Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A párom az exével beszélget, mi legyen? fórum

A párom az exével beszélget, mi legyen? (beszélgetős fórum)


1 2
jan. 19. 11:48

Alig vagytok együtt pár hete, és amikor kettesben vagytok ahelyett, hogy veled gyűrni a lepedőt mint állat az exével cseverészik a neten. Azért ezt gondold végig szerintem. Biztosan komolyan mondja amit mond neked, viszont inkább ez szerintem tutira nem egy jól induló tiszta kapcsolat. Mondjuk hogy is lehetne az, még decemberben az előzővel volt kapcsolatban. Ráadásul azt írod, hogy hosszútávú volt. Ennyi idő alatt nem lehet lezárni és átugrani egy másikba, vagy csak nagyon ritkán. És te nem a ritkába tartozol, mert ha oda tartoznál nem született volna ez a fórum. :(


Én nem gondolom, hogy át vagy verve, és azt sem gondolom, hogy lenne közöttük jelenleg testiség. Viszont azt nagyon gondolom, hogy egyikük sem zárta meg le a kapcsolatukat, és te tényleg a fölös harmadik vagy jelenleg ebben a történetben.


Azt tudom mondani, amit a többiek. Még most hagyd el, és mond meg neki, hogy ha gondolja keressen meg akkor, amikor VALÓBAN lezárta az exével a kapcsolatát, és már teljesen jól van. Ha igaziak vagytok egymásnak, csak a körülmények a szarok, akkor úgyis egymásnál fogtok kikötni később, akár hónapok múlva. De ennek így egyszerűen nem lehet jó vége.


Persze nem kell az exet letiltani, és lehet vele beszélni is. Ha valaki laza, az én vagyok. De ez így nem normális és nem egészséges.

32. globus (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 06:41
Nem az számít, amit mond, hanem ahogy viselkedik. Füllenteni bármit lehet.
jan. 19. 06:07

Hajdanán.. volt egy 2 éves kapcsolatom. Nagyon szerelmes voltam. Aztán egyszer csak szakítottam,mert az eszemmel gondolkoztam, én jobban szerettem őt, más volt a fontossági sorrend, mint neki.

De láss csodát, továbbra is keresett. Üzeneteztünk, heti egyszer felhívott vagy beugrott egy kicsit beszélgetni. Valahogy komolyan gondolta ezt a barát dolgot. Írt, hívott, jött, én meg nem mondtam nemet, de folyton gyomoridegem volt, hogy miért csinálja. Sokat beszélgettünk, rájött, hogy mit és hol hibázott. Emlékszem, mikor megismerte a mostani feleségét, elmesélte az első 2 randijukat és azt, hogy tanult a kapcsolatunkból, mi mindent fog másképp csinálni, hogy az működjön. Emlékszem szarul esett, féltékeny voltam. Na nem azért, mert vele akartam lenni, mert tudtam, hogy vége, hanem azért, mert vágytam valamire, amit nem kaptam meg tőle, más viszont meg fogja.


Akkor lett vége ennek a 'jóban vagyunk' dolognak, mikor az ő kapcsolatuk komollyá vált. És ez így a normális.

Egy harmadik nőnek/férfinak, pláne exnek semmi keresnivalója egy kapcsolatban. Ha veled komolyan gondolná a srác, te lennél a fontos, a te lelkivilágod, és leépítené a csajt.

jan. 19. 05:48

A barátod még nem zárta le azt a kapcsolatát. És az exbarátnő sem.

Ez van. Én akkor szálltam volna ki ebből a kapcsolatból, mikor az exbarátnő rám ír.

Hagyd a fenébe az egészet.

Ha fontos vagy a srácnak, akkor majd úgyis megkeres az ex nélkül, tiszta lappal.

jan. 18. 19:03

Fogalmam sincs mit lehetne tanácsolni...


Egyszer egy pasi azt mondta nekem, hogy ha a barátom mutogatja a volt barátnői fotóit, akkor bátran vegyem elő az én volt barátaim fotóját és mutassam meg neki...


Én sosem vagyok hajlandó senkivel rivalizálni, és ezt simán megmondtam bármelyik barátomnak.


Ha, nem kellek neki eléggé, akkor lehet menni, ha meg igen, akkor ne akarjon belekényszeríteni egy ilyen cicaharcba, mert azt nem fogom tenni, hanem lépek.


Ha valaki nem tud gondolkodni felnőttként, akkor feleslegesen ne tartson fel téged.


Persze, ha te akarsz cicaharcot, vagy nem zavar, hogy feltartanak, akkor csináld.


Ja, ne vitaindító beszélgetést kezdeményezz, hanem konkrétan mond meg neki, hogy mit akarsz. Amennyiben nem tud partner lenni ebben, akkor felesleges foglalkozni vele...

jan. 18. 17:49

Hány évesek vagytok? A sztori alapján, azt gondolnám, hogy tinik.

3,5 év hosszú idő. Ha a szerelem el is múlik, attól még lehet barátság, és itt nyilvánvalóan (minimum)a barátság megmaradt, (ha nem több). Ha nem bírod, akkor jobb, ha más fickót nézel ki magadnak, mert a párodnak láthatóan még nem volt elég az a hosszú 3 hét, amit együtt töltöttetek, hogy teljesen túl legyen a hosszú kapcsolatán.

jan. 18. 17:16
Bár a BK fórumban sírni szoktunk, hogy mindent húznak, mindent, mint a retestesztat, de most megértettem, ez miért szükséges: ennyi hülye kavarásba ilyen tomenyen belefalllydul az agyam.
jan. 18. 16:42
Mit beszélnek?
jan. 18. 16:34
Egyébként meg azt nem értem, hogy durván három hete vagytok együtt. Neki is volt előtted élete, neked is volt. De miért várod el, hogy most tabula rasa legyen, és felejtse el azt, aki, ami eddig volt?
24. janszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 16:31

A kialakult szituk csak az új kapcsolaton belülről láthatók,előre sajnos nem,én kissé kiélezném a helyzetet,egy ilyen az ex-el göndörkacarászós pillanatban beszólnék úgy hogy az ex is hallja,hogy:mondjuk nem lenne ellenemre egy hármas felállás sem,buli,iszogatás,aztán meglátjuk.Kiváncsi lennék a párod arcára is,meg az ex reakciójára is.

Élezném a szitut,hogy kinek hol a helye.

Amúgy is tapintatlanság,vagy újkori nevén bunkóság a "párom jelenlétében az ex-el kacarászni a párom kedvét és idejét másra figyelve elvenni".Jelentheti ez azt is,hogy nem vagy elég jó társaság.Kinyomtatnám ezt,betenném a zsebembe,és ha jön a lehetőség,eljátszanám,döbbenet lenne az elvárható reakció,majd a párom markába nyomnám a papírt,hogy játszma,és miért.

jan. 18. 16:29
Hú, ez volt ám aztán a meleg váltás! Karácsonykor szakítottak, te pedig már január hetedikén a konyhájában főztél. Annak a lánynak biztosan nem tetszik, hogy ilyen hamar lett pótlás. Jó sokáig fog még áskálodni. Szerintem ne szakits. Légy türelmes, majd elmarad. Te pedig legyél olyan, amilyen vagy, ne akarj mindenáron megfelelni. Ha nem tetszik, mehet vissza az exhez, viszlát. Le is út, fel is út.
jan. 18. 15:47

Szia, szerintem az van, hogy az exe nem akatja elengedni vissza akarja szerezni. Egyik sem tudta lezárni a kapcsolatot. Megmondanám neki, hogy ha nem tudja lezárni mit akar tőlem?

Rég rossz, ha így indul egy kapcsolat. A másik meg az hogy neked nem kell az exével beszélgetni. Vond kérdőre az újdonsült barátodat, mik a tervei? Miért rángat bele téged a múltjába? Mi köze az új csajnak a kapcsolatotokhoz? Miért nyomkodja a telefonját? Miértmiértmiert????

Keress magadnak egy normális embert az ilyen alkalmatlan. Ha szeret akkor jön utánad, ha nem akkor jobb is hogy most derült ki az elején.

21. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:47

Nem voltam ilyen szituban, mert már az elején bele sem mentem volna. Illetve ha igen, az első ilyenekre véget vetettem volna neki.


Neked is ezt javasolom.

20. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:26

Mikor nagylányka voltam, 17-18 éves. Szakítottam az akkori barátommal. Mindenki azt gondolta egy pár leszünk, helyes, jó fiú volt, és meg kis szeleburdi szépség. Unalmasnak találtam, azt hiszem, szakítottam.... aaaaztán pár hónap múlva látom ám, hogy egy kis fekete leányt kísér a buszhoz. Feltámadt bennem a naaaagy szerelem (avagy a vadászösztön, vagy az, hogy nehogy már pótolható legyek), és bevetettem egy-két praktikát. Nah, nem kellett sok. Dobta a kis feketét, és együtt voltunk még 1,5 évig, meeeert azért mégis én vagyok az igazi.

