a családi pótlék is alanyi jogon,még ha nem dolgozott akkor is.

Kár hogy nem azt kéred,tépje ki a szívét!Én is megtartanám.A romák érdekes módon nem is gondolkodnak ezen,még fel sem merül bennük,mégsem halnak éhen.Na nem ez a követendő példa,de meg fogja tudni oldani!

894. cef15f164f (válaszként erre: 892. - 40163fd81d)
2011. jún. 1. 13:53
Nem is olyan hihetetlen táncosbarbi leírása. Eddig is megkapott mindent, és eztán is azt várja.
2011. jún. 1. 13:51

Ha én az anyja lennék, elvinném egy olyan helyre, ahol újszülött baba van.Mert ennek a lánynak fogalma sincs, mivel jár egy csecsemő ellátása, gondozása.

Az anyasághoz nem kötelező az alkalmassági vizsga, pedig nagyon sokan megbuknának, pláne 18 évesen gyerekfejjel, éretlenül.

Azt kéne felfognia, hogy ez egy életre szóló döntés.Nincs olyan, hogy megunom, félreteszem, pihenni akarok, bulizni megyek.Ez éveken át tartó, napi 24 órás szolgálat.

Aki ezt nem tudja, az nagyot fog csodálkozni.

892. 40163fd81d (válaszként erre: 887. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:50

Persze eldöntötte,oké ,meg is értem.

Azt is elfogadom,ha megszüli és a srác dolgozni fog ,akkor kap gyerektartást,oké.

Ezen kívül semmi pénz nem fog járni neki,mivel nem dolgozott még.Az anyja ha jól tudom,elküldte otthonról,ha megszüli a gyereket,a másik család szintén nem fogja támogatni,akkor mégis miből akarja eltartani önmagát és egy gyereket?

Ez a lány azt sem tudja még,mennyibe kerül a rezsi,a közös költség,a ....minden.Fogalma nincs arról,hogy mennyi pénz kell ahhoz ,hogy egyáltalán egyedül a saját lábára tudjon állni ma egy felnőtt ember.

Ha meg arra számít,hogy majd a gyerek láttán megenyhülnek ,és akkor támogatják majd,esetleg elmegy dolgozni,és az anyja neveli majd a gyerekét,akkor ez a döntés rossz döntés.

Pedig ez valahogy így fog alakulni,mert egyedül képtelen lesz megoldani.

Szóval a döntése önző,zsarolás.

891. Vivir (válaszként erre: 889. - Cef15f164f)
2011. jún. 1. 13:47

Tulajdonképpen be tudnád, csak csúnya lenne a monitorod. :)

Azt hiszem, megérteném... talán... de azért szóltam, mert folyamatosan be van idézgetve amit írtam, nem csak általad.

890. csgybzs (válaszként erre: 889. - Cef15f164f)
2011. jún. 1. 13:45
:D :D :D
889. cef15f164f (válaszként erre: 885. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:42
Piros filccel nem tudom karikázni, hogy pontosan mit mire reagálok.
888. Vivir (válaszként erre: 887. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:39

Mellesleg 5,5 hetes terhes, szóval éppenséggel Te a Te véleményeddel még 7 hétig meggyőzheted!

(mondjuk ha az anyja lennék, nem észérvekkel próbálnék hatni rá, mert láthatóan az érzéseire hallgat, szóval ott próbálkoznék)

887. Vivir (válaszként erre: 883. - A0c1361e44)
2011. jún. 1. 13:33
Én nem gratuláltam a lánynak, szóval vegyél vissza kicsit, ha megtartja a saját döntése lesz. Ugyanis mire hozzászóltam a fórumhoz már eldöntötte. Mellesleg eleve úgy indította a fórumot, hogy kényszerítik, vagyis ő nem akarja.
886. csgybzs (válaszként erre: 885. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:33
Félre értés ne essék. Én nem odamondogatni akarok Neked. Tök fölösleges lenne. Csak eltérő véleményen vagyunk és mindenki a sajátját érzi jogosabbnak. Én nem érzem, hogy bántanálak, de ha igen, elnézést. Én nem szeretem az utálkozó topikokat.
885. Vivir
2011. jún. 1. 13:31

Tényleg semmit nem tudok a fiú érzéseiről, de a férfiakról általában igen. És a legtöbbnek semmiféle érzelmi megterhelést nem jelent hogy a barátnőjük/ párjuk abortuszon volt. És itt most az ellenpéldából lenne a kevesebb.

