A "viszkis" (beszélgetés)
Szerintem meg forduljon fel! De úgyis felfog! :)
Azért én minden jót kívánok neki.
Sajnos saját tapasztalat.
Nem sajnálom tőle, csak kár túllihegni a diplomáját, mint ahogy sokan teszik. Olyanból is van elég, amit te írtál, de olyanból is, aki ott diplomázik. Egyébként ahogy elnéztem, bár lehet én láttam rosszul, neki sem olyan nyüszge a teste, nem hiszem, hogy nem edzette bent magát.
Ennyit látsz a tévéből. :)))
Kommunikáció szakon végzett, ugye? Biztos, hogy hallunk még róla. Talán saját "tóksója" is lesz :-)
Hát nem bizos, hogy nem ijednék meg tőle, ha egy gyéren világított utcán szembe jönne velem....Egyébként kiváncsian várom, hogy eltűnik-e a süllyesztőben v hallani fogunk róla poz v neg dolgokat....
Nehogy sajnáld már tőle azt a papírt. lehet a seggét törölheti vele ki az életben. Nagyon sok főiskolai ember munkanélküli. Manapság nem biztos hogy előny,sajnos.Ő legalább hasznosan töltötte az idejét. Nem úgy mint az ottlakók többsége. Hogy csak gyúrnak,már majd kicsattan a karjuk,hogy aztán ha kijönnek majd még több embert tudjanak megverni,meg bosszút állni.
Azért nem jár neki ugyanaz, mert többszörös bűnelkövető. Talán nem véletlen, hogy egyes munkakörökbe erkölcsi bizonyítványt kérnek, ill. bizonyos tevékenységektől akár X időre eltiltanak valakit.
Elhiszem, sőt tudom. Én se a levegőbe beszélek.
Nem egyezik. Nem baj. :)
azért egy sorozatgyilkost nem vennék egy bankrablóval egy lapra. hidd el még bent sem veszik a rabok egymás közt..
a lényegen nem változtat, nem egyezik a véleményünk, gond ez? :)
Persze. Mást meg élete végéig szopatni kell, mert "rossz" vér csörgedezik az ereiben. Hagyjál már!
Igen olyan:))) Ha megszökik nem üli le becsülettel Érted???????:)) Miért ne járna neki ugyanaz mint neked vagy nekem. A cini is leülte és éli tovább életét. Emberek vagyunk. Mindenki hibázhat. Ki így ki úgy.
Korongozzon köcsögöt és hamutálat élete végéig!
Majd jön az, hogy miért mondasz ilyet, ő is elvégzett főiskolát a börtönben meg még kerámiázott is vagy mit csinált... -.- :DD Mindig ki kell hangsúlyozni a tv-ben is... Mintha nem lett volna rá elég ideje, és folyamatos műszakban dolgozva, háztartást vezetve csinálta volna meg a nyamvadt főiskoláját.
K. Attila kicsit leleményesebb volt. Vagy csak azért vagyok elfogult vele, mert személyesen ismerem/jük? :)
Legalább fellendíti neki a bolt forgalmát.
Szerintem felkapják az emberek arra is a fejüket, de ettől még A.A. sem lesz jobb.
Lentebb említésre került, hogy nem ölt embert, és bezzeg mennyit osztanak gyilkosoknak. Valakire rálőni, az gyilkossági kísérlet, nem? Ráadásul közben hány embert veszélyeztetett?
Utcán már nem fog élni, az tuti.
Leülte becsülettel? :) Az milyen, nem szökött meg, mert nem tudott? Nem egészen ugyanaz jár neki, mert priuszos. Ez talán nem véletlen.
Igazad van amúgy! Én sem értem miért kell őt sztárolni...hisz még lőtt is egy őrre (az más dolog, hogy szerencsére nem találta el).
Engem az is felháborít, hogy tele van az ország diplomás, munkanélküli fiatalokkal, akik évekig tanultak a saját, vagy szüleik által megkeresett pénzen és nem tudnak elhelyezkedni. Ez a bűnöző meg majd még válogathat is a munkahelyek között?
Nem értem miért kell belőle ekkora sztárt csinálni...azért ne felejtsük el, hogy majdnem ölt is.
Gyönyörű a kacajod!
Egyébként ez nem az én véleményem (ezért is tettem idézőjelbe), az újságírók nevezték így annak idején.
Na, nem kell őt félteni:-)
Talán ez azért van, mert amit most említettél, ammak bármrlyikünk áldozatául eshetett, míg Ambrus a bankokat vette célba, ezáltal egy "modern Tell Vilmos" lett belőle.
Nekem senki nem drukkolt. Valahogy sikerült rablás, ivás, és rivaldafény nélkül. Ehhez ember kell. Ez meg egy idióta.