Ab King Pro vagy Easy Shaper? Melyik a jobb? (tudásbázis)
Szia!
Megtudnánd mondani hogy hány kilóig terhelhető. Hátha le van írva valamelyik papírjára. Mert ha 130 kg akkor érdekelne a dolog!Egyébként megvagy vele elégedve?
Üdv Brigi
szia Gratula.és a combodról arrol hogyan fogysz az külö torna?Vagy van leg magiced is?
és neked eredeti topshopos? Vagy ez a king gym?
bocs hogy ennyit kérdeztem de érdekel a dolog
én is az Intersparban vettem meg, lassan egy hete.ahoz sajnos nem járt diéta füzet.Nem tudtok valamit ajánlani, hogy hol tudnék olyat szerezni?
estleg lefénymásolni?
Szia,(az Ab King Prot megvásároltam 15.08.2007.)
Nos szerintem aki azt állítja, hogy az Ab King Pro nem használ, az nem jól használta.. Ha a következő mennyiséget megcsinálja az ember,
( akkor a hasa alaposan meg van dolgozva.)
-napi 100 felülés-kb.5- perc!,-kezdve az 1 nehézségi fokozattal, ha már túl könnyű akkor következik egy nehezebb fokozat....stb.....az eredmény 100 nap elteltével garantáltan izmosabb hasfal! Tehát Kitartás.
Nos szerintem azt állítja, hogy az ab king pro nem használ, az valamit nagyon rosszul csinál. Ha csak azt a minimális mennyiséget megcsinálja az ember, amit hozzá járó könyvben leírnak, akkor az ember kellemesen fáradva kell fel a géptől úgy hogy közben a hasa alaposan meg van dolgozva.
Na perce nem 3 perc kell hozzá. Próbáljon is megcsinálna valaki 80 felülést vele, négy különbőző gyakorlatot 3 perc alatt végrehajtani.
Nem kell ide semmi más, csak egy kitartás semmi más. De sajnos az embernépség ilyen, ami rögtön nem használ az már rossz, meg selejt, meg semmi haszna. Én csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Mi is vettünk nemrég egy AB KING PRO-t, és szerintem nagyon is jó! Pár perc alatt alaposan megdolgoztatja a hasizmot. Közben lehet tévézni is, így elterelődik az ember gondolata arról, hogy épp tornázik. Ha valaki fogyni is szeretne (mint én), akkor diétázzon mellé!
Az első pár felülés az borzalmas,de csak addig, amíg az ember rá nem jön a technikájára. Utána már kifejezetten jól esik vele "dolgozni". Holnap lesz két hete, hogy megvettük, így őrületes eredményekről még nem tudok beszámolni, de az biztos, hogy a hasizmot rövid idő alatt erősíti! A tévében leadott reklámfilmek mindig alaposan túloznak, ezt már megszokhattátok. Tíz nap alatt senki nem lesz nádszál karcsú, de a rendszeres használat biztos vagyok benne, hogy meghozza az eredményt. Olyan embereknek való, akiknek nincs sok idejük/kedvük a napi tornához. Ez a szerkentyű 5 perc alatt alaposan megtornáztatja a hasizmunkat! Akinek ez a célja, az szerintem nem fog csalódni benne.
bocs: Tereza
Persze, aki tíz újjal és vakon gépel, ne csodálkozzon ha tele van hibával. (Még jó,hogy nem helyesírásival. :)
Teeza drága a rugalmas még meg van, de a fiatal? :)
Mégis megvettem az íeasy-t. Csinálni nagyon jó vele a gyakorlatokat, az eredmény még várat magára. ígondolom kell min. 1 hónap a változáshoz.
További ajánlott fórumok:
- 5 Mins Shaper fitneszgép tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Easy shaperhez gyakorlatok
- Szerintetek az Ab Rocket, Ab King Pro vagy az Ab Trainer használ jobban? És az úgynevezett Vibra Tone-ról mit gondoltok?
- Van valakinek Easy Shaper használati útmutatója?
- Easy shaper vagy Slim shaper? Melyik hatásosabb?
- Melyik jobb termék a tv shop-ból a form shaper vagy a tv product-nál a form shaper? Ugyanúgy néznek ki, de az egyik olcsóbb.