... most aztán úgy odamondogattatok, hogy megfogtatok, szóhoz sem jutok!

Csak megjegyzem, nem kell idézgetni tőlem, tudom, mit írtam a véleményetekkel ellentétben nem vagyok értelmi fogyatékos.

884. cef15f164f (válaszként erre: 881. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:10

"Meg aztán eszembe jutott ez az egész, hogy az utcára kerül a gyerekkel. Igazából úgy tűnik, hogy az anyagi feltételeit lehetne biztosítani. Inkább a nemakarás a nagyobb gond."

Ez a gondolatmenet amiért egy kis piócának tűnik a csaj. Ő eltervezte, hogy majd szépen beköltözik anyósék tetőterébe. Uram bocsá, talán érthető, hogy se a fiúnak se az anyósnak nincs ínyére, és talán nekik is van beleszólásuk (kiváltképp az ingatlan tulajdonosának). Nem akar segíteni, mert nem kötelessége.

"Ilyen helyzetben azért a férfiak könnyebben beszélnek, hogy akarom, vagy nem akarom, mert nekik semmit nem jelent egy abortusz."

A csaj meg könnyen vállal be gyereket, ha nem neki kell dolgozni a megélhetésért meg majd beköltözik más lakásába.

883. a0c1361e44 (válaszként erre: 881. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:09

Mindig visszakanyarodunk, hogy a fiúk nem tudják mit jelent ez.

Hát énsem. El nem tudom képzelni, hogy milyen egy abortusz és ráadásul azt sem, hogy milyen fogamzásgátló tablettát szedni. Nem szedtem sosem tablettát és nem volt abortuszom és lám nem lettem terhes úgy, hogy valaki nyakába akasszam a gyerekem.

Nem tudhatod, hogy a fiú mit érez, azt sem, hogy miért nem akar gyereket és semmit. Pont annyira nem tudsz semmit a fiúról, ahogy a lányról sem. Lehet, hogy a lány egy alacsony IQ-val rendelkező lány, akinek pont elég volt a te gratulációd, hozzászólásod ahhoz, hogy megtartsa a gyereket annak ellenére, hogy senki más nem akarja. Ennek a lénynak az érzelmeivel gond van és nem azért mert tombolnak a hormonok, hanem azért mert önző. Csak az a fontos, hogy ő mit akar és baromira nem érdekli senki más. Sem az anyja, sem a pasija, sem a pasi családja.

És azt sem tudhatjuk, hogy a fiú nem akar e még tovább tanulni. Nem mindenki elégszik meg a semmi tudással. Valószínű, hogy nem utcaseprőként szeretne dolgozni, így szüksége van az iskolákra.

882. csgybzs (válaszként erre: 881. - Vivir)
2011. jún. 1. 13:08
Az abortusz talán valóban nem. De az utána következő 20 év (amennyiben megtartja) nagyon is.......
881. Vivir (válaszként erre: 880. - Cef15f164f)
2011. jún. 1. 12:57

Jó, most nem a család fenntartás miatt kérdeztem, hanem hogy akkor ezek szerint a srácot a továbbtanulásban nem akadályozza semmi, mert addigra végez.

Meg aztán eszembe jutott ez az egész, hogy az utcára kerül a gyerekkel. Igazából úgy tűnik, hogy az anyagi feltételeit lehetne biztosítani. Inkább a nemakarás a nagyobb gond.

Ilyen helyzetben azért a férfiak könnyebben beszélnek, hogy akarom, vagy nem akarom, mert nekik semmit nem jelent egy abortusz.

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook