A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
??
el ne menj?
miért?
nem akartalak megbántani, hé!!!
az az igazság,hogy nem nagyon olvasom ezt a topikot, ezért nem tudtam, hogy innen már messze elkanyarodtatok a valóvilágról.
szerintem félreértettél, vagy én Téged.
:)
bocsánat, azt hittem, a Való világ topik folytatása ez.Gondoltam, a szereplők életének folytatása is ide tartozik.
Elnézést!
kérem Hoxát, törölje innen.
ez egy fontos információ volt..
nem én vagyok a fórumindító,de ezt nem lehetne inkább a másik topicba tenni..?Persze,nem kötekedésből kérdem;)
Szexi csajjal forgatott klipet Béci
2011-05-22 13:31:31
VV Zsófi után egy másik exvillalakó, Béci is klipet forgatott. A Legnagyobb című dalt már hallhattuk a ValóVilág 4 döntőjében, azóta már több mint százezren látták a YouTube-on, ehhez készített videót Rácz Béla Éder Krisztián – ismertebb nevén SP –, Düki és a 2010-es Királynőben feltűnt Béres Evelin segítségével, de Gigi is feltűnt a színtéren. Tánc, erotika, és ami a kulisszák mögött van: belestünk a klipforgatásra!
Szia sünike!
Köszönöm a választ!:)
Na csá fiúk, lányok, megjöttem én is...:))
Szép napot mindenkinek!!
EGYszer régen, valahol, valamelyik topicban már volt erről szó, nem tudom, hogy melyikben, de tény, hogy már firtatták páran ezt a kérdést, és hoxa válaszolt, hogy mert éppen ez jutott eszükbe, vagy mi, de nem más szóból variálták...
Pontosan nem tudom a választ, de ez a lényege...
Én is így voltam vele,nagyon jól éreztem magam akkor.Sok vidámságot hozott az életünkbe és én is sziporkáztam mellette.:)
Szinte megviselt a múltkori rímelés,azért is nincs kedvem oda írogatni.Ma itt volt egy pillanatra és rám tört a hiánya:(