(Persze később is uncsinak találtam, így szakítottunk... )

19. elbb
jan. 18. 15:15
Az a legnagyobb gond, hogy az emberek nem adnak maguknak időt arra, hogy lezárják az előző kapcsolatot. Fizikailag, lelkileg, mindenhogy. Ahogy ezt a párod is tette. Lehet, hogy már nem szereti az exét, de egyszerűen még nem tud kiszakadni abból a kapcsolatból. Bár fizikailg veled van, de érzelmileg nagyon is kötődik a régihez. Sőt, jobban is mint hozzád, az újhoz. Viszont ez a felállás nem elég erős ahhoz, hogy tartós kapcsolat alakuljon ki köztetek. Te itt csak egy átmenet lehetsz, ami segít a párodnak feledtetni az exet ( és itt mindegy miért lett vége) majd amikor már annyira stabil lelkileg, akkor szépen lekoptat maga mellől.
18. vivo44 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:11
Ha annyi 100-som lenne amennyi pasi mondta, hogy szeret, már enyém lenne a Google csikzsebből....:D:D
17. vivo44 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:09

Szerintem sokan leírtuk a véleményünket, vagy belegondolva a helyzetbe magunkat, hogyan cselekednénk. Valóban mit szeretnél még ebből kihámozni? Nem minket kell meggyőznöd, hogy ki kivel van!

Vagy nagyon fiatal vagy és éretlen, vagy nagyon naív, ha az apró szösszeneteknek bedőlsz. Előtted zajlik a nyilvánvaló történet, de te nem látod. Ha fajdalmat akarsz magadnak, akkor maradj a pasival és élvezd a harmadik szerepét. Ha nem, akkor vagy tisztázod a pasival, vagy menekülsz.

jan. 18. 15:09

Kivárásra is berendezkedhetsz,aztán eldől.CSak ne keveredj az ex-el szóválltásba ,nem megfutamodás ,csak méltatlan hozzád.


Ettől függetlenül a Többiekkel értek egyet!

15. Ildi (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:06
Csak egy icipici gond van,az h a "múlt" erősen jelen van. Sok sikert h minél kevésbé sérülj.
14. andi6020 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 15:06
Milyen választ szeretnél olvasni?
13. Ghost👻 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:59
Jobb harmadiknak lenni apró tervekért esetleges hazug szavakért?
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:57
Uhh ezt végigolvasni is rossz volt. Én a helyedben nem erőltetném ezt.
jan. 18. 14:52
De azt mondta, hogy szeret és szeretné, ha az élete, a jövője része lennék, és hogy az exe már egy ideje csak megszokás volt, ezért is kezdett érzéseket táplálni irántam “menetidőben”... vannak közös terveink, aprók, de vannak, sűrűn találkozunk, és nem mutatott volna be otthon, ha nem gondolná komolyan, nem?
jan. 18. 14:43

Egyetértek mindenkivel.

Ha minimális sérüléssel meg akarod úszni akkor ma közlöd vele, hogy lelépsz.

jan. 18. 14:43

Ez a pasi nincs túl a kapcsolatán, túl korán jöttél képbe.


Az ex pedig nyilván nem nézi jó szemmel, hogy egyáltalán megjelentél.

8. andi6020 (válaszként erre: 6. - Andi6020)
jan. 18. 14:42
*kerék
7. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:37
Az ex es a pasid nincs tul egymason ez vilagos. Tudod mi a teendő ilyen esetben...
jan. 18. 14:30

Feléig bírtam elolvasni.

Te vagy a harmadik kérek. Gurulj tovább.

5. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:28

Csatlakoznék a korábbi hozzászólókhoz, annyival kiegészítve, hogy mostantól azt érted el, hogy ne is halljad amit beszélnek esetleg, így nyíltan, de nem előtted szervezhetik a találkákat. Mert mostantól előtted nem beszélhetnek telefonon, hát megteszik a hátad mögött.

Abban a részében igazad van, hogy túl gondoltad! Azt mondod, hogy csak hosszú kapcsolatai voltak....tehát ebből egyenesen arányos, hogy egyik pillanatról a másikra nem fogja tudni elengedni az excsajt (ha egyáltalán el akarja).Túl gondoltad, hogy te kellesz csak neki! Korai az összeköltözés, korai minden, mert az ex nem ex, hanem jelen.

jan. 18. 14:26

Még most lépj le, mielőtt túlságosan bemélyedél ebbe a kapcsolatba.

Az nem normális dolog, ha az ember az exével napi szinten társalog.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook