Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A zöldszemű szörny...Segítsetek. Tanáccsal, bármivel. fórum

A zöldszemű szörny...Segítsetek. Tanáccsal, bármivel. (beszélgetős fórum)


1 2
33. Álomleány (válaszként erre: 25. - Pasionella)
2013. febr. 15. 11:34

Ú ez durva! Ezt igazából Te találod ki, és mivel nem bízol saját magadban, el is akarod hinni, hogy így van... hehe

Ne fantáziálj. Nem a pasival van a baj, hanem veled.

Én másfél évig éltem távolabbi-közelebbi távkapcsolatban a párommal, mire össze tudtunk költözni. Én is volt, hogy nem bírtam felhívni többször is, de megbíztam benne, és nem azon kezdtem el agyalni, hogy nyáron a balatonon vajon megcsal-e... :)ebben csak reménykedhetek, de nem mérgeztem meg a kapcsolatunkat kitalációkkal. Ha jobbat talált volna, elment volna. Az még nem indok, hogy nem veszi fel a telefont arra, hogy nőzni van.

32. foxika (válaszként erre: 11. - Pasionella)
2013. febr. 14. 13:25
Segíthet elásni a zoldszornyedet.
31. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 1. - Pasionella)
2013. febr. 14. 12:16

Ezt az alapoknál kell kezdeni.

Valahogy magadévá kell tenni azt az alapelvet, hogy olyan, felesleges dolgokba amik nem visznek előbbre, értelmes ember nem öl energiát.

A féltékenység is egy ilyen dolog.

30. ittmost (válaszként erre: 25. - Pasionella)
2013. febr. 14. 11:17
Sztem nem őrültség.El kell fogadni,hogy akár ez is előfordulhatott.És ha te erre képesnek tartod őt,hogy ezt teszi,akkor hagyd ott.Ez nem jelenti azt,hogy képes is rá,de azt igen,hogy te meg fogsz hülyülni mellette,ha megint előfordul,hogy akár csak 20 percig nem lesz elérhető.Így nem lehet élni.
29. nicole. (válaszként erre: 25. - Pasionella)
2013. febr. 14. 11:14
bízz már egy picit magadban...vagy annyira jó nő és ember, hogy lehessen téged imádni, hidd el hogy szeretnek és engedd! amíg te nem hiszed el, addig folyamatosan kételkedni fogsz
28. ittmost (válaszként erre: 10. - Pasionella)
2013. febr. 14. 11:13

Ez még nagyon fiatal kapcsolat,megértem,ha asrác nem akar összeköltözni. Inkább erre kéne fókuszálni,hogy melyikőtök mennyire akar együtt lenni a másikkal.Ha ő még vonakodik,én ezen gondolkoznék el.

Sok kapcsolat így indul,hogy az ember nehezen bízik meg a másikban,mert az előző átejtette.Ne érezd magad hülyének emiatt,csak ne mutasd ki,mert azzal árthatsz magadnak is.

A pszichológus segíthet abban,hogy reálisabban lásd,hogy valójában miért is vagy féltékeny,és akkor már könnyebb túllépni rajta.

27. 9f86e86d50 (válaszként erre: 1. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:51

A távolság egyfajta szépségpúdere a kapcsolatoknak. Ilyenkor nincs meg a hétköznapi csúfságok sokasága. A hazugságuk miattunk is keletkezhetnek magunkban, és a félreértések ha nem rendezzük le nyomban akkor hazugságként is értelmezhetőek. A konkrét bizonyíték sem elég konkrét ha nincs esetleges szembesítés. A vita jó, ha van megegyezés és megbeszélés. A veszekedés eredménytelen.

Túl sokat gondolkozol azon mi lehetne, mit tehetne, ahelyett, hogy azt élveznéd amit kapsz!


Hogy mit csinálj? Egy gyümölcstortát, mert azt szeretem. :)

26. klarika5 (válaszként erre: 25. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:27

Igen,őrültség:)

Szegény pasi valóban lehet fáradt, és egy jó alvásra vágyik csak.

Az egyik telefonomat én is mindig kikapcsolom, mikor töltöm.Hihető.

Javaslatom: ne légy neki AZONNAL elérhető! Találj ki ezt, azt, hogy esetleg benne is felébredjen az a zöldszemű szörny. De ez is kétesélyes:vagy eloltja, vagy felszítja a lángot.

De leginkább kösd le a gondolataidat valamivel, hogy ne midig körülötte forogjon.

2013. febr. 14. 10:19

Csak, hogy értsétek mennyire elvetemült ötleteim vannak...

