A szüleim katasztrofálisak (beszélgetés)
Nem tudom milyen vagyok, de a szüleim is normális lelkületűek,.. nyilván nem ismeri a lány szüleit egyikőnk sem, de honnan tudjátok, hogy milyenek ők??
ezen a világon mindenki jó szülő, hogy ti csak ezt az oldalt látjátok??
Akkor költözzön el albérletbe és ne a szüleit kritizálja.
Ennyivel el lehetne intézni, de sokkal egyszerűbb mindennek elmondani őket, mint cselekedni.
Látod? Neked tökéletes a kapcsolatod a szüleiddel. Vajon miért? Gondolom azért, mert olyan vagy, amilyen gyereket elképzel az ember:)
De sajnos vannak kivételek.
Ahhoz, hogy ő mit írt egy másik topikban, semmi közöd!
Nem illik ide citálni másik topikban írt hozzászólást.
Ez nagyon klassz érv volt, gratulálok!
Csak ennyire futotta?
Na!
Ne tartsd vissza magad!
Engem szórakoztatsz! Nosza!
Na de mi tartja vissza az önálló élettől?
Fiatalok ezrei indulnak úgy neki az életnek, hogy nem tolnak a szülők a fenekük alá egy lakást, sőt sok esetben semmit.
És miből fizeti?
Persze jó megoldás lenne, de ahhoz dolgozni is kellene.
Nem neveztem kuplerájnak, kikérem magamnak!!!
Azt írtam, hogy 3 gyerek szanaszét hagyja a játékait, és ezért állandó a kupleráj.
De a kupleráj emlegetése úgy látom érzékenyen érint!...vajon miért?
Pedig adhatnék neked tanácsot, mert olyan sötét vagy mint az éjszaka.
Azért arra a kidobásra még mindig kíváncsi lennék. Vajon mi visz rá egy szülőt arra, hogy a jól tanuló, tisztelettudó, érettségire, záróvizsgára készülő gyerekét lekurvázza?
És elmondom még egyszer: nem így kell egy szülőnek viselkednie, de egy gyereknek sem! Nem követelőzni és szidni kell a szüleit, hanem megpróbálni közeledni hozzájuk, vagy felnőttnek lenni és azt mondani, hogy köszönöm szépen, de így nem kérek a segítségetekből, megoldom egyedül a lakhatásomat. De a fórumindító szerint teljesen rendben van, hogy 25 évesen a pasija tartja el, miközben saját bevallása szerint lusta felemelni a seggét a gépe elől. Ezzel van a gond.
Hát ez nekem fura, egy egészséges fiatal ember, és nem dolgozik.
Azért kíváncsi lennék a szülők véleményére is.
További ajánlott fórumok:
- Vörösiszap katasztrófa
- Mennyire szennyeződhetett a csernobili katasztrófától a mi hazánk?
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Tisztító- és mosószerek katasztrófa! :(
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?
- Pajzsmirigy, és egyéb katasztrófák