A ruhákat vasalás elött vagy utána hajtogatod a szekrénybe? (tudásbázis)
"Én csak azt vasalóm amikor
használni fogom!"
Ez most mit jelent?
Én nem vasalok. Csak amit nagyon muszáj. A gyereknek vasaltam ki hétvégére egy inget, hát bevallom, fél órán keresztül a vasalót kerestem.
Amint lejár a mosógép kiveszem a ruhákat, egyből kirázom. A felsőket, ruhákat vállfán szárítom (van vagy ötven darab vállfán :-)-még a pizsifelsők is ezen száradnak). A nadrágokat meg szárítón felakasztva. Ágyneműhuzatom meg olyan anyagú, amit nem kell vasalni :-).
Utálom a vasalást, gondolom ez itt kiderült :-)). A fiamra fél évig vasaltam, aztán gondoltam megnézem, mi van ha nem vasalok. És láttam csodát: nem lett betegesebb :-)).
Most is vasalok,meg irok is közben,majd kész lesz valamikor.:-)
Én beszedem a megszáradt ruhákat,elvan egy darabig az óriás méretü szatyorban,aztán ha már majd rám döl,csak rászánom magam a vasalásra is.De általában vasalom,aztán ugy hajtogatom be a szekrénybe,de van mikor a vasalni váró ruhák felét bevágom a vasaltak tetejére aztán majd kiszedem megint és vasalok,de közbe már gyülik a szatyorban is megint..:-)
:)
Hát lányok aki szépen mos és tereget, annak kevesebbet kell vasalnia!
Régen mindent vasaltam mielőtt a szekrénybe hajtogattam volna!
Most már csak keveset vasalok, tényleg csak azt amit muszály! Hiába ebbe is bele lehet fáradni! :)
Igen ha úgy szárítod ,hogy nem gyűrődött nagyon össze akkor miért ne? Én csak azt vasalóm amikor
használni fogom!
Micsoda?
Van olyan, aki előbb összehajtogatja, beteszi a szekrénybe, aztán kiveszi és kivasalja?
További ajánlott fórumok:
- Mit tárolsz az éjjeli szekrényben?
- Hogyan lehet kiírtani a molylepkéket a szekrényből? Mindig visszatér egy-kettő.
- Miért dől el és esik szét a hajtogatott pogácsa?
- Hogyan tegyem a levendulát a szekrénybe?
- Véletlenül becsuktam a macskát a szekrénybe.
- Tudtok segíteni olyanban, hogy van 2 bőrkabátom, meg 2 bundám, évek óta áll a szekrénybe, hogy tudnék rajtuk túladni? megszabadulni?