Tegnap este 19:30kor leraktuk a telefont mert lemerült és felrakta töltőre, mondta 1 óra múlva hívjam kb. Nincs az ágya közelében konektor, ezért.

Hívtam 1 óra múlva de az a telefon be sem volt kapcsolva. Próbáltam hívni a másikon, 55 perc múlva sikerült elérni, akkor bekapcsolta a másikat is és beszéltünk. Félig aludt.

Bevett egy fájdalomcsillapítót és teljesen bealudt tőle. Tény és való, hogy máskor is így hatott rá, illetve vannak fázisai amikor annyira mélyen alszik, hogy semmit sem hal maga körül.

Szóval 2 óra telt el mióta utoljára beszéltünk.

Persze én elkezdtem máson gondolkodni...

MI van ha nőnél volt, azért nem vette fel és gyorsan lerendezte, úgy 1 órája lehetett a nőre az én agyam szerint... majd otthagyott csapott papott és szaladt haza, hogy tudjon velem beszélni telefonon...

Na ehhez mit szóltok? azon kívül, hogy őrültség?

24. b74f6e5cdd (válaszként erre: 12. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:10

Viszont megérdemled, hogy megbecsüljenek, szeressenek és el kell hinned, hogy ez a pasi, most pont az lesz aki ezt megadja neked!

Élvezd, hogy szeretve vagy, ne kattogj btaságokon!

2013. febr. 14. 10:08
Pasionella, mit hazudott a múltjával kapcsolatban?
22. nicole. (válaszként erre: 1. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:05
gondolj bele....lehetne ő jobb párod, társad akkor ha tudnád biztosan, hogy csak te vagy? akkor sem tudna jobb lenni...mert így is tökéletes, ne nyírd magad! tönkre vágsz mindent...inkább élvezd a kapcsolatotokat és őt
21. klarika5 (válaszként erre: 17. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:04

A pasikról minden elhihető:)

Van, aki két családot gondoz. Csak azok nem tudnak egymásról.A pasi meg már nem tud kiszállni a mókuskerékből, mert gyáva.

Meg az is, hogy hét közben szőke, hét végén fekete. S közben hiszi, hogy ő milyen kapós pasi.

Tréfával félre: ez emberfüggő. A becsületes ember nem veri át a párját 100 km-ről arrébb sem. Kérdés, hogy mennyire becsületes a párod.Azt meg "lakva lehet megismerni" Most még ne add fel, s egy darabig felhőtlenül bízz benne!

2013. febr. 14. 10:03
Ne hagyd, hogy a zöldszemű miniszörny alagutat fúrjon az agyadig..:o)
19. 3f2a864951 (válaszként erre: 3. - Pasionella)
2013. febr. 14. 10:02

Erre nincs univerzalis gyogyir, vagy tanacs. Nem tudom, mit kovethetett el, hogy elvesztetted benne a bizalmadat.


Ha kemenyen dolgozik azon, hogy visszaszerezze es megsem megy, akkor erre nincs varazsige.


Mindenkinek van multja. Ha szereted, vagy erzek iranta valamit, tul tudsz rajta lepni. Ha nem, s csak egy akarmilyen tars kell magad melle, akkor ne eroltesd.

18. Karyka
2013. febr. 14. 10:00

szia!


hazudott amúltjával kapcsolatban na és? Nem tudom milyen nagy hazugság lehetett ami hatással lehet rád vagy a kapcsitokra, dehát ki ne hazudik a múltról??

Én egy évig éltem a férjemmel az elején távkapcsolatban ,ugyanígy állandóan beszéltünk, bár csak két hetente találkoztunk. Ha látod, hogy állandóan érted van akkor meg kell bízni benne,csak saját magadat mérgezed ha állandóan ezen parázol mi van ha megcsal. És mi van ha te megcsalod? Ő sem látja!!!

Tudom nehéz egy csalódás után,de lapozzál, új ember, új kapcsolat van. Az összeköltözéssel meg hamarosan megoldódik a dolog:)

17. Pasionella (válaszként erre: 14. - Beanadt)
2013. febr. 14. 10:00

Tudom, hogy nem neki kellene bűnhődnie...

Neki igyekszem nem kimutatni a féltékenységem de gondolom nem hülye...


Egyébként szerinted jönne minden hétvégén ha lenne neki otthon más aki közel van? nem kerül pénzbe, energiába stb...?

16. klarika5 (válaszként erre: 15. - Klarika5)
2013. febr. 14. 09:55
kiforogja:)
2013. febr. 14. 09:53
Hát ebben az esetben - ha már szó volt köztetek a közeledésről - akkor megbíznék benne, és kivárnám az időt. De gyakori, hogy ez az idő nem jön el, viszont kényelmes megoldás egy pasinak a hétvégenkénti udvarlás. Ha 18 volnál, azt mondanám, majd kifirigja az idő. De 27 évesen már, gondolom vágysz egy hagyományos kapcsolatra. Ha jó amúgy a srác, akkor feccölj bele még 1 évet!
14. beanadt (válaszként erre: 12. - Pasionella)
2013. febr. 14. 09:53
De most egy másik emberről van szó, Ő tiszta lappal indult, nem bűnhődhet az előző rossz tapasztalat miatt. Engem is megcsaltak, 11 év után lett vége. Az új kapcsolatomba nem hoztam be.
13. beanadt (válaszként erre: 9. - Klarika5)
2013. febr. 14. 09:51
Nagyon sokan maradnak benne egy kapcsolatban, mert attól félnek hogy mi lesz utána, hogy nem találnak mást, jobbat, egyedül maradnak... nagyon sokan félnek a változástól - sajnos, ezért nem mernek lépni.
2013. febr. 14. 09:51

Ja amit nem írtam de fontos lehet.

Előtte volt egy 8 éves kapcsolatom. Az megcsalás miatt ért véget. Megcsalt, megalázott, hazudott hónapokig.

11. Pasionella (válaszként erre: 6. - Foxika)
2013. febr. 14. 09:50
Már nagyon sokat gondoltam rá. Magánra sajnos nincs pénzem, sztk-ba meg nem nagyon mertem menni meg egyébként ha mindent nekem kellene eldönteni, hogy mit merre hogyan.... akkor Ő hogyan tudna segíteni?
10. Pasionella (válaszként erre: 9. - Klarika5)
2013. febr. 14. 09:50
Ha minden jól megy akkor 2-3 hónap múlva összeköltözünk. Ő most elvesztette a munkahelyét, leginkább ettől függ merre és hogyan költözünk össze, na meg 1 hónappal ezelőtt Ő még azt mondta nem érzi azt, hogy már itt lenne az ideje az összeköltözésnek. Én 27, Ő 29.
2013. febr. 14. 09:48

Az biztos, hogy hosszú távon ez nem kapcsolat. Tervezhetnétek lassan a közös jövőt.

Érdekes, hogy más fórumokon is felbukkan hasonló téma. A pasik éveken át belemennek az ilyen távkapcsolatba, a lányok meg éveken át tűrnek, várnak. A múltkor egy lány felkapta a vizet, mert azt írták neki, hogy tűrheti el, hogy vár egy olyan fiúra évek óta, aki előbb be akarja fejezni az iskoláit, majd anyagilag helyre akar jönni, majd lelkileg megerősödni, de mindig csak hárít. Ott is azt írta a lány, hogy minden éjjel hajnalig beszélgetnek a chat-en, tehát nem csalhatja meg a fiú, nem jár el szórakozni.De persze izgatta a dolog fonáksága, mert kiírta a fórumtémát, hogy bízhat-e a srácban. De ő már elpazarolt több évet, s nem volt boldog. Ha mered kockáztatni, akkor én hangot adnék annak, hogy meddig lesz nektek ilyen távkapcsolatotok? Mert ez neked nem elegendő. Persze a válasz kétesélyes. Inkább nem biztatlak erre. Magam viszont meglépném. Nem hagynám, hogy az élet elmenjen mellettem, s én csak várjam a hétvégéket. Mert több a hétköznap, mint az ünnepnap.

8. b74f6e5cdd (válaszként erre: 6. - Foxika)
2013. febr. 14. 09:47
Pontosan!
7. b74f6e5cdd (válaszként erre: 3. - Pasionella)
2013. febr. 14. 09:46
Magadtól tudsz, nehari de erről fórumot indítani, nos át felesleges volt, magadnak kell megoldani. ha leírtad reálisan mizu, minek erről fórum? Nincs gond..szeret téged, bízni kell ha nem megy, akkor kuka! Ennyi!
2013. febr. 14. 09:46
Néha egy pszichológus mindent megold.
5. beanadt (válaszként erre: 3. - Pasionella)
2013. febr. 14. 09:44
Talán túl sokat gondolkozol... élvezd hogy van Neked, és ne rontsd el képzelgésekkel!
2013. febr. 14. 09:43
Bízz benne!Mást nem igen tehetsz!:)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook